19.7.2008 Zapadne SK
ak menis saty v jedom salone, tak je to pohodicka, to si mylim, ze je uplne OK...horsie je, ked najdes satecky v inom....au, zaloha
10. feb 2008awójte babky...
jedna...ešte k tým oznamkám...teraz ma napadlo, že do jari čakať netreba...lebo tie fotky budú aj tak čierno-biele, alebo sépiové a tam tie kvety moc nevyniknú...no asi sa budeme tváriť, že sme najštestnejší na svete a niečo také dynamické....a kto vás včera fotil?
jadna...inak ty môžeš kludne pozerať šatky, lebo tie tvoje sú totálne nádhernékrajšie len ťažko nájdeš...
10. feb 2008- Sponzor fóra
lorinko.. mne si sa tiez viac pacila v tych s korunkou
, ale konecny vyber je na tebe ty sa musis citi dobre
fotku som si dala, ale nemam momentalne vacsiu , ked budem mat cas pohladam. Topanocky su pekne ak ti dobre sedia a su pohodlne nemas ich preco menit.
jedna....tomu mojmu sa moc do zenenia nechce..ale tahat ho k oltaru nebudemak chce deti musi..ved tiez uz ma 31 a ja o rok viac.
My este nemame nic len bielu kravatu pre neho11. feb 2008lorinko..cauko.. nemam doma internet
...tazko povedat ci sa nechcem..mala by som len mam strach ci to vydrzi. V maji budeme spolu 4 roky a 2 roky sme sa poznali pred tym. Mam aj strach z toho ...on nieje uplne zdravy a bojim sa aby sa to neprenieslo na potomstvo. Je stale unaveny ma vela zeleza a neda sa to liecit. napisem viac do ip.12. feb 2008ahoj cajovka, myslim, ze kazdy ma troska obavy, ked sa ide vydavat. Ved je to velke rozhodnutie a vsetci si chceme byt isti
inak vela zeleza nemusi byt na skodu, nie? Ja mam malo, mozno keby mal jeden moj rodic taky prebytok, skombinovalo by sa to u mna na akurat
A inak, ja mam obavy, ci nase deti nebudu mat malo vlasov po nas oboch a kratke nohy... vzdy je nieco
nechcela som si robit srandu, len to trosicka odlahcit. Dufam, ze som neprehnala
12. feb 2008dakujem za radu. Urcite skusim. Ja som zatial skusala salat s citronom, lebo vraj s vitaminom C sa zelezo omnoho lepsie vstrebava. Ale co si odporucala, vyskusam. Aspon uz viem, preco mi tak chuti kakao a mak! telo si pyta
kokosu mame teraz doma na mraky. Nahodou sme kupili, hoci sme uz mali... nepoznate nejaky dobry recept, kam ide vela kokosu? asi si ho predbezne budem davat kazde rano do musli, ale chcelo by to aj ine vyuzitie, lebo takto sa neminie...
12. feb 2008- Sponzor fóra
holiska..áno, nakoniec závoj bude...ževraj to vyzerá viac svadobne
a korunku že teda nie...len na tom závoji taký diadém ( neviem ako sa to správne volá ) a tan náhrdelník..to už som mala kúpené k tým pôvodným šatám...ale hodí sa to aj k týmto a v ušiach len malé perličky...ale aj za závoj sa platí..to som bola z toho trochu mimo...pretože som si myslela že to je v cene šiat...takže konečná suma je 11800
čajovka..majú ich v salone El na Rusovskej ceste v petržalkeje to model Kiri a stoja 9500..
jedna...ty máš IP, tak ti tu nebudem vypisovať13. feb 2008čajovka...pre teba http://www.salonel.sk/html/satyv.php5
13. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.