Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • Trosku to tu zaspalo,ale hadam sa niekto zase prida..?Potrebujem zistit aktualne info,referencie na HotelTenis.
    Su tu len spred 2-3och rokov aj to negativne a mna by zaujimal aktualny stav.Ak tam mal niekto svadbu 2009,my planujeme v auguste2010.
    dakujem

• ahoj, ja som mala v 2008 a boli sme velmi spokojni

• Dakujem Petocka,ukludnila si ma..bola som tam parkrat jest a chutilo mi..aj prostredie je pekne,co som kukla na nete ako vyzera pocas svad.hostin.tak dufam,ze to bude ok.

• Sponzor fóra
  • Ahojte, aj ja uvazujem nad svadobnou hostinou vo Zvolene, prosim Vas poradte kde (mensia svadba), zvolen takmer nepoznam,ale chceli by sme sobas na zv. zamku. MAte nejake info ake to tam je? Diiik

• uzasna154: ohladom hostiny sa skus informovat v divadle, pripadne centrum... kedy mate termin?

• Uzasna 154... skus napr penzion Central na starej stanici, pozri si strankumas tam kontakty, mozes napisat mail a dohodnut sa.. my tam tiez budeme mat svadbu 🙂

• kika214 • Dnes o 16:14
    ahojte!
    Viete mi poradit, nevieme sa rozhodnut, kde si spravit svadobnu hostinu, budeme mat cca 1OO ludi.
    Mal niekto svadbu napriklad:

** Penzion Q oproti Hypernove ( kapacita, ako varia, robia vyzdobu-navleky na stolicky atd, cena, ochota personalu, ..atd..)

** Divadlo J.G.T. vo Foyeri (.... atd..)

** Centrum (...atd..)

Dakujem velmi pekne za ochotu.. 🙂)

------------------------------------------------
    odpovedat kike214, nie domike007

• Ahojte neviete mi niekto poradit. Potrebujem kontakt alebo informaciu o chate Ovciar v Kovacovej. Chceli by sme tam svadobnu hostinu. Funguje to tam?. Nemate niekto fukncny kontakt pretoze z internetovej stranky mam 4 cisla nefunkcne.....Dakujem

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @acerka11  uz asi vies..a mozno mas uz aj zajednane daco ine ale aj tak to radsej napisem 🙂 ...chata ovciar je mimo prevadzky..aj my sme tam chceli mat svadbu...ale v prevadzke je chata bosorka, tiez na kovacovej...je o nieco vacsia....my sme im pisali mail, co sme nasli na stranke...asi pred 3tyzdnami a stale nam neodpovedali... 😠
    a ak ste nasli inu chatu tak by si mi prosim ta poslala ce ip kontak, dakujem 😉

• @bubu18  no to uz viem ze su mimo prevadky....a nakoniec sme sa rozhodli mat svadbu na viglasi.....inu chatu sme uz nehladali resp. nenasli lebo v tomto kraji je to beznadejne co sa tyka vacsich chat vhodnych na svadbu

• @acerka11  my sme to uz tiez vzdali a hladame uz iba restiky v zv...

• @kike214  nie su vsetky 3 male na sto ludi?

my sme mali 110 ludi strasne som chcela divadlo ale hrozne by to bolo napratane, a neviem ci su tam este tie koberce po stenach ale mne to osobne velmi vadilo, ta druha miestnost je krajsia ale tam sa nezmesti tolko
    mali sme na gymnaziu v ZV a mozem odporucit velmi pekne prerobene organizuju aj svadby chutne jedlo vo vsetkom nam vyhoveli a miestnost je dostatocne velka

• kamaratka sa vydava teraz v septembri a maju svadbu tu:
    http://www.fuggerov-dvor.sk/
    bola som s nou zaplatit zalohu a velmi pekne priestory, pre mladych aj ubytko v cene, vyzdobu vam spravia oni nadherny vyber farieb, svedske stoly tiez mozne
    je to v Selciach

• Sponzor fóra

• Ahojte! My sme minule hľadali pekné miesto v okolí Zvolena, keďže sme zo Žiliny a máme rodinu z celého Slovenska. Chceli sme byť v strede, mať romantiku a byť tak trošku od ruchu mesta. Svadbu máme síce až o takmer trištvrte roka, ale natrafili sme na pekné miesto 8km od Zvolena. Volá sa to Hotel Kráľová. Ceny nás prekvapili, pretože nepýtajú prenájom za sálu, to dosť odľahčilo náš rozpočet a svadbu budeme mať v reštaurácii pod LED hviezdnym nebom, ktorého farbu nám prispôsobia k výzdobe. Až prekvapivo pekné na to, že je to ďalej od Zvolena. Ak hľadáte niečo podobné, čo ja, istotne sa choďte pozrieť. 🙂

• ahojte nevesticky, ja som mala hostinu v Redute a poviem vam ze nas poriadne okradli!!! vyfakturovali nam plno nezmyselnych poloziek... nikdy viac!!!!! pricom pred svadbou nas presviedcali ze kludne si doneste aj vlastne maso a podobne ale odratali z ceny menu iba par centov...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov