Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?
- Sponzor fóra
monika
Nie ja som pokrstená, mám aj prvé sv. prijímanie aj birmovku. Minulý týždeň sa mi narodilo krstniatko. Ja idem za krstnú mamku.
Z mojej strany máme taký zvyk, že pierka sa dávali iba slobodným chlapcom. U priateľa dávajú všetkým aj ženám. My sme sa o tom ešte nerozprávali. Ale budeme dávať asi všetkým. Aj tak bude hrozne málo slobodných chlapcov.
13. jan 2010kati, a ako v praci? u nas teraz peklo, ideme sa asi stahovat tak hladame nove priestory, ale je to peklo,sef sa nevie rozhodnut co vlastne chce a tak.. ked si predstavim ze este celu stahovaku musim zorganizovat, tak to budu ine stresy a to este pred svadbou.. krasa..
sa asi rozdvojim aby som sithala vsetko... co sa oznamok tyka, tak musime zacat na nich makat aj my uz, bude samovyroba asi nakoniec, len musime pockat na jednu pracu od jedneho pana a potom dorobit ostatne.. som zvedava ako to dopadne
13. jan 2010Inak baby z BA, ide niektora tuto nedelu na svadobnu vystavu do Carltona? vstupne 5 eur, rozmyslam ze zbehnem sama kuknut, lebo drahy je marod, tak mozno aspon dake spolocenske saticky pozret.. bohuzial na stranke nie je uvedeny zoznam vystavovatelov, tak sa neda dopredu pozret ci sa oplati ist..
13. jan 2010No museli sme ako krstný rodicia ist na nauku. Rozpraval nám iba vyznam krstu a priebeh. Cize zbehlo super. A aspon som nahlasila sobas ale vascsi problem mam s krstnym listom. Tak kde som bola krstena uz druhy den sa nemozem dovolat. Neviem kde je fara, lebo je nova a zevraj je niekde na okraji. Ide ma roztrhat od zlosti.
15. jan 2010- Sponzor fóra
Kati o nic si neprisla, nuda, malo tam toho bolo, hlavne Nicol prezentoval, daki vizazisti a kadernici, nejake obleky a obrucky, jedna cukrarenska firma a zopar agentur na vyzdoby.. takze nic, som si zobrala par vizitiek a dufala ze mozno ma aspon vyzrebuju
ale asi nie ked nikto nevolal doteraz. no drzim palce, ja sa mam s tym nasim fotografom stretnut do konca mesiaca, tak dufam, ze si sadneme.
17. jan 2010heh no jasne, drzim palce! mna teraz cakaju namahave vikendy, kazdy vikend niekde sme,v robote je dost dusno lebo sa nejak nevieme dohodnut kam sa chceme prestahovat, chlapi proti babam samozrejme, sef aj tak nakoniec rozhodne podla seba, takze neviem na co o tom vobec diskutujeme.. uz ma to prestava bavit, lebo furt chodim na obhliadky priestorov a on si aj tak nakoniec vyberie hnusne presklenne biznisko, kde budeme jak vo vyklade
buduci vikend v sobotu sme u bracha na oslave narodiek, v nedelu riesime dufam kostol a snad uz aj doriesime, nech mam dusu na mieste, potom je veltrh, potom ma zas tatko narodky a potom mame 12 teho s drahym 5. vyrocie a 13teho idem na ten kongres do Brna.. no doviiii.... akoze najblizsi mesiac neexistujem
a este bude treba ist na matriku so ziadostou zrejme, a aj do kostola podpisat daco so svedkami kvoli dispenzu, tak to som zvedava ako to zorganizujeme vsetko
17. jan 2010ty ides na ten kogreeeeeeeeees..aaa....aj ja chcem...
no ja zas skusky stale to iste dookola, uz nevladzem...este 2...ale stoja za to. plus ta sobotna asi nedopadla v moj prospech,taky mam pocit....
monika, ja soms a nedostala na mina este stale....ked tak februar to isti...
rieisme terz pozemok, zmluvu, potom siete. ja mam pocit ze vybavovanie svadby mam normalne ako odmenu17. jan 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Tak ja idem dnes zajednať kostol a zároveň na náuku ku krstu. Už sa teším ako nás tam budú žmýkať.