Gratulanti na svadbe po 21.hod - čo s nimi?

Dievcata prosim o rady, ako to bolo s gratulantmi, ktorých ste pozývali na neskoršiu hodinu? Je potrebné ich špeciálne pozvať alebo to uviesť niekam na pozvánku, že odkedy s nimi rátam? Rátali ste s nimi aj s jedlom na švetdskych stoloch ? Aj ste pre nich mali miesta na sedenie voľné? Alebo zagratulovali vypili niečo a odišli Naozaj nemam ani tušenie,dakujem krasne za rady.
Odpovedať
@slnieckoo02 To závisí dosť od toho, ako ich chceš ty pozvať. Či chceš, aby sa ostali s vami zabávať do rána alebo chceš len aby prišli na polhodinku/hodinku zablahoželať, štrknúť pohárikom, zatancovať a odísť domov. Ak ich potom chceš mať až do rána, tak im kľudne na pozvánku k svadobnému stolu pripíš čas, kedy majú prísť. Napr.: Srdečne Vás pozývame k svadobnému stolu po 21:00. Vtedy by si mala pre nich mať aj pripravené miesta na sedenie a aj rátať, že niečo spapajú - takže prirátať ich k švédskym stolom. Ak chceš, aby iba prišli na chvíľku, tak im to je dobre povedať. Dať im len oznámenie o sobáši a povedať im, že budeš veľmi rada, keď vás večer po 21:00 prídu na chvíľku pozrieť, zatancovať a pripiť si s vami. My budeme tiež mať pár takých, čo len prídu na chvíľku pozrieť a pre nich nechytáme miesto na sedenie ani nič. Pohár sa vždy nájde a aj nejaké to miestečko na sadnutie na chvíľku ;-) Dúfam, že som ti aspoň trošku pomohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my keď sme boli takto, tak sme prišli po 22:00 hod a dostali sme normálne oznámenie s tým, že osobne mi kamarátka povedala, že po tej 22 nás pozýva a bolo normálne pre nás sedenie aj teda jedlo a pitie-boli vyčlenené stoly pre tých, čo boli pozvaní neskôr :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj ja mám pozvaných kamarátov po 21:00 hodine. Mám pre nich aj vyhradené miesta a taktiež som s nimi rátal aj s jedlom, ktoré budeme mať neskôr, t. z. teplý a studený bufet a taktiež alko a nelko.. keď im budeme dávať svadobné oznámenie tak im povieme, že ich po 21:00 hod pozývame.. :-) ale záleži od teba by si to ty chcela.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ono staci tym ludom osobne povedat o kolkej maju prist, aj ked dost zalezi kolko ich mas :-) mala by si ratat aj so sedenim pre nich a svedske stoly tiez - hadam by si ich nechcela nechat hladnyyyych :-)
Odpovedať
Niee jasne ze ich nechcem nechať hladných, s tym som rátala, skôr to sedenie neviem ako vyriešit budem mat stoly okolo parketu a žiadny ďalší sa mi už nezmestí jedine niekde bokom , neviem ci to nebude take blbe, pripadne ste ten ich stol normalne komplet zdobili tak ako všetky davali ste tam aj menovky a podobne a prázdne tie stoly cakali az do 10 na tych ludi?
Odpovedať
Profilova fotka
@slnieckoo02 my sme mali gratulantov až po 22. hodine. Mali sme pre nich pripravené miesta kde budú sedieť. Prišli akurát keď sa začali švédske stoly, takže tam sme s nimi počítali. My sme to mali k pozvánke na menšom papieriku napísané že by sme boli radi keby prišli večer pozrieť na svadobnú hostinu a tým to bolo vybavené
Odpovedať
Profilova fotka
@slnieckoo02 vobec to nebude blbe aj ked ich das bokom. Vsak oni su len hostia ktory pridu po 21. hodine zagratulovat, pozriet a to budu prevazne mlady ludia, nie?
Odpovedať
@slnieckoo02 miesto je pre nich najdolezitejsie, vsak to by bolo trapne ze by prisli zagratulovat a museli by postavat niekde na boku, vies si to predstavit?
Odpovedať
Ahoj, musis zvazit aj cas po 21.00 alebo 22.00 podla toho kedy budu davat svedske stoly, aby sa hlavne ceremonie ukoncili niekedy pri velkej svadbe sa to vie posunut az o hodinu. a miesto bokom je v pohode, nemusis tam davat menovky ale trosku ho prizdobit mözes. normalne sa to robi tak, ze pozvani hostia po 22.hodine sedia väcsinou osobite. dufam, ze som pomohla a uzi si to ;-)
Odpovedať
My to tak máme, že na hostine bude len rodina a priatelia prídu až po 21:00. Nechali sme si vytlačiť pozvánky a dve sady kartičiek - pre rodinu, že ich pozývame k svadob. stolu a pre kamarátov - prijmite naše pozvanie na večernú zábavu, ktorá začína o 21:00. Pri vytváraní zasadacieho poriadku rátam so stolmi pre týchto hostí (máme ich 30) a mám okrúhle stoly po 10 ľudí - takže 3 stoly z celkového počtu sú pre nich, zvyšné rodina
Odpovedať
Ďakujem dievčatá, tak už si to viem predstaviť no skúsim to tak nejak, s jedlom som ratala, ale nevedela som ci ti ludia aj ostavaju do rana alebo ako to je ....v prvom rade by mi už obidve strany aj moji aj jeho rodičia mohli dať vedieť presný počet hostí, aby som sa vedela zariadiť, už ma to hnevá stále je to zrátané len tak od oka :D
Odpovedať
@slnieckoo02 vacsina takych gratulantov ktory pridu neskor su uz potom az do rana. Teda aspon co som bola aj ja kamaratke na svadbe sme boli pozvany na 22 hodinu a zabavali sme sa potom az do uplneho rana, lebo ty co boli na celej svadbe boli prevazne starsi ludia a oni isli skor domov
Odpovedať
Článok sa načítava...
@slnieckoo02 určite s nimi počítaj od tej 21ej, 22ej hodiny (podľa toho kedy si to dáte) až do rána.. práveže ti skôr môžu odísť tí, čo tam budú od začiatku s vami (nejakí rodinní priatelia a tak)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka presne to som chcela ist napisat. Ze aj moji hostia ktory boli od zaciatku odisli medzi prvymi a potom co prisli kamarati tak oni sa s nami zabavali do rana bieleho :-)
Odpovedať
Ale normálne sa dáva aj gratulantov ktorý idú až večer gratulovať svadobné oznámenie že áno?
Odpovedať
Profilova fotka
Aspon s tymto nebudem mat starost kedze vsetci pridu na celu hostinu a ziadne gratulacie po deviatej ci desiatej hodine sa konat nebudu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?