Ahojte nevestičky.
Ak chystáte svadbu na tento deň, tak sa pridajte na pokec ;-). Zo svadbného zoznamu máme zatiaľ rezervované len foto+video. Ako ste na tom vy? :-N
Ved ja ich uz mam vytlacene a farebne :-) , len fakt neviem..ci sa to moze kopirovat..asi by sa nemalo..a mozem ja za to ze ich maju len v jednom salode a este k tomu daleko? no.. :-| . objednana nie som pretoze sa stahovali a nemaju www stranku a v zozname maju cislo ktore uz nefunguje. Takze idem skusit..len tak. Mimo BA sa vraj netreba objednat..skusim a uvidim. ;-)
jááj, ja som mylsela že ideš do salónu EL, lebo tam sa musí telefonicky objednať... :-p
ách jo...nejaká som nakapatá...od večera ma bolí hrdlo...a teraz už cítim, že sa mi zacpáva aj nos 8-( 8-( :-S ;-(
dávam si tie cumlavé cukríky strepsils...ale moc to nepomáha ]-(
a dnes si musím ísť kúpiť niečo na seba...lebo zajtra idme do divadla na balet...a ja nič elegantné nemám :-S ...ale kúpim si niečo také, čo využijem aj na štátnice... ;-) :-)
No citala som v juli, ze uz vcera ta skrabalo v hrdle ...to bude asi viroza..sup do postele a paralen..dobre sa vypotit. Ine ti nepomoze..lebo na balet nepojdes a budes musiet lezat v posteli. Nic nekupuj ked si chora rychlo sa liec..lebo za 1 den sa nevyliecis.. a cukriky ti same o sebe nepomozu...len nejake ovocie a teplo.. ;-)
ja sa ale necítim byť chorá...len to hrdlo je také divné :-S ]-( ...a musím ísť do toho obchodu...lebo by som musela ísť na ten balet v teplákoch :-p ...inak, že by ma nejak ťahalo na ten balet...sa nedá povedať...to drahý vymyslel aj s kamarátmi....ale ja som už na labutie jazero raz bola :-S :-S
cajovka...máš pravdu..ostávam doma...sa mi nikam nece ísť...v noci som toho zas moc nenaslala 8-( ..ale chlop mi slúbil, že popobede ma zavazie do obchodu..tak bude lepšie, že sa nebudem musieť trepať MHD ;-) :-D
lorinko..spravne oddychuj 8-) mohlo by ti byt horsie, dost tam fuka a mna uz zase zacalo trhat v usku auu =-) .Nech ta len odvezie..milacik a nech ti to aj zaplati :-D ked ti kupil listok musi aj robu :-N :-D . My sa chystame 6 na chrobaka v hlave, ale uz som na tom raz bola :-N tak si pekneee vyber.
jéééj chrobák v hlave...je super...aj my sme na tom boli :-D
´ja si nechcem dávať šaty...to sa asi sáva len na premiéru...ja neviem čo si mám kúpiť...ale počula som som že niektorí tam chodia aj v rifliach :-p ...ja tam samozrejme v rifliach nepôjdem...ale niečo také elegoš ;-)
nevieš mi poradiť? =-)
lorinko No ja nie som ziadny expert ale vo vecernej robe som este nebola ani raz. kludne nejaky kostymcek, alebo len elegantne nohavice a nejaku bluzku ci krajsi pulovrik a okolo krku nejaku hodvabnu satku ci sal. trosku sa namaluj a hotovo..myslim ze to staci.Urcite mas aj nieco v skrini..sak kukni :-D Rifle su hrozne, ale videla som uz aj to.
kujéém čajovka...kúpim si bud suknu, alebo nohavie ( ved iný výber ani nie je :-D ) a k tomu nejakú blúzku....jój, ale radšej by som si kúpila niečo na bežné nosenie.... :-S ..nemám moc rada elegoš vecičky :-|
cajovka...nakoniec som si nebola nič kupovať...lebo sam chorá...a ani na balet sa nejjde :-S ..a zas som celú noc nespala 8-( 8-( ale drahý mi nakúpil ovocie a zelenivu...tak bedem prijímať vitamíny :-D
a kúpila som si ten časák zdravie...konečne....akurát sa mi potvrdila moja nespavosť :-(
a ty ako?
Ahoj Ivka. Priznam sa mne tiez nieje 3x najlepsie. Aj mna zacalo boliet hrdlo a aj hlava. V noci som sa potila ako prasa a mala som zly sen, ze sa vydavam a nemam fotografa a ani ma nemal kto ucesat...no hrozne sny. Ozaj poslala som ti 1 foto,ale nejake je to malinke..
Len ty pekne lezkaj a papaj vitaminy ja budem cez vikend tiez.
na e-mail? tak to si musím ísť kuknúť ;-) :-)
asi je niečo vo vzduchu...ved ty si bola tieť minulý týždeň chorá, však? a čo ti bolo? tiež iba zacpatý nos a ubolené dutiny? :-( ]-(
no bola a tusim sa mi to vratilo,..hrdlo ma bolelo a aj ucho..nejaka viroza, lebo antibiotika nezabrali. dnes idem kuknut na tie saty, tak som zvedava ci ma ńevyhodia z obchodu ked na nich vytasim obrazok :-( pa pekny vik. a liec sa
inak celý víkend som bola chorá 8-( ]-( :-( a ani cvičiť som nemohla :-( ale dnes už sa to leprší...akurát stále tá nádcha :-p ]-( ...ale už začnem dnes cvičiť a aj von chcem vypadnúť...lebo som už 5 dní zavretá doma ]-( ]-( ...a zajtra už idem do školy ;-)
a ty si ako víkendovala?
Ahoj Lorinko.. ja som cez vikend lezala v posteli a potila sa..je mi sice lepsie,ale mam strach ze sa to zase zhorsi.. Vyskusala som 8 siat,ale som sklamana nic mi nesedelo. Nemali take ake by som chcela. Slecna bola velmi mila a pekne mi pomahala do siat.Kamoska ma pofotila..stiahne ich (ja nemam kde) ked budem mat foto poslem ti na ohodnotenie. papa :-)
oki..už sa tešíím... ;-) na fotečky :-D
naštastie je ešte veľa salónov ;-) tak ešte musím pobehať :-D :-p
takže tebe sa tá choroba vrátila ]-( ...ja som si teraz zacvičila, ale nevládala som moc a zas mám totálne zacpatý nos ]-( ]-( :-( ale aj tak idem do mesta...lebo ma tu už mrle žerú...
cajovka...už som sa vrátila z mesta...to bola chyba trepať sa tam ]-( mi je oveľa horšie...dutiny sa mi totálne zacpali...dýcham teraz ústami ]-( :-( ...ale už som doma a popíjam teplý čaj ;-) ..ešte niečo napíšem do IP :-D
baby...pjosím..neviete kde mi som mohla kúpiť v Ba...takéto dekorejšn...http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1153221&vReferer=%2Falbum%2Findex_basic.php%3FvOffset%3D20%26vOrderBy%3D1...díky :-D
cajovka...awój...no do Ikea pôjdem určite v piatok mrknúť, už som pozerala aj ich web stránku a majú tam kamienky, len nie v takej podobnej farbe ako mám tú stuhu...ale určite to niekde objavím v BA :-D
dnes som zas málo spala a už som aj hore, lebo musím pár vecí ožehliť a ešte si chcem zacvičiť, kým pôjdem do školy...ale stále mám nádchu ]-( ]-(
Lorinko.. za farbu sa neviem zarucit, ale hadam nieco aspon podobne budu mat.. Ty si ale pracovita..zehlis cvicis...no toto. Na tu nadchu mozno nejaku aromaterapiu..eukalyptus, alebo mentol masticku pod nostek. :-)
na nazdo :-D
to si dobráááá a tie šatky si si išla skúšať? čo sa ti zapáčili neskôr??? =-)
my sme stále na tom istom bode, ako predtým ]-( ...ale dnes idme di Ikea kuknúť tie dekorejšn :-D tak dúfam, že si niečo zaobstarám 8-)
ale oblek sa chystáme tento mesiac...a čakám na trhy v poluse..že niečo pokúpime...a oznamko??...tak ešte ani kamoš, čo nás má fotiť o tom nevie...takže tak :-S
satky este nedorazili do salonu na MY :-( uvidim....
dekorejsn budem objednavat zo eshopov v CZ, ale este neviem kolko coho :-D
Oblek sme kupili v Ozete v Trencine, velmi mile tetusky tam boli :-)
tak supééér :-D 8-) , ja už mám traumu, že všetkým sa to hýbe..len my stále nič...tan môj stále hovorí, že je ešte časúúú...nó to by som chcela vidieť, že kde?? :-D :-p
Caute baby, uz som tu daaaaavno nebola... Moje pripravy sa trochu pohli dopredu- konecne :-) . Uz mam konecne svadobne saty z Myjavy, taka som z nich happy (padli mi ako uliate)- MS-Adelaide, su sice troska do smotanova, co som povodne neplanovala, ale su nadherne, aj pre zenicha mam k nim vesticku. Aj na mestskom urade sme boli podat ziadost o uzavretie manzelstva, len musime ist s tym este za fararom. Vy uz to mate vybavene? Som zufala z fotografa, este nemam ziadneho zajednaneho :-S. Aj oznamka uz mame vybrate,ale najprv sa musime ist dohodnut s fararom o kolkej chceme sobas a potom ich pojdem hned zajednat. Uz sa na ne tesiiiim. Ale sa nam ten cas krati do svadby, co??? ;-)