Nevesty z Trnavy, pridajte sa
@katrin
ani mi nehovor - od pondelka tohto som a budem dva tyzdne na skoleni.... vsetko v BA, takze sa zase nacestujem... uz teraz mam dost a to som tu druhy den....20. máj 2008- Sponzor fóra
sissik.: aj my s priatelom neznasame zafajcene priestory, ak sa vedla nas vyskytne niekto kto faci ked jeme, hned sa spusti debata o tom, ze by to mali zakazat ako napr. v Taliansku...
Dominika: mna by to tiez nebavilo... a este k tomu dochadzat do Blavy, brrrr.... az dva tyzdne... to uz budes fakt mooooc mudra, a spravia z Teba veducu pobocky CSOB, he eh.... a potom mi budes zistovat, kolko ma moj ex na ucte ak nahodou nezaplati alimenty, hehehehehehheeale to len srandujem.. ozaj, znamena nieco popis transakcie CEKOSA? mne to nic nehovori....
20. máj 2008dakujem, uz tam pomaly obsmrdam
v restikach by sa podla mna nemalo fajcit vobec.
v kaviarnach a krmach moze byt, chapem, ze niekto si chce dat ku kave alebo pivu cigaretku.
kavu nepijem, pivo obcas a tak take priestory nevyhladavam.
ale ked jem v restike a vedla si niekto zapali, to ma vytaca a viac do takej restiky nejdem.
a poviem to zvycajne aj personalu20. máj 2008- Sponzor fóra
sissik : ved praveze platia
ale to nikto neuveri ake je to narocne niekolko hodin v kuse tlmocit.. ked som na sluzobke v Tal, alebo v BA a mam dva - tri ( nedajboze tyzden) tlmocit od rana od 8 do 17 -18 vecer, tak vecer neviem uz ani po slovensky po dvoch dnoch... naozaj.. sa mi pletie jazyk a nevladzem a to mam fest silny hlas!!!( aj som volakedy davno za mladi spievala..)
a inak, s tym domom odporucam, pri cenach domov v TT ( a v BA), sa ti uz neoplati kupovat byt... pod stavat v Parnase, budeme susedy)))
20. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ahoj sissik,
inak ja som tam este nebola, raz sme tam vbehli a bolo beznadejne plno 
je z teba kinderko? 2 v 1?
katrin,
tak uz budes vediet a mozno pojdete vyskusat