Dátum svadby 31.8.2013

23. júl 20131270
  • @vladenka13  ahojky,
    napriklad u nas sa to nerozlišuje tie pierka,len napríklad slobodným dievčatám budem dávať ešte rovnaké biele náramky 🙂
    Aby som si ich tak nejako rozlíšila 😉

• hm.. je tu niekto, kto ešte nemá nič pripravené? 😬 ja mám len dátum a vyvoleného, pred sebou štátnice, čiže ešte mesiac s nič nepohne.. zase aby ste pochopili, nebude to nič komplikované, máme smútok v oboch rodinách, takže len nejaká večera pre rodinu, ale chcem aby hrala v pozadí hudba.. ináč nič extra, možno by som uvítala nápady ako to trošku oživiť, nejaký program (mimo hudby, spevu).. ďakujem a dúfam, že sa táto téma trošku oživí 🙂

• Ahojte, akosi to tu stíchlo🙂 hehe Ja mám tiež svadbu a ešte nemám šaty, takže to bude dorbá fuška zohnať🙂 Ale chcem si ich kúpiť, takže snáď zoženiem. V piatok idem na skúšku a uvidí sa čo sa mi vôbec hodí... Ako ste na tom? Inak aj ja mám štátnice🙂 A na oživenie, niečo ako starejší nebude dobré?

• Sponzor fóra
  • @chimena33  myslim, ze statnice nas tu ma viac 🙂 len keby sa chcelo aj ucit (teda aspon mne) inak myslim, ze mame 80% vyriesenych... zatial ma to netrapi a ako sa poznam ani velmi nebude 😵

• No jteraz ani mňa-lebo sú až koncom júna🙂 Teraz sakonečne venujem šatičkám🙂 Dúfam, že nájdem, také ako chcem. Čo Vám ešte chýba?

• @chimena33  ani neviem... definitivny zoznam hosti, vytlacene oznamka, papiere na statnu matriku, kosela a topanky pre zenicha, u mna topanky k popolnockam, kadernicka a vizazistka, krabice na vysluzky a co ja viem co este 😃 nejako sa to ustali... a tebe?

• A šaty máš odkial? No ja nemám to čo nemáš aj ty🙂 S tým rozdielom, že mám vizážistku a kaderníčku a nemám svadobné šaty, popolnočky, poháre.... Oblek ideme kupovať do Maďarska-lebo môj švagor mal odtial a teda- krása za svelú cenu🙂 ale nemám žiadne stresy- veď nejak všektko výjde😃 a kde bude svadba?

• Ahotje pridavam sa k vam- obrad v kostole, pocet ludi 15(nakolko kupujeme byt tak nie su peniazky nazvys), a potom len nejaka vecera.

Prijemny zvysok priprav 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov