Nevesty z Trnavy, pridajte sa
- Sponzor fóra
ved mna preto laka skor ta joga, cela sa ponatahujem...ja by som navrhla v utorok-stredu nieco aerobne a v piatok jogu ako oddych...hm? v sobotu zvyknem zajst na masaz chrbta, je u nas jeden pan,ktory je slepy a ma masersky salon a cez vikendy masiruje doma...a este si musim najst cas na ten stroj proticelulitidny, nech som na dovolenke pekna
katrin, tak to je fajn praca,nie?16. máj 2008hanka : fajn, ale niekedy ked nemam komu tlmocit, tak sa fest nudim !!! ale inak dobre, obcas sa pritrafi aj nejaka sluzobka to Tal....
... ale uz ma to moc nebavi preto, ze len papagajuje,co druhy hovoria, predtym som robila v jednej firme, a mala som vsetko na starosti a to bolo cosi! faktury, vyvozy, dovozy, tlmocenie, prevodaky, pokladna...
lucia: wow, takze vies dobre po francuzsky... ja rozmyslam,( vidiac pracovne ponuky okolo TT) ze sa zacnem ucit aj franinu... je podobna s Tal, a dnes ju chce kazdy... s taliancinou najst prau v TT je problem, ak budete niekto o nejakej vediet, dajte mi vediet16. máj 2008katrin teraz sa zasmeješ
ja neviem po francúzsky. Keď som sa stretla s Olivierom na diskotéke v Relaxe on vedel po francúzsky a trochu anglicky, ja zase po nemecky. tak si vieš predstaviť naše začiatky. Prekladanie cez slovník, počítač a tak. Ja som tomu veľké šance nedávala. Myslela som si, že Olivier hľadá ženu na zábavu, ako asi 90 percent cudzincov. Teraz sme spolu 2 roky a v júli máme svadbu
16. máj 2008- Sponzor fóra
lucia:
Uplne to iste bolo so mnou , ja nemecky a trocha anglicky a on len taliansky, per slov anglicky.. najvacsia sranda je , ze sme si rozumeli!! na druhy den som na stretko dofrcala so slkovnikom a na treti den ked odisiel som bezala kupit si knihu tal pre samoukov, po mesiaci sme si mailovali a volali uz plynule e po dvoch som sla za nim do Milana a dohovorila som sa ,Ale je fakt , ze som drela 8-9 hod denne, bola som vtedy nezamestnana, tak som mala cas... budete zit tu?16. máj 2008@michala
ked aj nikto sa nehlasi, tak ja sa posnazim...20. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
no baby, ste tu popisali...nestiham citat..som akurat dofrcala a zas odrfrcim...
aj ja by som potrebovala cvicit...necitim sa dobre s tymi mojimi kilami navyse...a to mi dr-ka povedala, ze sak som dobra...
inak, volaco som chcela, len mi to vyfuuucalo z hlavy...
tak ja frcim..papa