nie nepozname sa osobne,to sme boli kazda zlvast v tom salone ;-) ja som sla ako prva,bo mi to vlastne Sydnuska poradila,ze to tam robia,som myslela,ze u nas v Rk to este nie je :-N
akoze mne to drzalo v pohode,vraj by to malo vydrzat takych 5 ci 6 tyzdnov,ak si to nebudes nejako sama poskodzovat,napr suchat si oci a tak..no ale je to fakt super,bo sa nemusis malovat,mas tam na vyber aj dlzku tych trs,Sydnuska si dala tie najmensie,ja som si dala tie stredne trsy a su tam este take maxi,ale to sa mi uz zdalo extremne dlhe ;-)
ty si ich vlastne nemusis malovat,lebo potom keby si pouzila mascaru a sla sa odlicit tak by ti to mohlo zist dole,co sa vlastne stalo aj tebe,lebo mne vravela,ze ked sa budem odlicovat napr tiene z oci tak si to mam opatrne robit s vatovou tycinkou,aby som si neodlepila tie trsy
aha no tak to je super ze ti to drzalo ja som to vlastne znicila :-D :-D a mozno aj preto ze mne to davala po trse osobitne len ku koncu oka urobit dobry look.
potraviny, masko a take kravinky... to hlavne mama chce ist... ja len nieco pokukam do domu, co by sa mi zislo... a chcem sa este zastavit v Europe, nakupit nejake oblecenie a botky ;-)
jasne...
ja som tam este ani poriadne nebola... do Ziliny sa mi nechce ist, tak sme a rozhodli, ze pojdeme do Metra do Zvolena a cestou sa stavime v Europe
ale hej, vykupila som celu Europu, ledva sa mi to do kufra voslo...
kupila som si saticky, take kratke satenove fialove na svadbu jednej kamaratky, k nim som si fialove botky... kupila som si prechodny kabatik, kabelku, sal ku kabatiku a v pume som si kupila tricka a jednu supravu... a plno takych malickosti
Ahojte babenky!
A.na emaily som dostala len som si ich kukla a z dnes lebo som v piatok nemala cas lebo nam stihli ukradnut doklady tak sme mali vybavovania. Bola som na tej svadbe a bolo perfektne strasne ma bolia nozicky ale inac super tak sa zatial majte ked budem na nete tak sa ozvem