Má aj niektorá z Vás naplánovanú svadbu v tomto termíne? Podeľme sa spolu o prípravy :-) Ja už mám rezervovanú sálu na 5.6.2010 v Nemčiciach okr. Topoľčany :-)
baby, zazila som sok, paci sa mi ten parfum chloe a zistila som ze u nas v parfumerii ho maju lacnejsie ako na parfums.....to je ako mozne....?zeby vianoce?
Zavidim Vám, ze viete co chcete nad stromcek. Ja vobec netusim. Parfem nechcem, mam ich asi 6, knihy sa velmi necitam, oblecenia mam zatial dost. Som v koncoch.
kaculiatko, ale ved si stastna zena potom ;-) ja zas toho chcem kopu...ale najlepsie keby som si sama mohla vyberat.no ale parfemy sa mi minuli, takze to by sa zislo...len zistujem, ze to tu mame fakt dake lacne, lebo tej parfumerii som bola dnes mali rovnake ceny ako na najlacnejsie parfemy.sk..
Tak nie lebo musim do konca tydzna nieco vymysliet a kde nie tak vsectci mi daju prachy aby som si nieco kupila a ako sa poznam ak ich miniet na hlupsoti. A nebudem mat nic z vianocnych darcekov.
joooj tak ja by som prijala poukazku na masaz, dostavali sme to v praci, ale tento rok je kriza, tak nebude nic :( asi si ju zaplatim sama.. mam tieto dni strasne, migrena, hrdlo ma rozbolelo, svalovicu zo vcerajsieho cvicenia, tak dneska som cely den umierala v robote.. fnuk. zajtra si dam asi den volna a potom hned jak budem moct, tak pojdem na thajsku masaz, uz sa tesiiiiiim :)
babule, tak ja som si dnes dovliekla dalsi darcek, cizmy :-D ale to uz som presvihla...takze santa ma utlm asi momentalne... :-p ale inak skvele su, pohodlne, krasne, stylove, univerzalne, teple a kvalitne. som myslela ze taka kombinacia pre mna neexistuje ;-)
..a aby som nezabudla, dosli mi pohariky svadobnee...som z nich hotova, fakt som dobre vybrala a aj ten moj pekny muz ;-) bola to vzacna zhoda, mohli by nam sluzit este dlho, tak sa snad neroztrepu na tej svadbe.. ]-(
Katuška neboj, na Vás som určite nezabudla a stále sledujem dianie v tomto fóre, len aj keď sme sa tak dohodli, že svadba nebude, je to pre mňa predsa len také ešte zvláštne a ani to neviem popísať. Na jednej strane by som aj bola rada, keby bola, no na tej druhej sú tu financie, o ktoré by som svoju vysnívanú svadbu musela ukrátiť, a to ako som ti už písala nechcem. Takže ale neboj, všetky vás sledujem len tak z diaľky a málinko aj závidím, ale len v tom dobrom, pretože Vám to všetkým zo srdca prajem. A sledujem priebežne aj všetky vaše albumčeky :-D
Awojte babenky ..
dnes som bola s otcom na nakupoch v Madarsku. Kupil mi pekne stylove cizmicky. Tak jeden darcek uz mam.Cez vikend by mali byt v Spisskej Novej Vsi zimne trhy. Tak mozno ma este nieco oslovy.Tak dalšie nákupy predo mnou.
My uz mame doma obrucky. Pre nás su krasne a tesime sa z nich. V sobotu pride svagor domou a donesie mi konecne svadobne saticky. Tak potom urobim par foteciek a vložim do albumu. Normalne sa tesikam ako male babatko. :-) :-)
kaculiatko, no tesim sa ;-)
baby a chystate sa do solarka?ja som taka antisolarkova, povazujem to za nezdrave...no ale asi zasady porusim, lebo ten nastrek samoopalovaci, vraj nic moc a moze to chytit vselijako...
Katussska ja chodim do solarka celu zimu, chodim raz do tyzdna, len na udrzanie farby, neznasam ked som biela totizto.. takze predpokladam, ze ak budem chodit takto stale, tak si do juna farbu udrzim.. urcite to aj lepsie vyzera, ked mas na sebe biele saty..
ja chodim tam kde chodim aj do fitka, ale myslim ze je to v podstate jedno ake solarko, pokial maju nove trubice :) treba sa vzdy spytat ze kedy menili naposledy. a saty su z Mia sposa nakoniec.
lebo ak su uz stare, tak su uz aj slabsie, cize mozes tam byt aj 20 minut a neopali ta tolko ako keby boli nove.. proste sa pouzivanim opotrebuju, ked ti povedia ze maju rok, tak to uz su stare, ak je to casto pouzivane solarko.
no zalezi od typu pleti a od kvality solarka a teda aj od toho ake stare su trubky, ale ak si uplne biela, spytaj sa cloveka ktory to obsluhuje, nech ti doporuci, najlepsie je vzdy zacinat 5 minut a potom postupne zvysovat.. po tych 5tich nemusis nic vidiet, ale plet si musi zvyknut a casom to bude vidiet. ja napr chodim do solarka ktore je stare asi 5 mesiacov, ale malo pouzivane, cize aj trubky su relativne nove, a chodim na 8 az 10 minut.. na udrzanie mi to staci. ale to su fakt silne trubice este, a odporucam ti aj zakupit nejaky krem do solarka, ak chces chodit pravidelnejsie... opali ta rovnako dobre, ale plet je aspon chranena a hydratovana.