1.9.2007 Máte svadbu v rovnaký deň? Ako prípravy?
- Sponzor fóra
www.accuweather.com
Vyhľadá každé mesto a u nás hlásia dážď až v nedeľu. Na sobotu polojasno24. aug 2007Viete co? Mne je uplne jedno ci bude prsat, len neviem, kde sa potom pojdeme fotit bo mam naplanovany park. Ale ked nic, tak spravime atelier doma.Co uz.U nas hlasia na 1. poloblacno okolo 20 stupnov, ale v noci bude prsat. Ta vecerne fotky z okolia odpadaju.Nech len vydrzi tak do piatej neprsat a bude to super!
25. aug 2007Ahoj holky, tak konecne to zacina vypadat nadejne
)) Alespon bez deste
)))
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|CZ|EZ004|OLOMOUC&metric=1
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|CZ|EZ001|PRAHA&metric=127. aug 2007Dobré ránko
,
ako sa cítite "moje" kolegynky?
Ja úplne v pohode, je mi super, zatiaľ si stále neuvedomujem, že sa vydávam. Počasie som dnes ešte nepozerala, ale verím, že pršať nebude
. Večer, keď už budeme tancovať môžu aj sekery padať, no nie?
Lubka, tak tých 20 stupňov by mi aj vyhovovalo, lebo v sobotu bol taký úpek, že asi by som aj skolabovala.
27. aug 2007Kočky, percento zrážok na 1. 9. je 10%
, pozri www.pocasie.sk
27. aug 2007- Sponzor fóra
no ja si tiez nauvedomujem ze uz je to tu.. mam pocit ze je to daleko
ja mam tiez zavoj len na oficialnu cast a potom ked sa budeme zabavat tak pojde dole... nechcem aby mi bolo horuco pod nim takze aj vlasky si dam upravit tak aby to bolo dobre aj s nim aj bez neho
prave odchadzam na skusku ucesu tak som zvedava, drzte palce27. aug 2007Čaute kočky, ja sa zatiaľ tiež cítim úplne v pohode. Známi( čo už majú po tom) sa ma pýtajú, že či už mám to divné "mravčenie" v bruchu, ale ja stále nič. Možno to príde v sobotu. Uvidíme.
Náladičku mám výbornú, ale to skôr preto, že rozlúčka so slobodou dopadla nad očakávanie. Ale zatiaľ mi akosi stále nedochádza, že sobotou by sa malo niečo podstatné v mojom živote zmeniť. Zatiaľ mi to pripadá, akoby som sa len tešila na nejaké stretnutie rodiny a známych a akoby sa ma to ani moc netýkalo.
A k tomu počasiu: už začínam veriť aj ja, že bude pekne. A keby aj nie, tak nejako zaimprovizujeme a odfotime sa niekde pod strechou.27. aug 2007mysiak ahoj ani ja zatial nic take nepocitujem a tiez sa ma to kazdy pyta, no uvidime v sobotu co bude
hadam to fakt s tym pocasim vyjde aspon rano na to fotenie ked budeme v sale nech aj sekery padaju,nie?? ja neviem jedine co sa po sobote zmeni je iba moje priezvisko retoze s priatelom uz spolu byvame 2 r takze sme uz skoro ako manzelia davno..hehe
27. aug 2007Ahojte kočky,
tak som sa vrátila zo skúšky líčenia. Klobúk dole, "zmaľovala" ma pekne. Nevedela som si vybrať medzi dvoma variantami. Chcela som mať úplne jemné líčenie, ale keď mi namaľovala druhé oko troška výraznejšie, tak ani nebolo vidieť, že som jemne na druhom oku namaľovaná
. Bola som tam 2 hodiny. Ako sa idete dať nalíčiť, v akých tónoch?
27. aug 2007Tak to máte baby super s tým líčením
Ja mám v tom stále nejasno, lebo tam, kde mi budu robit uces, mi slubili aj licenie, ale minuly tyzden mi povedali, ze bohuzial vsetky kocky budu na dovolenke, len jedna ostane, takze nevedia, co to stihne, takze uces 100%, ale licenie je 50 na 50, dnes som tam volala a este mi nevedeli povedat
takze neviem, asi sa najskor nalicim sama
27. aug 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
marya ani ja niesom akosik nervozna to az tak den pred tym...len ma stve to blbe pocasie ze konecne dojde ten den a aj to ma prsat...