Nevestičky v roku 2016

Profilova fotka
ahojte viem ze je to este daleko ale je tu nejaka ktora bude mat svadbicku v tomto roku?? Ja osobne si myslim ze na organizovanie svadby nie je nikdy priskoro... a v roku 2016 budem akurat robit bakalarku mat statnice a aj mala mi pojde do skolky aspon by som ju chcel us dat na dva a pol rocka.. tak budem mat toho vela naraz tak teraz us pozeram ze kde by bola a ako by to prebiehalo a podobne....
Odpovedať
1
2
6
ahoj ja som na tom veeeĺmi podobne, dokonca zvažujem ešte rok 2017:D keby niečo:D ja si tiež myslim že nieje na taketo veci priskoro..povedala som si že chceme sporiť na bývanie,možno nejaku svadobnu cestu a svadba je tiež finančná pálka tak už pomáličky kupujem,výzdobu, doplnky a takéto drobnosti aby som to potom nemusela riešiť(len podstatne veci-salu, jedlo, dj, fotograf..),niektory vychyteny fotografy su už aj vyše roka dopredu zajednaný a mám vytipovaneho jedneho konkretneho takže nemam ani velmi na výber:D určite to nieje skoro, aspon pre mňa nie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky :-) ja budem tiež nevesta v roku 2016 ;-) nejaké predstavy už sú, ale všetko postupne, ešte máme celkom dosť času... chceli by sme mať svadbu v máji aby bolo všetko pekne rozkvitnuté :) už sa začínam tešiť :-D :-D my spolu bývame vyše roka, takže každý mesiac si berie hypotéka svoju "daň" preto sme sa rozhodli nechať tomu čas, aby sme všetko postupne zariaďovali predsa to nie je lacná záležitosť
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata! hura tak som rada ze je nas tu uz zopar :). my tiez planujeme na 2016, nezijeme na slovensku a ani vela nasej rodiny takze kazdy bude mat dost casu sa zariadit. no a na buduci rok planujeme kupit domcek, takze sme sa dohodli na 2016. Dokonca mame uz aj foto a video, aj ked len ceruzkou. To ale len preto, ze ked pojdeme v decembri domov, tak sa rozhodneme medzi nasimi dvoma salami, a ked uz bude termin naisto, tak aj foto a video uz bude pevne :) takze je to len o presnom datume, ale provizorne sme napisani na 16.07.2016 :) @nadka0108 @sabina255 @soniaa23
Odpovedať
Profilova fotka
Mile damy, dovolte mi informovat Vas - momentalne u nas prebieha specialna akcia, pri rezervovani hudobnej produkcie - nasvietenie saly v hodnote 150€ zdarma ;-) ...
Odpovedať
Ahojte baby, tak aj ja sa pridávam :) svadbu budeme mať tiež v roku 2016, no ešte nevieme presný dátum, ale ja by som chcela niekedy v rozmedzí jún - august..som z dediny pri Leviciach, a zvažujem, že budeme mať svadbu u nás v kulturáku, keďže je úplne zrekonštruovaný, takže to vyzerá veľmi pekne, no aj tak sa ešte poinformujem o hoteloch v LV..najmä o cenách..fotografovi, ktorý bol na mojej stužkovej, a boli sme s ním veľmi spokojní, som už písala, a zatiaľ nemá nič na rok 2016. Práve teraz riešim takú dilemu...jedna baba tu na bazári predáva svoje svad. šaty a sú nádherné, presne také, aké som si vysnívala, a aj cena je veľmi dobrá, no asi je to dosť skoro na kúpu šiat..viem, že niektoré mi možno poviete, že za takú dobu ešte môžem pribrať, alebo schudnúť, no ja si svoju konfekčnú veľkosť čo je niečo medzi 36 a 38 držím pekných pár rokov..bola by som rada, ak by ste mi na to napísali svoj názor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@weronika2 kup si ich ak na ne teraz mas a ak si to rozmyslis tak ich predas :)
Odpovedať
@chris131313 áno mám na ne, no akurát rozmýšlam, že ako by som ich prepašovala, aby si to nevšimol môj drahý a najlepšie ani otec, keďže bývame u mojich rodičov :D ten by to okomentoval, že načo mi to je tak skoro :D s maminou a so sestrou som to už riešila a tie povedali, že ako chcem :D tá baba je z Hlohovca, takže asi musím niečo poriešiť..inak ďakujem, že si zareagovala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@weronika2 a kde zije tvoja sentry? Nemohli by byt u nej? Aj ked ja by som ich asi doniesla domov a proste povedala toto su moje saty, mysli si Co chces, ak sa na nich pozries pokazis si prekvapenie a basta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky som rada za vase nazory len asi nasa svadba bude o rok skor ked mi vyplatia poistenie co mam do 25 a budeme mat na nu tak sme si povedali ze sa vezmeme skor :)
Odpovedať
@chris131313 aj ona býva s nami, takže to nie, ale akože s uskladnením šiat by nebol problém, len s tým presunom asi áno, lebo by som ich asi musela trepať na vlaku a autobuse :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@chris131313 aj my mame taky datum :-) 16.7.2016 ...teším sa :-)
