Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?
no my sme mali pekne, slniecko, celkom nam vikend vysiel aj sme sa nasmiali
a hej na ucenie musis mat chut a naladu ale niekedy...ked musis tak musis. ja prave riesim bakalara, ked doriesim tak az v augustechyta ma panika, pisem bakalarku a neviem sa velmi pohnut..stale som na tom istom, lebo istej problematike velmi nerozumiem,...a mam ju rozobrat. skolitel na mna kasle, neozyva sa...dnes mu budem volat ze co sa deje, snad neodceswtoval niekde, lebo sa zrutim asi
niekedy si vravim ze mi to vsetko nestalo zato a nestoji..ale niekedy som rada koloko toho za mnou a poviem si nejak ten zvysok zvladnem a mam pokoj...ale teraz som asi v tej prvej faze-panika a strach15. jún 2009- Sponzor fóra
No já po porodu hubnula jak divá, jeste, vlastně porad kojíš, ses na nohou, kořárkujes, v noci nespíš, někdy nervy, jestli všechno zvládneš.... Ale pak, jak se to ustálí, tak to letí nahoru
teda aspon u mě
A máš pravdu, ten krasavec je můj, my jsme to vzali naopak, nejdřív mimi a pak v klídku svatba, ale my jsme to tak řešili kvuli věku16. jún 2009a ako dlho sa uz z neho tesis?
ja mam zatial len nevlastneto znamena dvojicky snubencovho braska, ale lubim ich i tak velmo.si ani neviem predstavit keby ze mam vlastne...to musi byt strasna radost
aj ked pravdou ostava, ze materska dovolenka by sa nemala volat"dovolenka"
uff..no uvidime ako skoro sa nam zadari,kolko ks bude..
tesim sa velmi, aj ked je tu velky strach z porodu...snad mi neskor doda mimco v brusku odvahy
16. jún 2009Ahoj holky, tak ja bych se taky pridala. My termin uz mame napevno zamluveny, takze uz tu svatbu snad mame jistou
jinak katerinko, ja mam taky 10mesicniho chlapecka
Jo a studujicim preju hodne uspechu pri uceni
Taky sem si rikala, ze jak budu na materske, udelam si neco dalkove, ale ted sem rada, ze si obcas sednu a nic nemusim delat
Maximalne se tady inspirovat na tu nasi svatbu
16. jún 2009- Sponzor fóra
Zdravím Vás holky.
Predovšetkým vítam nové členky ďaľšiu Katerinku, a aj Paulinku.
Tak už mám po. Ani neviete, aká som z toho vytešená. Ešte si to stále akosi neuvedomuje. Známky A,A,A,C, takže som ani z ďaleka netušila, že to zvládnem až takto skvele, ale mám dar, že sa viem vždy vynájsť, tak ďakujem Bohu, že mi tento dar dal, inak by som to isto takto nezvládla.17. jún 2009no idem ti poslat nejake tipy..ak najdem
dnes sa cely den flakam..ta moja bakalarka ma 3kapitoly, este stvrta...ale hacik je v tom ze mi tie napisane tri este skolitel neschvalil
idem dnes do lubovne, tak sa tesim velice. este nie som zbalena, okolo stvrtej vyrazame, tak asii budem musiet pohnut kostrou
ale dosli mi dnes 3baliky!!!!tak este zdrham na postu, hura, hura...medzi nimi figurky na tortu, tortovy set a asi popolnocne saty-ak mi teda sadnu..snad hej, trocha bojim17. jún 2009Ďakujem, zatiaľ to ešte nevnímam a ani sa nič nezmenilo, okrem toho neuveriteľného kľudu a nestresovania
Už tu môžem chodiť bez výčitiek svedomia
Som rada, že je to za mnou, teraz prázdniny a potom ešte 2roky stresov a medzi tým popri skúškach bude svadba a ešte chodím do práce, tak super kombinácia
17. jún 2009mucik, no ta kombinacia je fakt skvela, mozem potvrdit, cloveku sa tak lahko zije..najmä pojem dovolenka je taky vzdialenyyyyy...
mima, ja som momentalne v panike z tej bakalarky, ze to nestihnem, je mi do revu..ach jaj....ale to su take moje panicke stavy...ja si neviem predstavit ako to zvladnem....
17. jún 2009Zvládneš Katušik, neboj nič, keď sme to aaj ja aj mimka zvládli, tak ty nebudeš žiadna výnimka
Len sa treba do toho pustiť. Ja som ju mala hotovú už vo februári, lebo som vedela, že keby to nespravím vtedy, keď som bola dlho na PN-ke, tak by som sa k tomu nedokopala doteraz. A boli to všelijaké muky, takže chápem ťa. Treba len zaťať zuby a pustiť sa do písania
17. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
mucinka zdravim

neboj to zvladnes, tesim sa ako sa v pondelok pochvalis