1.9.2007 Máte svadbu v rovnaký deň? Ako prípravy?
Ahojte dievčatá, tešte sa prosím z každej maličkosti a kašlite na počasie. Mne dnes v noci zomrela takmer svokra, takže ja už k Vám prvoseptembrovkám nepatrím. Všetko dnes ohľadne svadby musím zrušiť a ísť podporiť svojho snúbenca. Majte sa pekne a krásne si ten svoj deň vychutnajte a nedajte si ho pokaziť malichernosťami.
23. aug 2007- Sponzor fóra
Anita, všechna slova jsou zbytečná, je mi to strašně moc líto, přeji upřímnou soustrast.... Držte se a hodně sil.
Podle toho je počasí opravdu malichrnost, ale člověk si to neuvědomí a mnohdy si neváží toho co má. Takový je život. Takže pro ty ostatní, holky nebudeme řešit kraviny, ale těšit se z toho, co máme.23. aug 2007Anita78, je mi to strasne luto,co sa Vam stalo. Mas pravdu, ze sa zaoberame malichernostami, len aby bol ten "nas den" dokonaly. Podstatne je mat pri sebe ludi, ktori su nam blizki a ktori nas maju radi.
Prajem Tebe aj Tvojmu, aby sa vam v zivote darilo a aby ste spolu prekonali tuto ranu.Budem mysliet aj na Teba a na to, ze aj Tvoj den pride a urcite bude krasny.23. aug 2007Anita, úprimnú sústrasť Tebe aj Tvojmu drahému prajem. Viem, že žiadne slová v tejto chvíli nepomôžu
. Drž sa a buď silná, Tvoj to veľmi potrebuje.
Ja sa počasím nejdem už zaoberať, predpovedi od včera neverím, keď som na jednej stránke čítala, že posledný augustový týždeň má byť upršaný a na ďalšej stránke som čítala, že má byť krásny slnečný. Tak nám ostáva len veriť, že aspoň počas fotenia bude pekne.
A ako vidíme, stávajú sa aj horšie veci23. aug 2007nechcem sa tu moc zapodievat pocasim ked anitka takto trpi a pocasie je proti tomu nic,ale tak strasne by som chcela mat foto vonku aspon par ale asi to nepojde...keby zacalo prsat ale okolo 19 hod tak nech sa paci ked uz budeme v sale tancovat....
iwuskaaa ja tiez neviem comu mam verit mam asi z 5 stranok vytlacene pocasie a kazde je skoro ine... na 3 predpovedaju dazd a na 2 polojasno24. aug 2007- Sponzor fóra
Juj, babenky!Pocasie, pocasiem pocasie!Vsetkym Vam prajem vela stastia, nech to dobre dopadne!
Ja som na nete furt, bo sedim od "samej rozkose" doma.Tak keby ste si chceli volaktora pokecat, tak do utorka este mozno najdem cas kuknut na net. U nas to vyzera zatial tak, ze mozno tam budem jediny muzikant.Verim len, ze nas zachrani kamarat DJ, bo ked nas ockov kamarat muzikant osral, tak uz neverim nicomu. Ale co je to vsetko proti anitke. Prajem Vam krasnu svadbu a verim, ze si ju vsetky uzijeme. A nebudte perfekcionistky, bo potom nebudete spokojne s nicim!Drzte sa!24. aug 2007elko69, ved ja sa tiez moc tesim,len mam obavy,aby som sa nezaoberala malichernostami.Uz som to totiz spravila a zatial co sa moja 1. druzicka utapala v depresiach, ja som jej volala, ake super pradelko som si kupila a co mi ma v BA zohnat a akosi som nevidela,co sa s nou deje.Az teraz mi vsetko doslo a hrozne ma to mrzi. Preto len nechcem,aby niektora z vas urobila nieco podobne, lebo tento svadobny osial je uplne uzasny a my nevesticky sa v nom akosi stracame pred ostatnym svetom. Boze jaka som depresivna!
Ale je to tak.Aj tak to bude super den!24. aug 2007lubkao sak ja viem...ja si neviem predstavit ze by mne zomrela mama alebo svokra buduca tak ako to bolo u anitky....zatial nik okolo mna nema depku a stale sa zaujimam o ludi okolo mna, pretoze svadba nieje jedina vec na svete,ale straaaaaaasne sa na nu tesim tak ako aj ty a ako aj ine babenky...nesmieme si nechat zkazit ten den nejakymi malichernostami a uzit si ho plnymi duskami...
24. aug 2007Baby, jak tak pozerám, tak som asi nejaka divná, lebo ja vôbec nemám ani len náznak pocitu, že ma chytal nejaky predsvadobny stres, mne to vobec nedochadza, akoby som sa ani ja nesla vydavat, ale niekto iny...no neviem. asi som neni stresujuci typ, lebo napriklad pred maturitou som tiez nemala ziadne nervy, az som sa cudovala, ze ja idem maturovat ?
A teraz je to to iste, ziaden stres, a na chvilu by som chcela pocitit take to vzrusenie....
preco ja musim byt taky flegmos
24. aug 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Vis, monaka, muze se to kazdy den zmenit. Muj pritel mi na tu predpoved pocasi odpovedel, ze muzu byt alespon mile prekvapena...Horsi by bylo, kdyby hlasili slunicko a ono prselo. Ale myslim, ze to jsou jen hrube odhady. Jak mohou vedet pocasi, jake bude za tyden ?
))