Dátum svadby 22.9.2012, kto bude mať ešte taký dátum?
- z
- 3
@klaudiaa2 ahoj ja som si tiež vybrala tento dátum a ešte vôbec nič nemám.
15. nov 2011- Sponzor fóra
Ahojte, máme svadbu 22.9.2012 v Trenčianskych Stankovciach, blízko Trenčína. Máme už zajednaného kameramana, fotografa, hudbu, kostolík a samozrejme sálu. Šaty som vôbec neskúšala, veľa ľudí mi odporúčalo ísť už teraz v januári, aby som mala z čoho vyberať, ale zdá sa mi to ešte skoro, 9. mesiacov pred termínom. Čo si myslíte?
6. jan 2012@ajka123m dve moje kolegyne drzali 90 dnovu dietu, schudli nenormalne....ale ja by som to asi nevydrzala
7. jan 2012@miriam160 aj ja ju teraz držím. moja mamina s nou schudla 30kg a udržala si to. Ja som veľa pribrala, ked som začala mať problémy s klbmi, tak dúfam, že to pôjde dolu
7. jan 2012@ajka123m tak drzim teda palce a pevnu vôlu
aj kočky z roboty strasne schudli, jedna ju este stale drzi, druha uz skoncila ale nepribera naspat
7. jan 2012@miriam160 dúfam, lebo inak tie vysnívané šaty neoblečiem
7. jan 2012@ajka123m do septembra casu dost, tak neboj
7. jan 2012Ahojte ja mám toho tiež veľa tento rok, od febrúára nastupujem so práce, v máji končím školu a ešte keby toho nebolo málo mám synčeka, ktorý nechodí ešte do škôlky, dúfam, že o taký mesiac bude.
S prípravami som na tom takto: mám už kostol, sálu, fotografa, kameramana, trochy výzdoby, popolnočné šaty, oblek pre synčeka, na veteráne sa pracuje, oznámenia mám už vyhliadnuté, cukráreň tiež.
Ale ešte kopec nemám, ktoré musím vybyviť.7. jan 2012@nedielka čo všetko máš už?
7. jan 2012@beatrixlenicka My uz mame salu, DJ, kameramana,fotografa..a to je zatial vsetko.
Teraz to nejak neriesim, mam skuskove obdobie, zacnem sa tomu venovat naplno vo februari.. A ozaj,este aj farar je rezervovany
Ked ale vidim,ako je vsetko drahe,premyslam,ci sa to vobec oplati a bude to stat zato..7. jan 2012- Sponzor fóra
@nedielka Musí to stáť zato
8. jan 2012Ahojte, pridavam sa k vam - den D budeme mat tiez 22.9. 2012 v okr. Pezinok..i ked by som mala skocit konecne aj za fararom, vsak
ale sme na dedine, takze bude to volne.
My nmame zatial zajednanu salu, hudbua vyzdobu. Saty viem ake, resp. z akeho salonu a zatial priebezne len pridavame, co sa "cestou" vyskytne16. jan 2012Ahojte nevesticky...takze este asi 231dni.. Ako Vam to ide s pripravami? My uz mame salu, jedlo, vyzdobu, kameramana,fotografa,dj... oddnes hladam aj svadobne saty..je to super...strasne sa tesim
A ozaj planujete aj svadobnu cestu? Dnes som skocila do cestovky a buduci tyzden mi maju na mail poslat nejake ponuky...tak som zvedava..hadam to moj drahy rozdycha..este nevie,ze to plati on
pekny vecer..
3. feb 2012- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
4. feb 2012 Ahojte, my sme sa tiez rozhodli pre 22.9. ale s pripravami sme este nezacali
a ked to tu tak citam, asi ma chyti panika
len som zacala googlit nejake napady a tu je fakt mnozstvo inspiracie....inak, jeden tip mam pre nevesticky z okolia ZA....vola sa to sobota pre nevesty (google to isti)
5. feb 2012@nedielka uz sme sa bavili aj o svadobnej ceste, ale este nic kontretne nemame. Tiez zalezi od mojej prace - kedze je statnicujem v juni a este nevieme ci do septembra budem mat pracu alebo nie ....tazko povedat. Vy sa kam chystate na svadobnu cestu?
6. feb 2012@veronicka22 no ja by som rada -Kanarske ostrovy
Len aby mi to drahy odsuhlasil
no s pracou je to tazke, ja v maji statnicujem a taktiez v maji asi budem menit pracu,tak dufam,ze to v pohode vsetko zvladneme...co mam najvacsie obavy,aby na svadbe bolo pekne pocasie..
A kam sa chystate fotit ? ja premyslam nad Oravskou priehradou..
pekny den prajem
7. feb 2012@nedielka jaj ty si z Namestova? som si nevsimla
Na fotenie este nemame miesto, no uz som nejake zvazovala- Oravsky haj, Julianin dvor v Pobieli, Priehradu v namestove..... Totiz v den svadby nechcem nadlho odchadzat z hostiny - preto sa fotit budeme iba s rodicmi a s druzickami (chceli by sme niekde blizko Trstenej) a potom po svadbe - v pondelok alebo v utorok by sme sa chceli fotit my dvaja, uz v klude a bez stresov
7. feb 2012@veronicka22 A nechcete sa fotit pred svadbou? ja som myslela,ze sobas bude o 16.00, a pojdeme sa fotit 13.30....aj ked ma mnoho ludi od toho odhovara,mne sa to zda tak najrozumnejsie..__,????
7. feb 2012@nedielka nie, nechcem aby ma priatel videl. Nebudeme mat ani odobierku. Prvy krat sa uvidime az v kostole
Bude to mat svoje caro
Teraz sa vela ludi foti pred svadbou, je to normalne. Neviem preco ta odhovaraju7. feb 2012
- z
- 3
Ahojte už máme vybratý dátum aj miesto! Bude to 22.septembra 2012 v Jasenove! Teším sa chcem sa o tuto radost podeliť s vami!