Odpovedať
Ahojte my tiež zvažujeme nad 2016, nemáme ešte presný dátum :) Najprv sme rozmýšľali nad 19.9.2015 ale v máji štátnicujem potom promócie a skúšky na doktorát a prípravy na svadbu by som si chcela užiť, takže to vyzerá až na 2016. Kedy začínate vybavovať sálu a kostol a pod. :-) Krásne prípravy želám :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@weronika2 urcite si nekupuj dopredu saty....ked prides do salonov a zacnes skusat :) nebudes si vediet vybrat...a stale nove a nove kolekcie...tie vysnene ta este len cakaju :) Ja som svoje svadobne menila vo stvrtok pred svadbou, tak som schudla za tyzden ze o 2 konf.velkosti som mala mensie saty. Neponahlaj sa zbytocne :) moj nazor
Odpovedať
@reni1512 no lenže ja nejak neplánujem chodiť po salônoch, pretože nie som ochotná dať za požičanie viac ako 200 €...zo skúseností kamošiek tu u nás sú dosť drahé šaty a myslím, že sa mi viac oplatí kúpiť šaty za 300€ ako požičať aj za viac....ale viem, že to myslíš dobre a chápem ťa :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/market/svado... toto sú tie šaty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@weronika2 tak to je ina kava :) nevedela som...tak potom si kup :) ak by boli uplne zle, predas :) OOOOOOOOOO tak tie beeeer!!! su krasne :)! :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.. aj my plánujeme svadbu v roku 2016 :)
Odpovedať
Čaute žienky, pridávam sa, my budeme mať tiež v 2016 :-) zatiaľ plánujeme 9.7., ale ešte nemáme vybraté miesto, takže to je iba také predbežné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,my tiez planujeme svadbu v roku 2016 :-) asi to vydime na september,uz teraz sa nemozem dockat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Aj ja sa k vám pridávam :) Teším sa moc :) na našu svadbu len ešte nemáme presný dátum. Rozmýšľam či je lepší apríl alebo september. Poradte :)
Odpovedať
Ahojteee aj ja sa pridávam :-) Náš veľký deň bude 14.5 2016 ..Niečo máme už aj zarezervované: sála+výzdoba a aj hudba ale všetko pekne postupne:))
Odpovedať
Profilova fotka
@petuska1113 podla mna september, este moze byt pekne a bud bude zeleno alebo trosku zafarbene listie. kdezto co ked bude dlha zima a v aprili nebudu este ziadne listy na stromoch? a okrem toho saleny april :)
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda ale v apríli som sa narodila aj ja aj snúbenec ale asi to nechám na ten september takže 10.9. 2016
Odpovedať
jéj koľko vás tu je :) my plánujeme tiež svadbu tiež v roku 2016, budúci rok prerábame byt tak to nevychádza a 11.6.2016 budeme mať 6. výročie čo sme spolu tak iný termín sme ani nezvažovali, tiež sa už teším :)
Odpovedať
Baby veľmi by som prijala nejaké odporúčania čo sa týka fotografov a kameramanov. Niečo na úrovni. Žitnanských poznám ale ich práca sa mi veľmi nepáči, tak prosím niečo iné :) Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@elizabeth888 ahoj elizabeth, my sme vybrali tiez 11.6.2016. Uz mas aj neake napady? :-)
Odpovedať
@nikola68 no pomaličky začínam o tom uvažovať, chcela by som svadbu v kaštieli alebo na zámku tak teraz na jar už nejaké obehneme, si myslím, že už bude najvyšší čas :) a ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@elizabeth888 my taktiez chceme obehnut zopar miestnosti a chcem zacat hladat dobreho kameramana a fotografa, neviem.sa rozhodnut ci kapela alebo dj :-( ako si na tom ty?
Odpovedať
pridávam sa :) Chceli by sme august 2016, tak hádam sa nám podarí
Odpovedať
@nikola68 no my ideme začať tým miestom a potom postupne začneme vybavovať tieto ostatné veci, len neviem že aký čas dopredu to treba začať riešiť, chcela som vyriešiť na jar miesto a potom až tak na jeseň ostatné veci ale už rozmýšľam že radšej už na jar začneme aj toto vybavovať lebo je toho strašne veľa. A keď si to tak povieme, že už na budúci rok je to tu, minulý rok to bolo ešte také vzdialené :) ja by som radšej uprednostnila dj, nejakého ktorý vie ako na to :) a už teraz viem, že nechcem tradičnú svadbu, čo sa týka odobierky a čepčenia napríklad tak to nie je moja predstava, chcem mať peknú svadbu v kaštieli, hostinu priamo na zámku/v kaštieli a obrad v zámockom parku pod holým nebom, to sa mi strašne páči :)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?