19.7.2008 Zapadne SK
jááj, ja som mylsela že ideš do salónu EL, lebo tam sa musí telefonicky objednať...
ách jo...nejaká som nakapatá...od večera ma bolí hrdlo...a teraz už cítim, že sa mi zacpáva aj nos
dávam si tie cumlavé cukríky strepsils...ale moc to nepomáha
a dnes si musím ísť kúpiť niečo na seba...lebo zajtra idme do divadla na balet...a ja nič elegantné nemám...ale kúpim si niečo také, čo využijem aj na štátnice...
28. feb 2008No citala som v juli, ze uz vcera ta skrabalo v hrdle ...to bude asi viroza..sup do postele a paralen..dobre sa vypotit. Ine ti nepomoze..lebo na balet nepojdes a budes musiet lezat v posteli. Nic nekupuj ked si chora rychlo sa liec..lebo za 1 den sa nevyliecis.. a cukriky ti same o sebe nepomozu...len nejake ovocie a teplo..
28. feb 2008- Sponzor fóra
lorinko No ja nie som ziadny expert ale vo vecernej robe som este nebola ani raz. kludne nejaky kostymcek, alebo len elegantne nohavice a nejaku bluzku ci krajsi pulovrik a okolo krku nejaku hodvabnu satku ci sal. trosku sa namaluj a hotovo..myslim ze to staci.Urcite mas aj nieco v skrini..sak kukni
Rifle su hrozne, ale videla som uz aj to.
28. feb 2008Ahoj Ivka. Priznam sa mne tiez nieje 3x najlepsie. Aj mna zacalo boliet hrdlo a aj hlava. V noci som sa potila ako prasa a mala som zly sen, ze sa vydavam a nemam fotografa a ani ma nemal kto ucesat...no hrozne sny. Ozaj poslala som ti 1 foto,ale nejake je to malinke..
Len ty pekne lezkaj a papaj vitaminy ja budem cez vikend tiez.29. feb 2008- Sponzor fóra
Ahoj Lorinko.. ja som cez vikend lezala v posteli a potila sa..je mi sice lepsie,ale mam strach ze sa to zase zhorsi.. Vyskusala som 8 siat,ale som sklamana nic mi nesedelo. Nemali take ake by som chcela. Slecna bola velmi mila a pekne mi pomahala do siat.Kamoska ma pofotila..stiahne ich (ja nemam kde) ked budem mat foto poslem ti na ohodnotenie. papa
3. mar 2008uz som poslala.na mail...ale dievcata kolegyne povedali, ze mi nesedia ani jedny..tak musim este pokukat. A ako si sa vyspinkala?
3. mar 2008baby...pjosím..neviete kde mi som mohla kúpiť v Ba...takéto dekorejšn...http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1153221&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D20%26vOrderBy%3D1...díky
3. mar 2008cajovka...awój...no do Ikea pôjdem určite v piatok mrknúť, už som pozerala aj ich web stránku a majú tam kamienky, len nie v takej podobnej farbe ako mám tú stuhu...ale určite to niekde objavím v BA
dnes som zas málo spala a už som aj hore, lebo musím pár vecí ožehliť a ešte si chcem zacvičiť, kým pôjdem do školy...ale stále mám nádchu4. mar 2008na nazdo
to si dobráááá a tie šatky si si išla skúšať? čo sa ti zapáčili neskôr???
my sme stále na tom istom bode, ako predtým...ale dnes idme di Ikea kuknúť tie dekorejšn
tak dúfam, že si niečo zaobstarám
ale oblek sa chystáme tento mesiac...a čakám na trhy v poluse..že niečo pokúpime...a oznamko??...tak ešte ani kamoš, čo nás má fotiť o tom nevie...takže tak7. mar 2008Caute baby, uz som tu daaaaavno nebola... Moje pripravy sa trochu pohli dopredu- konecne
. Uz mam konecne svadobne saty z Myjavy, taka som z nich happy (padli mi ako uliate)- MS-Adelaide, su sice troska do smotanova, co som povodne neplanovala, ale su nadherne, aj pre zenicha mam k nim vesticku. Aj na mestskom urade sme boli podat ziadost o uzavretie manzelstva, len musime ist s tym este za fararom. Vy uz to mate vybavene? Som zufala z fotografa, este nemam ziadneho zajednaneho
. Aj oznamka uz mame vybrate,ale najprv sa musime ist dohodnut s fararom o kolkej chceme sobas a potom ich pojdem hned zajednat. Uz sa na ne tesiiiim. Ale sa nam ten cas krati do svadby, co???
16. mar 2008
Ved ja ich uz mam vytlacene a farebne
, len fakt neviem..ci sa to moze kopirovat..asi by sa nemalo..a mozem ja za to ze ich maju len v jednom salode a este k tomu daleko? no..
. objednana nie som pretoze sa stahovali a nemaju www stranku a v zozname maju cislo ktore uz nefunguje. Takze idem skusit..len tak. Mimo BA sa vraj netreba objednat..skusim a uvidim.