Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
ranoooo zienky :-)
jaj som sa dobre vyspala,maly spal do 8.14 a potom ho svokra zobudila lebo nemohla vydrzat v posteli a zacala sa obliekat a vrzgat dlazkou hned vedla neho 8-( hmm neva aj tak bolo pekne spat do 8.15 ;-)
dora-co mas na plane na vikend?
ahoj sunny, teeeeeeeda tak dlho vyspavat ... :-D cez vikend idem domov do zv, mam tolko roboty, ze neviem ci to vsetko stihnem, vies to tak vyzera ked su dvaja chlapi sami doma, ja si idem potom cez vikend ruky po lakte zodrat .. caka ma jarne upratovanie, takze ziadna pekna vyhliadka na vikend, ale skor ako o 9:00 z postele nevyleziem...este keby som tak vedela co idem varit... :-(
ze sa ti to chce :-D ,a este aj varit....tak poriad a za to nech ta chlapi pozvu na pizzu alebo tak....zasluzis si.
Mne zachvilu svokra odide,a potom ma tiez caka upratovanie,ale nie jarna-len tyzdenne-prezliect periny,umyt dlazku a kupelne,mozno daco navarit,este uvidim...ale hlavne si chcem zmyt vlasy,a dat si nechty do poriadku neviem ci to postiham kym maly bude spat :-S -vacsinou si dam plan a dodrzim aspon polku :-D ,zvysok inokedy.
Mamina nepride pozret na SK?
som sa pobavila, ze pozvat na pizzu, oni su po celom tyzdni radi, ze nemusia ist jest do restiky, ale im niekto navari...nechce sa mi, ale co mam robit, nenecham ich na pospas.. aj oni hlavne ocino si zasluzi aby som sa o neho postarala.. tak drzim palce, aby si stihla aspon polku z toho co si si naplanovala :-) vcera som sa bavila na tom ako maly jakubko kopal, som sa drzala sisinho brucha a som to citila, to bolo super, zazitok pre mna ... :-) a si neviem predstavit ake to musi byt pre sisu, snad raz aj ja zazijem ... mamina pride teraz v nedelu ... ;-)
tak sa na nu tesis, :-) super
jasne ze zazijes,neboj,len tomu daj cas...ved mas este cas,najprv sa zariadte a ked bude byvanie,uz aj babo moze prist...hadam nechces aby ste byvali v jednej domacnosti z dietatom u vas s ocom a bratom,alebo u nich s mamou...Mina najhlavnejsie je sukromie,podla mna....kebyze nemate na to vobec prostriedky tak hej,ale viem ze ty si karieru vybudujes a zarobis a to iste majo,tak pockajte a ked budete mat byvanie potom zacat tvorit jedenatsku 8-) ;-)
vsak je jasne, ze v prvom rade musi byt pre to dieta zazemie, to je neodskriepitelne ... ved uvidime ako to bude, ked sa majo vrati ... dufam, ze to bude skutocne v maji ....
dora: tak to upratovanie ti nezavidim :-(
ja som teraz prisla s malym po 2 tyzdnoch domov a v sobotu ma chytila taka upratovacia sajba, ze moj muz len zobral maleho a utekal s nim von...
od umytia okien, cez pranie zaclon, utieranie prachu, lestenia kuchyne a kupelne a skiel na roldoroch az po varenie mi to trvalo cez 6 hodin... esteze maly sa neboji vysavaca, inak by s nim muz musel byt vonku cely cas :-)
ale som bola so sebou velmi spokojna :-o
a na tu kavu sa mozeme dohodnut, posli ip kedy ti to vyhovuje a dohodneme sa na mieste a tak...
ani ja si to upratovanie nezavidim, ale co narobim, upratovat treba..este to mam o to horsie, ze mame velikansky dom, cize ja to za 6hod. nezvladnem :-( no snad vikend bude stacit ... len aby neprsalo, lebo chcem oprat postelne pradlo a ked sa susi vonku na zahrade, tak nadherne vonia... :-) oki napisem ip, musim kuknut harmonogram na buduci tyzden .. ;-)
no ze susit vonku ha ha ha dorka,priala by som si a to je u nas tak pekne...akoze aj tu vykuklo slniecko,ale cakam ze kazdu chvilu zacne prsat :-|
uz som stihla oprat,a poriadit kupelnu-fuuu hroza,ani nevyzerala taka spinava aka bola :-D ,ale len na oko som spravila-hlavne umyvadlo,wcko a dlazku...este tam treba okno umyt a rohy,zachod od vonku a.......ale som povedala ze to bude,m riadne cistit ked sa dokonci,teraz ma to tak nebavi,ked je to stale zabrate materialom,farbami ,,,,...... :-|
a to mam este pomocnika,kym ja riadim moj drobec papa toaletak,alebo okenu,takze stale nanho pozor-no zabava ;-)
musim dakedy muza vyhnat na cely den von,aby som mohla upratat :-D
dora -ako casto chodis domov?ci kazdy vikend?
