katrin
som z toho unavená aj ja, ver mi, ale nemám momentálne silu meniť prácu a niekde zase začínať od začiatku, učiť sa, dokazovať na čo mám atď..... dúfam, že veci pôjdu aspoň trošku tak, ako dúfame a že čoskoro naozaj odídem, ale už s bruškom zarovno nosa :-D :-D
luci
gratulujem k štátniciam...dúfam, že si to riadne oslávila.... ja si pamätám na svoje. bola som tak unavená, že nejaká myšlienka na oslavu bola úplne posledná vec, na ktorú som myslela :-)
ked tak rozmyslam... 30 .5 bude 9 rokov, co som mala statnice ja... teda posledne, lebo ich bolo viac..jeziiis, to leti!!! ved uz moja dcera bude mat v septembri 8 !!! boze, starnem!!
katrin
ja si ani nepamätám deň, kedy som mala štátnice :-) ... hlavne, že sú za mnou a kedy boli, tedy.....
ale rokov je toľko.... počkaj, idem počítať.... ty brďo. už 4 roky.... uuuuaaaa :-)
jaj, to si studovala v tej Nitre, uz viem. Milujem NItru :-), aj ja som tam studovala... a ake jazyky chces studovat dalej? aj ja nad niecim takym rozmyslam.. jazyky alebo ekonomiu...
Baby,
neviete mi pomôcť? buď som slepá alebo neviem čo... hľadám na nete stránkové dni na pasovom oddelení v TT a nič... nemôžem to nejak nájsť.... a btw. kde to teraz je?? stále na kolárovej, či to je na poliklinike tam, kde sa vybavujú občianske??
musím si ísť vybaviť pas kvôli dovolenke.....
díky za pomoc
čo myslíš? tá franina alebo práca alebo spolu? Ja som pracovala aj predtým ale som odišla lebo som sa pohádala so šéfom.
ljenocka kam ideš na dovolenku?
lucia? no ze to bude fuska popri praci studovat, lebo ked si predstavim, ako sa mi nic nechce ked dojdem z prace.. ale zase , ked clovek vie, ze musi, tak musi :-))
aha, takze si bola blizko svojho draheho :-)) pocuvaj, ked si tam robila, fakt si tam nevidela taky parik, vecne sa vraj vodia za ruky aj v praci.. heňa a peter, on taky vysoky tmavy( podoba sa na Švehlu z panelaka) a ona taka nevyrazna,m spinave blond vlasy, stihla...