19.7.2008 Zapadne SK

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Ak chystáte svadbu na tento deň, tak sa pridajte na pokec ;-). Zo svadbného zoznamu máme zatiaľ rezervované len foto+video. Ako ste na tom vy? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
:) ak menis saty v jedom salone, tak je to pohodicka, to si mylim, ze je uplne OK...horsie je, ked najdes satecky v inom....au, zaloha ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
awójte babky... jedna...ešte k tým oznamkám...teraz ma napadlo, že do jari čakať netreba...lebo tie fotky budú aj tak čierno-biele, alebo sépiové a tam tie kvety moc nevyniknú...no asi sa budeme tváriť, že sme najštestnejší na svete a niečo také dynamické....a kto vás včera fotil? jadna...inak ty môžeš kludne pozerať šatky, lebo tie tvoje sú totálne nádherné :-D :-D ;-) krajšie len ťažko nájdeš...
Odpovedať
Profilova fotka
jeej lorinko, no vdaka za tie saty :) fotil nas jeden kamos, ktory ma aj totalne namakany fotak.... Dam jednu fotku aj sem do albumu a pokusy s oznamkami mam v tom druhom...
Odpovedať
Profilova fotka
jedna...všetko mám už prezreté, je to perfektné a ste veľmi sympatický pár ;-) :-) viac v IP
Odpovedať
lorinko.. mne si sa tiez viac pacila v tych s korunkou x-) , ale konecny vyber je na tebe ty sa musis citi dobre :-N fotku som si dala, ale nemam momentalne vacsiu , ked budem mat cas pohladam. Topanocky su pekne ak ti dobre sedia a su pohodlne nemas ich preco menit :-N . jedna....tomu mojmu sa moc do zenenia nechce..ale tahat ho k oltaru nebudem :-N ak chce deti musi..ved tiez uz ma 31 a ja o rok viac. My este nemame nic len bielu kravatu pre neho =-)
Odpovedať
Profilova fotka
awój cajovka...si tu nebola celý víkend... tak ako je to teda s vami? ani ty sa moc nechceš vydávať a ani on sa nechce moc ženiť? :-S a ako dlho ste už spolu? ak to tu nechceš rozoberať, tak v pohode, alebo mi napíš IP ;-)
Odpovedať
lorinko..cauko.. nemam doma internet :-( ...tazko povedat ci sa nechcem..mala by som len mam strach ci to vydrzi. V maji budeme spolu 4 roky a 2 roky sme sa poznali pred tym. Mam aj strach z toho ...on nieje uplne zdravy a bojim sa aby sa to neprenieslo na potomstvo. Je stale unaveny ma vela zeleza a neda sa to liecit. napisem viac do ip. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj cajovka, myslim, ze kazdy ma troska obavy, ked sa ide vydavat. Ved je to velke rozhodnutie a vsetci si chceme byt isti :) inak vela zeleza nemusi byt na skodu, nie? Ja mam malo, mozno keby mal jeden moj rodic taky prebytok, skombinovalo by sa to u mna na akurat :-) A inak, ja mam obavy, ci nase deti nebudu mat malo vlasov po nas oboch a kratke nohy... vzdy je nieco :-D nechcela som si robit srandu, len to trosicka odlahcit. Dufam, ze som neprehnala :-.
Odpovedať
ahoj jedna x-) nieje dobre ani malo ani vela .. neprehnala si to .. pobavila som sa dakujem nezda sa mi ze by si mala malo vlaskov x-) ja tiez nemam hrivu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
jedna papaj vela kakaa, kokosu, maku strukovin avokado a suseneho ovocia ..doplnis zelezo x-) ale to asi vies :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za radu. Urcite skusim. Ja som zatial skusala salat s citronom, lebo vraj s vitaminom C sa zelezo omnoho lepsie vstrebava. Ale co si odporucala, vyskusam. Aspon uz viem, preco mi tak chuti kakao a mak! telo si pyta :) kokosu mame teraz doma na mraky. Nahodou sme kupili, hoci sme uz mali... nepoznate nejaky dobry recept, kam ide vela kokosu? asi si ho predbezne budem davat kazde rano do musli, ale chcelo by to aj ine vyuzitie, lebo takto sa neminie... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
cajovka...napísala som krátku IP, zajtra viac :-) jedna...mrkla som tie tvoje oznamka zas...ty si aká umelkyna :-D nechceš sa tým živiť? aj tebe zajtra IP :-D holiska...awój
Odpovedať
jedna napisem ti super recept na zakusok do ip ..len ci ho bude mat kto urobit..( mam na to skolu ) x-) ale je naozaj super. S tym vitaminom c je to pravda, ten moj ho ma zakazany...vinikajuce je aj cervene ovocie..ceresne ,ribezle a zelena zelenina a vnutornosti.
Odpovedať
Profilova fotka
jéj, čakovka ty si tu? som ti práve dopísala IP :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky, vcera som bola nestihacka v praci...inokedy som stihacka :-D Co mate nove?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky holiska...mám nové šaty... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ukaaaaz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kukni si :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
waw, super, nahedera...nambr wan! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ok babule, utekam na kontrolu na endokrinologiu, ozvem sa z prace....praci cest a robote pokoj :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juchúúú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to si si dala sit na mieru, nie? ;-) padnu Ti jak uliate!
Odpovedať
lorinko..no jasne ze som tu sak makam jak diva x-) ano citala som a dakujem za postu,..saty su krasne ale nemozem si pomoct mne sa pacia tie prve..prezrad kuriatko kde ich maju pojdem na ne mrknut.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
óó samá poklona.... :-) to som štastá, až sa bojím, že sa im dovtedy niečo stane a budú chcieť, aby som si vybrala iné...( ale to už mám paranoju ) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ivi, budes mat teda nakoniec aj zavoj a bizu?
Odpovedať
Profilova fotka
holiska..áno, nakoniec závoj bude...ževraj to vyzerá viac svadobne :-D a korunku že teda nie...len na tom závoji taký diadém ( neviem ako sa to správne volá ) a tan náhrdelník..to už som mala kúpené k tým pôvodným šatám...ale hodí sa to aj k týmto a v ušiach len malé perličky...ale aj za závoj sa platí..to som bola z toho trochu mimo...pretože som si myslela že to je v cene šiat...takže konečná suma je 11800 :-S čajovka..majú ich v salone El na Rusovskej ceste v petržalke ;-) je to model Kiri a stoja 9500.. jedna...ty máš IP, tak ti tu nebudem vypisovať :-p :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
holiska..jééj aj ty si si vybrala krásne šaty..veľmi ti sadnú...aj závoj, nádhera :-D a chlopa máš tiež k svetu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
čajovka...pre teba http://www.salonel.sk/html/satyv.php5
Odpovedať
Profilova fotka
tam si kukni tie Kiri, myslela som, že sa ti zjavia, ale nejak sa to nevydarilo... :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?