Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?

14. mar 201125690
  • mucinka zdravim 🙂
    neboj to zvladnes, tesim sa ako sa v pondelok pochvalis 😃

• katussska24
    na učne musís mať chuť a náladu ... ja neštudujem ale planujem na budúci rok neakú vysokú školu tak uvidíme či sa mi podarí ... tak to máš fajn keď máš celkom dobrý víkend ... ja sedím doma lebo mi tu máme dosť zimu

• no my sme mali pekne, slniecko, celkom nam vikend vysiel aj sme sa nasmiali 🙂
    a hej na ucenie musis mat chut a naladu ale niekedy...ked musis tak musis. ja prave riesim bakalara, ked doriesim tak az v auguste 😞 chyta ma panika, pisem bakalarku a neviem sa velmi pohnut..stale som na tom istom, lebo istej problematike velmi nerozumiem,...a mam ju rozobrat. skolitel na mna kasle, neozyva sa...dnes mu budem volat ze co sa deje, snad neodceswtoval niekde, lebo sa zrutim asi 😢
    niekedy si vravim ze mi to vsetko nestalo zato a nestoji..ale niekedy som rada koloko toho za mnou a poviem si nejak ten zvysok zvladnem a mam pokoj...ale teraz som asi v tej prvej faze-panika a strach 🤔

• Sponzor fóra
  • mucinka, no ako? ako pisem dnes moju hnusnu bakalarku, tak myslim all day, ze ako sa ti zadarilo.. 🤔

• juuuun!!! 🤔
    kde ste? mne odpisal skolitel konecne!!!! a pomaly sa presuvam na 3.kapitolu...uvidime ako mi srdne tiew prve dve... 😕

• Hola, hola, můžu se přidat? 😉

• ahoj katerinka 🙂
    vitam ta,ako mas? 😃
    co tvoje pripravy? 😛

• Děkuji za přivítání, přípravy zatím nehrotím, malej mě zaměstnává dost, ale začla jsem hubnout do šat, 1 kilo každej měsíc, a bude to super 😃 😃 😃

• takze predsa je len tvoj ten krasavec na fotke? 🙂 blahozelam.o "hubnuti"tu uz padlo par slov, neviem ako su na tom baby, mne sa velmi nedari, kedze stale sedim za stoloma bud sa ucim alebo pisem 😞

• No já po porodu hubnula jak divá, jeste, vlastně porad kojíš, ses na nohou, kořárkujes, v noci nespíš, někdy nervy, jestli všechno zvládneš.... Ale pak, jak se to ustálí, tak to letí nahoru 😃 😃 teda aspon u mě 😬

A máš pravdu, ten krasavec je můj, my jsme to vzali naopak, nejdřív mimi a pak v klídku svatba, ale my jsme to tak řešili kvuli věku 😃 😃

• a ako dlho sa uz z neho tesis?
    ja mam zatial len nevlastne 🙂 to znamena dvojicky snubencovho braska, ale lubim ich i tak velmo.si ani neviem predstavit keby ze mam vlastne...to musi byt strasna radost 😃 aj ked pravdou ostava, ze materska dovolenka by sa nemala volat"dovolenka" 😉 uff..no uvidime ako skoro sa nam zadari,kolko ks bude.. 😃 tesim sa velmi, aj ked je tu velky strach z porodu...snad mi neskor doda mimco v brusku odvahy 🙂

• Miláček Tomášek má 10 měsiců, a je to moje láska největší 😉 😉

• to ti verim 😵

• Chci dočíst diskuzi od začátku, ale až jak budu mít čas, a je to snad někdo, kdo tento termín, už má zamluvenej? Protože u nás se to snad dá zamluvit až od října nebo tak nějak 😬

• Ahoj holky, tak ja bych se taky pridala. My termin uz mame napevno zamluveny, takze uz tu svatbu snad mame jistou🙂 jinak katerinko, ja mam taky 10mesicniho chlapecka🙂 Jo a studujicim preju hodne uspechu pri uceni🙂 Taky sem si rikala, ze jak budu na materske, udelam si neco dalkove, ale ted sem rada, ze si obcas sednu a nic nemusim delat🙂 Maximalne se tady inspirovat na tu nasi svatbu🙂