praveze tu nie je pekne, v ba prsi teda prsalo ale je stale zamracene, ale dufam, ze cez vikend sa vyjasni, domov chodim kazdy vikend, raz som nebola jeden lebo som sla do travnice svokrovcov pozriet a si mala pocut ten nestastny hlas mojho otca ... :-) to si teda sikulka, no ty to mas tazsie ako ja, bo musis na drobca pozor davat, ale aj mne sa najlepsie riadit ked bratia s otcom vypadnu a ja som sama, nikto zamnou nerobi neporiadok a aj vidno ze som upratovala..neviem kde ich vyzeniem cez vikend...asi vonku drevo rubat... :-D
Ahojte zvolencanky......
Ivv-ak hladas kapelu, co hra prevazne ludovky-my budeme mat kapelu Jewel SK od Banskej Štiavnice. Hraju prevažne ludovky, ale aj ine, moderne, co sa hráva na svadbách + moderne hraju na cd-ckach co maju, alebo si aj sama možes doniesť, co chces pocut. Na to, ze su ziva kapela, nie su ani drahí. Ak chces, dam Ti kontakt do IP.
Anais, ak mas zaujem, môzem Ti poslat kontakt na kameramana, co budeme mat my v septembri. Je zo zv a podla dvd-cka co sme videli sme boli nadseni..... :-)
Dik holky a ozaj myslite si ze ziva hudba je lepsia ako DJ? Budem mat hlavne mladych ludi tak som ani neuvazovala o kapele ale ako citam vacsina objednava kapelu ...
Mne osobne sa ziva kapela paci viac. My budeme mat tiež vela mládeže....naša kapela bude striedat kolá-raz budú hrať ludovky, potom rýchle, a co nebudú vedieť, pojde z cd-cok. Takže akoby sme mali aj kapelu aj DJ-ja dokopy.
Ahoj Katarína. Na Gabiku od nás môžeš počuť len tie najlepšie referencie. Pozri moje foto, foto Lucka23 a jajuš - fotila nás Gabika a boli sme véééľmi spokojné.
suzit, ale kdeze este nic a ten termin nie je este 100%, ale v podstate mam uz predstavu jasnu co a ako chcem ... :-) a ako si na tom ty, uz mas vsetko???
dora my máme take zakladne veci, o ktoré býva zvyčajne bitka:fotografa, kameramana, salu na hostinu, faru, uz spominanu zivu kapelu, starejsieho...a mam uz aj svadobne saty. Budem mat podobne ako Ivka. A mame tiež s Ivkou rovnaku salu na hostinu na Viglasi.... :-Vy budete mat svadbu vo zv? Aj ked tu momentalne nebývate?
vsak to su tie najdolezitejsie veci, sice zakladne ale najdolezitejsie, na tie ostatne malickosti mas este trochu casu, aj ked radsej skor a bez stresov...jasne, ze chcem mat svadbu v zv, vsak svadba ma byt tam odkial pochadza nevesta a cela moja rodina byva v zv.. ja mam stresy len z toho kostola lebo nie som pokrstena a svadbu chcem v kostole a jasne ze sa chcem dat pokrstit len ked okolo toho su take ceremonie ... :-(
ahojte. ja som dnes mala namahavý den. zaučala som novu kolegynu. hlavne že mi je dali dva dni pred ochodom. zajtra som totiž posledný den v práci. x-) x-) x-)
ahoj lucka. Ja som este na prijme. No tak to ti na jednej strane závidím, ze ides posledný den do práce, no na druhej strane ta caká nárocné obdobie...
Ahojte, je tu niekto ešte? Suzit? :-)
Katarína, Gabika je veľmi vychytená fotografka v našom okolí a nič iné Ti nemôžem povedať, len to, že keby si si ju nevolala, ľutovala by si :-) . Je fakt super. Ja sama sa na fotenie veeeeľmi teším x-) .
Ivv, to sa nedá takto povedať, či je lepší DJ alebo kapela. My sme tiež vždy snívali o kapele, ale po dlhom rozmýšľaní sme sa rozhodli predsa pre DJ, ten vie málo čo pokaziť. Ale tiež viem, že aj Jewel je super kapela a za dobrú cenu ;-) .
Lucka, tak to si mala fakt náročný deň :-| , keďže si sem veľmi nemohla nakuknúť ;-) .