25. 4. 2009
noo, chlapik bol cierny a jeho nastavajuca mala hnede vlasy a boli este s jednou babou, ktora mala cierne dlhe vlasy
A myslim si na obruky je ten pravy cas. potom uz budete nahanat ine dolezitejsie veci a nebudete mat cas sa zaoberat obruckami. Poznam ine pary, co maju svadbu v lete a obrucky si darovali pod stromcek. Takze skoro urcite nie je. Ved zavel, ze idete a idete. Ja som to tiez tak spravila.
moj by sa asi tiez rozhybal v marci.. hihi
10. jan 2009- Sponzor fóra
... to s tou dokonalostou to neprehanaj.. skus mat otvorene aj zadne dvierka. Ak nieco nevyjde budes potom velmi sklamana... Daj tomu volny priebeh. Aby si nestresovala viac, ako si svadbu uzivala. Skus nechat mnohe veci na inych a tym sa odbremenis a budes si to viac uzivat... joooj davam ti rady, ako keby som to mala uz za sebou. No hovorim ti to, coho sa ja drzim. Dufam, ze mi to vyjde.
... popolnocne saty som si priniesla z UK este 2007. ked som ich videla, som sa do nich zamilovala, tak som si ich musela kupit. Su kratke, tirkisovo zelene. Dost mam problem s kupenim kravaty. Taku farbu maju malokde.... asi bude bez kravaty
... nechces si saty pozicat?10. jan 2009to si uz v 07 roku vedela ze sa budes vydavat?
no xcela by som skombynovat viac siat dokopy a tak vytvorit idealne pre mnaa navyse take saty sa daju vyuzit aj neskor takze nie je to az taka zbytocna investicia. vzdy som xcela svadobne kupit aby som mala spomienku ale nejako by ta ciastka ubrala z nasho rozpoctu tak aspon popolnocky si xcem nexat
10. jan 2009no hej... moj drahy ma poziadal o ruku v lete 07, no vtedy sme este neriesili svadbu. Ta prisla tak plynule. Nikde sme sa nemuseli ponahlat, tak preto... Uplne chapem, ze si chces popolnocne kupit. Ja si zasa chcem nechat take drobnostky, ako je kosicek alebo ine, aby sa mohla moja dcera hrat... hihi..
10. jan 2009- Sponzor fóra
raz som pracovala v hoteli. Bol dost luxusny a ked vonku nebolo dobre pocasie, tak sa svadobcania chodili fotit tam.. Hotely maju celkom pekne zariadeny Lobby a ine miestnosti.. Mozno by ste mohli skusit interier nejakeho pekneho hotela. Urcite vam to povolia tam. Oni s tym problem nemaju..
10. jan 2009ahojte kocky.....dlho som tu nebola...je tu medzi vami niekto, kto planuje len civilny obrad na urade? ja som volala na matriku a pani mi povedala, ze mam cas, ze april este nieje ani otvoreny, ale dost sa bojim, ze 25. nam termin nedaju, bo su volby a neviem, ci nebude miestnost zabrata komisiou na scitavanie hlasov....ou nou.....
13. jan 2009ahojky... v BA sa v tento den sobasi, aspon co viem v jednom urade. No asi by bolo si naozaj zistit a zaistit si termin co najkor. Nedaj sa odbit tym, ze este april neriesia. Svadba je udalost, ktora sa neda len tak prelozit z tyzdna na tyzden. A preto sa dozaduj zapisania terminu, ze ta nezaujimaju volby. Ak by si nepochodila na tom urade, skus si predbezne zarezervovat na inom urade. Aby si mala spon aku taku istotu. Ako viem tu v BA uz maju na april terminy. Ved to je normalne. su takmer 3 mesiace pred terminom...
13. jan 2009ahojte,
klaudia vitaj
nynka, aké voľby? to ti povedali na úrade? ja som hľadala na nete a nič o voľbách na ten deň som nenašla, navyše som sa vyplašilaa zavolala som na matriku a opýtala som sa našej pani matrikárky, či je možné zosobášiť nás 25.4.2009, pozrela kalendár a povedala, že áno, ten termín je možný a pýtala sa ma už aj na približnú hodinu, že si to napíše a že nech prídeme hocikedy a podáme žiadosť a dohodneme podrobnosti...
vôbec ma neodbila, že je skoro, bola milá... a o voľbách ani zmienka... skús si to ešte preveriť13. jan 2009ahojte ( aj ty nova clenka)
my sme boli v decembry za fararom a tiez na nas pozeral ze co tam tak skoro robime ale zapisal si nas ( aj ked troxu trvalo kym nasiel kalendar na novy rok),o tyzden sme boli vypisat ziadost a teraz v nedelu ideme na nauku.
ale stretla somsa aj s takymi ohlasmi ze to uz je neskoro a neviem ci este mame volny termin....... takze nenexat sa odbit!13. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no ano pozname
takze dost mozne ze to boli oni, maju to vsetko tak nadivoko a naryxlo