• Sponzor fóra
  • ahoj paulina, mame rovnaky datum, celkom pekny nie? 😉 ak teda plati ten 26.jun

• ahoj katusko, 26.6 plati, teda aspon doufam🙂 Datum je to pekny, teoreticky by se to melo dobre pamatovat🙂

• takto o rok...fuuuha. zatial si to asi neviem predstavit, ze budem "onedlho"pani 😛

• Awojte babenky,
    tak ja som tu uz dva dni nebola. Neslo mi sa prihlasit. Tak ako sa mate??

• Slecny, ja som teraz dosla domov, idem spinkat, hura! 😃
    tak sladke sny 😴

ps: mucinka no akooooo? 🤔

• Zdravím Vás holky.
    Predovšetkým vítam nové členky ďaľšiu Katerinku, a aj Paulinku.
    Tak už mám po. Ani neviete, aká som z toho vytešená. Ešte si to stále akosi neuvedomuje. Známky A,A,A,C, takže som ani z ďaleka netušila, že to zvládnem až takto skvele, ale mám dar, že sa viem vždy vynájsť, tak ďakujem Bohu, že mi tento dar dal, inak by som to isto takto nezvládla.

• Mucinka gratulujeeem!!! tak tebe uz sveta zit 😃
    ps😛ozri do mojho albumu na tie cervene topanocky, hladas nieco take...?

• Ahoj moja, no pozrela som, ale to sú na mňa až príliš romantikuš 😃
    Dám si do albumu a kukni.

• no idem ti poslat nejake tipy..ak najdem 😃
    dnes sa cely den flakam..ta moja bakalarka ma 3kapitoly, este stvrta...ale hacik je v tom ze mi tie napisane tri este skolitel neschvalil 🤔
    idem dnes do lubovne, tak sa tesim velice. este nie som zbalena, okolo stvrtej vyrazame, tak asii budem musiet pohnut kostrou 😠
    ale dosli mi dnes 3baliky!!!!tak este zdrham na postu, hura, hura...medzi nimi figurky na tortu, tortovy set a asi popolnocne saty-ak mi teda sadnu..snad hej, trocha bojim 😬

• Super, tak to mi potom daj vedieť, lebo ja si idem asi dnes vyskúšať promočné a zároveň aj polnočné, tak som zvedavá, ako budú sedieť. Ak nejakké budú, hneď kupujem, nech mám pokoj.

• uz mas IP 🙂

• muci: blahozeeelaaaaaaaam. Tak sme dve titulovane zatial. Katus sa hadam coskoro prida. Mam radost z toho 🙂

• Ďakujem, zatiaľ to ešte nevnímam a ani sa nič nezmenilo, okrem toho neuveriteľného kľudu a nestresovania 😃 Už tu môžem chodiť bez výčitiek svedomia 🙂 Som rada, že je to za mnou, teraz prázdniny a potom ešte 2roky stresov a medzi tým popri skúškach bude svadba a ešte chodím do práce, tak super kombinácia 😃

• mucik, no ta kombinacia je fakt skvela, mozem potvrdit, cloveku sa tak lahko zije..najmä pojem dovolenka je taky vzdialenyyyyy... 😃
    mima, ja som momentalne v panike z tej bakalarky, ze to nestihnem, je mi do revu..ach jaj....ale to su take moje panicke stavy... 😠 ja si neviem predstavit ako to zvladnem.... 😞

• Zvládneš Katušik, neboj nič, keď sme to aaj ja aj mimka zvládli, tak ty nebudeš žiadna výnimka 😃 Len sa treba do toho pustiť. Ja som ju mala hotovú už vo februári, lebo som vedela, že keby to nespravím vtedy, keď som bola dlho na PN-ke, tak by som sa k tomu nedokopala doteraz. A boli to všelijaké muky, takže chápem ťa. Treba len zaťať zuby a pustiť sa do písania 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov