august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • okejko
    ja ti tu zatial dodam dake inspiracne fotecky 😉
    inak mozem sa i kus viac aalebo len ruzickovo rozsupnut? 😬 😃 😃 😃

ju a snad ta tu bude cakat uz i druhy diel...bo let satiek uz asik cital kazdy 😃 😃 😃 😃 tak maam najvyssi cas 😬 😉 😎

• no breee ranecko
    tak som obehala internet 😃 😃 😃 😃
    a zistila som ze secko peknee som bud nasla ja alebo ty 😬 😉 😎
    taaaze lem 3 ks prirastkov maas u mna v albumiku 😉

hned pisnem co by som brala najviac 😎
    ju a do vlaskov vaazne nist....samee braky, nist pre teba 😎 😉 😵

este som vcera okukala s kym to vlastne sutazime, ostatne mladomanzelskee pariky - celkom sranda, vidiet sa tam, bo mi pride, ze je to secko klasika 😬 ked uz naas mojik prihlasil, tak by sme mohli vyhrat 😉 😕 😶 😶

• len tak narychlo vas augustovky zdravim z indie.... 🙂 🙂 viac som pisala v Bratislava teme, tak kuk 😉

• Sponzor fóra
  • precitaam 😉
    a zdraviiim, maas asi hot hot hot, co? 😉

• atik a k popolnockam samodrzky telove, cicierne dam? topanky budu cierne s uzatvorenou spickou, krajsie by boli sandalky, no ja nem mozem mat hole nozky, ja som bielucka jak stena 😃

• inak do svadby musim zhodit dve kilecka 😃

• luko mojik, kukla som vsetky ...moje poradie by bolo najprv tie s orchidejkou 😉 😎 aale neni som smerodajnaa vzorka, bo ja by som ich narvala vaazne vsade

ked na to kukaam kus s odstupom, tak myslim, ze foteckou 71 a 72 sme to vyladili 😉 nie je na tom co pokazit, zvlaadnu to i v blave 😬 😃 😃 😃 😕 😶 😶 tie farby su nadheerne, kytiii vyzera paraadne

ak nem toto tak kuk na tu 74...lubi sa mi, ze tam ma kvietky co mas rada, je to v tvojej farbe 😉 hodiii sa mi k tebe....nie je fadna...ma smrnc 😉 maam pisat, ze jak ty? 😎

• tie posledne 4 sa mi najviac pacia, poradie nemam, poradim este v kvetinarstve, ci su schopni urobit presne jak na obrazku a akabude cena

• ale tie farby take jemne lososkove a smotanove sa mi luuubia 😵

• tak kytiii mame vybavenuu 😉
    nem chudnii, shaak ta sceem na fotkaach vidiet 😉 😎

ju a k satkaam rozhodne telove, maju sice satky v sebe ciernu, ale s telovou budu mat smrnc 😉

• no ved preto pisem, ze s tou 74 - 72 si ta vieem najviac predstavit 😉 hodia sa mi k tebe
    myslim, ze ak to bude len variacia na tie obrazky, tak ze to bude nadhernee

predsa len, aby mal i florista tiez kus priestor na rozsupnutie 😉

• poradie sa trochs zmenilo, lebo som par vymazala, ale viem, ktore si mala na mysli, stihla som to kuknut este pred upravou
    dakujem 😵 😵 😵 vsak vravim, ze sa na to hodis, majitelka svadobneho studia 😉 a koordinatorka 😉

prajemkrasnu nedelu, o chvilku dojde zlatik a mame smer BA

• pa moja zatial 😉
    idem pracovat dalej 🙂 🙂 😎

• to: luko
    jezismarja, ake ceco fotky mate

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov