Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • zunka veru bacha na foto čo pridáš. 😠 😃 😃 😃

• Zunka - vyskerena??? 😃 bavim sa 🙂

• Ahoj kočky. Zunka, poslala som Ti mailom moje foto.

• Sponzor fóra
  • Do kelu, to som sa mala kde postaviť 😃 , keď si porovnám Moniku a mňa 🤔 , ten šírkový rozdiel 😬

• iwka, ja som na tej fotky ako by som na niečom fičala

• ešte pridám nejaké tie moje fotky a potom idem na tie Monikine.Len idem prejsť do inej kancelárii, kde je aspoň 15 stupňov, lebo tu mi fakt krehnú prsty

• Zunka, to máš v kancli menej ako 15 stupňov? 🤔
    Tak ja idem off, idem do práce 😎 . Okolo jednej Vás prídem skontrolovať 😃 . AAAAAAhojte!!!

• Iwka, predpokladám, že viac ako 10-11 stupňov tu nie je 😞

• Zunka, to je hroznéé! Ja mám 20 stupňov v kancli a je mi zima. 😒

• zunka takže ja radšej určité foto nekomentujem. 😒 😃 tak ja som mala takú kosu ešte min. týždeň ale už nám kuria. Jupííí. 😵

• ahojte kočky tak tie fotky sú riadne až na môj ksicht 😛 Ja som nevidela ani tie zo slávnosti (čo som mala rozlúčku) tak to je aká sranda tam s tou retiazkou na krku a kde mi vidno nosné dierky ako prasiatku 😛

• ahoj prasiatko 😃

• Lucka a nezabudni sa usmievať ked Vás dvoch budú fotiť alebo maleho drobca poštekli po patičke 😃

• dufam že ten album nevymazú, lebo si chcem doma všetky tie foto stiahnuť do PC. raz tu bolo napísané že foto zo stretávok tu možu byť len dočasne a potom ich treba vymazať. tak dufam že ma niekto nepredbehne a nevymaže ich 😃

• ahot to si určite fotila ty však 😃

• Sponzor fóra
  • Lucka, pokiaľ bude na stretku viac ako 2-3 baby, tak to tu môže ostať 😉 . Len dúfam, že nebudem musieť zmazať Gabiku, ....vieš ak to niekto pochopí ako reklamu 😞
    Janka, jasné, že som to ja fotila. A čo Ti dnes vyšlo v krížovke? 😉

• v jednej téme tu emjee pisala že pokial ide aj o hromadné stretko čo je asi 20 ludí tak to tu može byť len dočasne. no uvidíme. 😬

• Zunka!! Bude bitka za fotku v okuliaroch!! 😃
    Lucka, daj vedieť, keď prídeš zo sona a hlavne daj foto drobca do albumu!

• ahojte babule,
    teda vy ste fesandy,pekne stretko,ale som tam chybala 😢
    lucka hned daj vediet ako na sone,ci bude babenka alebo chlapisko 😉
    -ja mam zas tazke chvile,maly je chory,malo spi,je velmi podrazdeny,zapchaty nos,teploty;;;;;ach neznasam to.A to najhorsie,zabudla som v muzovom aute kocik,tak ani prechadzat sa nemozem 😠 ,ale hadam mi ho na obed donesie,lebo sa tu doma zblaznim 😃

• monika jasné ozvam sa. ale až z domu lebo na sono idem medzi 14:00 a 15:00. a dufam že mi to foto vytlačí lebo povodný plán bol že ak by ho nevytlačil tak si odfotím monitor ale zabudla som si s manželom vymeniť telefon a na mojom nemam fotak. takže ostava mi dufať že tu tu foto vytlačí.

• Sunny, veľa trpezlivosti!!
    Lucka, musí Ti vytlačiť! Povedz, že bez fotky ani neodídeš. A potom si rozmyslí, či Ťa tam bude trpieť do večera, alebo Ti vytlačí foto 🙂 .

• som hladná! Doniesla som si tuniaka, no nemám tu otvarák 😠

• zunka,daj si dakemu chlopovi otvorit nozom 🙂 nie ze to budes ty skusat,nech sa radsej oni cvaknu,hlad je hlad 😛

• sunny, tu nie je žiadny chlop. iba my dve baby. A už sa mi to podarilo nožnicami. 😉

• no tak dobru chut 😛 ,ale noznicami?booze to znie hororovo,nabuduce si ten otvarak nezabudni 😉

• monika 😃 😃 😃 . dobrá taktika na doktora. 😃

sunny tak nech sa tvoj drobec rýchlo vylieči aby mohol znovu do skolky. inak ako sa mu tam páči?

zunka tak dobrú chuť k tomu tuniaku. to si si teda poradila skvele. ja konzervu otvorím iba elektrickým otvaračom. 😬 takže ja by som na tvojom mieste bola hladná. 😃

• Jééj, pozrela som si všetky fotky, no celkom sa dá 😒 😃 .
    Janka, vraj nemáš doma DVD zo svadby? Naši chlapi boli vraj spolu na hokeji, mala si prísť aj Ty, ale ku mne 🙂 .
    Lucka, ak bude vidieť dáš si povedať aj pohlavie? 😉
    Sunny, nech sa maličký čím skôr vylieči, môj zlatý 😐 .

• jasné že chcem vedieť čo to bude. ale myslím si že to ešte nebude vidno. som len v 14 tt. joooj ale už teraz som poriadne zvedavááá. 😃

• ahoj iwus a lucka,myslela som,ze ste uz fuc 🙂
    malemu sa v skolke celkom paci,len tam velmi nechce spat,a asi bude byvat castejsie chory 😐 ale zas,muz hovori,ze je to dobre na budovanie imunity,tak hadam to pojde.Je dobre ze ma kontakt z inymi detickami,a ze je trochu prec od rodicov,aspon nebude taky naviazany 😉
    Uz mi muz volal,ze je na ceste domov a nesi kocik,tak nakoniec aj tu pechadzku absolvujeme 🙂 aj ked maly zaspinkal,tak odychujem 😵
    lucka a na sono ides aj manzelikom?je to zazitok,vidiet po prve svoje baby,i ked len take drobucke. 🙂
    iwus ako sa tebe dari,nic nove z robokou?a ako ide spoluzitie s polovickou? 😉

• Sunny, s robotou sa mi nedarí tak ako by som ja chcela. Chodím po pohovoroch, jednu som aj už mala, ale kvôli podmienkam som od toho upustila 😐 . Ale snáď raz niečo vyjde 🙂 .
    S drahým dobre, myslela som, že to bude horšie 😃 , klop-klop na drevo 😵 .

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov