25. 4. 2009
- Sponzor fóra
ja tiez tento rok nejaku vianocnu atmosferu necitim... inokedy blaznim uz on septembra.... ono asi zohrava svoju holu aj ta svadba ale aj to pocasie. mne osobne vyhovuje ale xystat stedrovecernu veceru v kratkyx rukavox a vonku 15'C je dost divne
mozno tento vykend prehovorim mojho aby sme isli pozriet vianocne trhy do BA. povodne sme planovali vieden ale ta nas nejako neoslovila ked sme tam minule boli...17. dec 2008Ahojte babenky
Myslim ze mirinka 9 pise asi o kartickach s darmi.... Kazdy ma na to asi svoj nazor, ale zas dostat milion pät zbytocnosti. My osobne byvame u nas doma v 3-izbovom byte spolu s maminou a keby nam doniesli ako svadobny dar 3 sady poharov, tanierov.... tak to nemame aj tak kam dat a hlavne nemame s tym co robit. Takze mi ich urcite davat budeme - aj ked si mozno niektory myslia, ze sa to nepatri
18. dec 2008presne tak... myslela som na tie karticky... urcite chcem peniazky uz len z toho dovodu, ze iba my vieme, ake taniere si raz kupime, a kedy si ich kupime... Budem musiet to povedat slovne, kedze moja mamina s tymi kartickami nesuhlasila... ani kamoska.. ze sa to nehodi... Ale mne osobne sa to velmi paci...
18. dec 2008- Sponzor fóra
ahojte! ja som prípravy na svadbu na chvíľu odložila bokom a venujem sa vianociam
všetkým vám želám krásne a ničím nerušené prežitie vianočných sviatkov v kruhu svojich najbližších! užite si chvíle voľna, aby sme všetky v plnej sile začali rok 2009, v ktorom nás čakajú dúfam samé krásne chvíle
Katka19. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte babulky
co je tu nove?nase svadobne pripravy su teraz na bode mrazu.teraz som sa zamerala na posledne dokupovanie vianocnyx darcekov...