Nevesty Prievidza a okolie 2015 :)

28. júl 2015330

Ahojte, diskusiu som založila aby sme si navzájom trochu pomohli a poradili... Šaty... Výzdoba... Pitie... A iné drobnosti 😃 kde čo zohnať.. 😉

• ráta sa aj partizánske? termín máme 5.9.2015

• My máme termín 11.4.2015 🙂 čiže hlavu mám už jak balón 🙂

• 03.10.2015 🙂 Veľká Čausa

• Sponzor fóra
  • my sme priamo PD, termín 15.5. takisto ma aj @danielabride  🙂 ale zatiaľ mám relatívne klud🙂 stres mi robia len ludia, ktorí sa montuju..

• Ahojte pekne forum😉 my sme 15.5 bojnice

• My mame 1.8. V Nitrianskom Rudne... tak ze este chvilku cas ale uz sa to aj krati... 😉

• my mame 16.5. 🙂

• My mame 29.8. čerenany a hostina hotel fantazia horna ves 🙂

• Viete o niekom kto pekene a za prihatelnu cenu vyzdoby salu?

• @maciatkov  Andrea Lančaričová

• Poznate niekto starejsieho Jozefa Haragu?

• @perlycka  hotel fantázia? máš nejaké fotky..??? a kde sa plánujete fotiť? my máme Hotel lomy - horná ves... a týždeň po vás, 5.9.2015

• My mame 14 Augusta a uz sa neviem dockat pondelka..prichodu domov a hor sa vybavovat co treba..a zrelaxovat sa v Tatrach na den popri tom 🙂

• @maciatkov  aj nam ide zdobit salu p. Lancaricova

• Este som dostala odporucenie na Henrietu Divekyovu.

• Sponzor fóra
  • My sme 12.9. v PD, priamo 🙂

• My mame svadbu 25.9. v hoteli Hlboke 🙂

• @salsape  
    Fotky nemam..chodime tam kazdu chvilu.je to kamaratov "rezort".Fotit som rozmyslala,ze by sme sa tam niekde v lese.Pretoze kazdy ma fotky typu:luka,pole a atd.V lese to moze byt velmi zaujmave a veeeelmi malo ludi ma v lese.Nasla som na nete par fotiek a su uzasne..

• @perlycka  aj mne sa velmi páčia fotky v lese a na lúke a podobne... ale chcela by som aj v nejakom kaštieli alebo parku a taaak, takú klasiku...

• @salsape  
    Tak potom skus kastiel Afrodita v čerenanoch 😉

• my máme 20.6 v RS Púšť 🙂 neviete mi poradiť šikovnú kaderníčku?

• Uz ste riesili svadobne topanky? Neviem kde ich kupit.... A tiez pre istotu balerinky...

• @kkoz  ja idem ku Katke zo salonu Visio, bola som uz na skuske a velmi som spokojna...

• Majka Majdanova, alebo Petra Foltanova kadernictvo Pepe, ul Madvu Prievidza. Aj jedna aj druha su velmi sikovne, robia krasne ucesy za prijatelne ceny. https://www.facebook.com/pages/Kadernictvo-PEPE/484357654962542?fref=ts

• @lilielka  oni asi nechodia ale domov k neveste, že?

• @kkoz  no to ti neviem povedat, musela by si sa s nou dohodnut...ak chces dam ti jej cislo a skus jej zavolat 😉

• @lilielka  dakujem ti 🙂 skúsim sa ešte moje opýtať (len je na MD) tak uvidím, či ju budem môcť odtrhnúť na chvílku od dcérky 🙂

• Ahojte, chcem sa spytat aky mate nazor na pocet ludi na svadbe v dnesnej dobe. Lebo ked niekomu poviem ze mame okolo 70 ludi tak sa zhrozi ze je to na dnesnu dobu vela. Ja si chcem ale svadbu pamatat, a ked je viac ludi, byva vacsia zabava. Mate aj vy niekto viac ludi?

• @sekanoval1  my mame 65 a vecer pridu dalsi 8 🙂 u nas to nikto neriesi, su aj vacsie svadby (v auguste idem na svadbu kde bude 130 ludi)...hlavne aby si bola ty spokojna je to tvoja svadba 😉

• V poslednej dobe sim chcela malu svadbu, ale momentalne mame napocitanych vyse 85 ludi plus este vecer gratulanti nejakych 15 ludi....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov