Nevesty z Trnavy, pridajte sa

13. dec 201688750
  • ljenocka my ideme do Tunisu

• lucia: skoda, ona je tam uplne od zaciatku, bola 8 mes, na zaskoleni vo FR , takze asi je v kontakte s olivierom, kedze vie po francuzsky, ale nevadi... som len velmi zvedava..

Inak, aj ja idem na dovolenku, ale az na nejaky LAST minute, asi do chorvatska... uvidime.. minuly rok sme boli v Ciernej hore... nikd viac.. aj ked ceny su tam fajn aj jedlo, ale bordel....

• katrin
    áno... a je to hotel eftalia resort....
    už sa fakt teším 😃

• Sponzor fóra
  • ljenocka,
    na pasovom /obcianske atd./ maju strankove dni v pon 7:30 - 15.00, str 7:30 - 17.30, pia 7.30 - 12.00, medzi 12 - 13 maju obedovu prestavku.
    ale kde v tt su, neporadim, patrim inam 🙂

• vivere
    ďakujem, ďakujem... si poklad...
    a pozerala som fotečky... pjeknééééééééééé 🙂 .... nevesta kočka a ženích fešáčisko 🙂 ... chvíľami sa fakt neskonale teším už na tú našu svadbičku 🙂

baby písali, že pasové je na poliklinike....

• ljenocka, pasové je v budove novej polikliniky na sídlisku družba, oproti daňovému úradu. Hodiny pre verejnosť pondelok, streda, piatok, myslím, že od 8,00 tam púšťajú.
    Pre zaujímavosť:
    http://herichova.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=141343&bk=89918
    Vybavíš to vešmi rýchle.

• baby, letim... pekne pisanie prajem!!! ahojte!

• ljenocka,
    vdaka za kompliment 😉 🙂 Poviem zenichovi, pohladkame chlapsku samolubost 😃
    Tes sa na svadbu, bude to super.... a ak mozem poradit, nenechaj si pokazit naladu tym, ze nieco nie je 100 % take, ake si chcela. ved ostatni o tom aj tak nevedia. Ja som nikdy nechcela visiacu kyticu a vidis, aku som mala 🙂 Kvetinarka to ponala po svojom a spravila tam chvostik... patkrat som si povedala, ze ja som nechcela s chvostikom... a potom som to pustila z hlavy a bavila sa 🙂

• michala,
    ďakujem za info 🙂

čo včerajšie stretko?? podarilo sa??

• vivere
    som rada, že si si to užila 🙂 ...
    pokúsim sa neriešiť "prkotiny" a užívať si svadobný deň.... momentálne riešime oznamká, len môj drahý stále nejak nemá čas sa tomu venovať, tak dúfam, že to nejak do konca mája uzavrieme, aby sme ich objednali....

• ved ich objednaj sama a mas pokoj 🙂 ja mam najlepsieho manzela on mi na vsetko povedal "milacik, mne sa tvoj vkus velmi paci a najstastnejsi budem, ked nebudem musiet riesit taketo, detaily, ktore su mi uplne ukradnute..." tak som bola stastna a on spokojny, ze ma odo mna pokoj 😃 😃 😃 este nechal na mna komu ich rozoslem aj z jeho strany 😃 😃 to uz je vrchol dôvery 😃 😃

• poriesite aj oznamka, ved vy mate este relativne vela casu....
    my sme nase dostali asi 6 tyzdnov pred svadbou, lebo tlaciaren v modranke na nas asi trosku pozabudla, ale ked som ich urgovala, tak spravili do 3 dni... este ze tak 😉

• hanka
    mne v podstate povedal to isté, ale jediné čo od neho chcem je, aby si otvoril odkaz v e-maile a napísal mi, že OK.... ja vybavím všetko ostatné okolo toho... určite ho nebudem otravovať farbou písma a pre chlapov podobnými prkotinami.... len chcem, aby aspoň videl aké bude 🙂

vivere
    tak vy ste to mali teda trošku neskôr asi než ste plánovali, že?? 🙂
    kolko sú vlastne nejaké štandardné dodacie lehoty?? 2 týždne?? 3???

• hanka,
    skvely pristup manzela 😉 🙂 ja som nase spravila, ukazala, neprotestoval, tak bolo rozhodnute 🙂 😃

ljenocka,
    v tlaciarni sa pytali, kedy chceme mat hotove, tak sme im na to dali tri tyzdne, po urgencii boli po styroch... takze sme ich posielali a rozdavali tych 6 tyzdnov pred svadbou.

• no základ je, aby sme si aspoň vybrali 🙂 . to je prvý krok a potom budeme objednávať.... ak prídu po mesiaci ako tebe, vivere, tak to bude tak akurát 🙂

• Sponzor fóra
  • my sme mali tam ako je fotosluzba pri Balakove a mali sme do 14 dni, ale bolo z katalogu, len farbu pisma a termotlac bola ina...su to tie oznamenia z pamas.sk

• ljenocka: aj my chceme ist do turecka, uz sa velmi tesim, my si pockame na last minute 🙂 je tam velmi krasne, prave mi poslala znama fotky - su tam teraz a uplne krasa 😎 a vy kde idete presne?

• nelly
    ideme do hotela eftalia resort... pozri si tiptravel a tam tento hotel....
    my ideme posledný júlový týždeň, tak sa "teším" na tej hic... uff, sa upečieme, uvaríme, uškvaríme 🙂

• kuknem a ja mam dovolenku tiez posledny julovy a prvy augustovy, mozno sa stretneme 🙂 na kolko idete?

• ideme na 7 nocí...a letíme tuším hneď 21.7.
    jééj, to by bola prdel, keby sem sa stretli v turecku 😃

• to ano, my co sme boli minuly rok a predminuly rok na dovolenke tak tam nahodou bola aj moja byvala kolegyna a potom tiez jeden kolega, co sme vedeli, ze ideme do grecka, ale nevedeli sme termin a ani ubytko a predsa sme boli v jednom, tomu sa hovori nahodicka 🙂 my chceme ist na 11-12 dni

• my ešte potrebujeme využiť dovču na stretnutie s fotografom, kameramanom a neradi by sme si na to brali ďalšiu dovču. tak sme si vybrali na 8 dní, nech potom máme ešte nejaké pracovné dni voľno /lebo z práce budeme preč 2 týždne/.... to bude už mesiac pred svadbou, takže budeme mať aspoň pár dní na vybavenie takýchto organizačných vecí....

• hej a bolo nakoniec vscera to stretko ci ako? je tu dnes nejako ticho... 😦

• nebolo

• strucne a jasne... 😎

• ahoj hanka 🙂

• ahojky, babulky 🙂

• hurá, piatok 😃 😃
    víkend pred nami, čo viac si môžme priať 😃

• ljenocka - moja rec
    konecne... piatok... hmmmmm...

• od pondelka sme na neho čakali a už je tu...
     😃

hanka
    chystáme sa dnes s lomnickou do toho obchodu v OD Slimák, kde predávajú tie kadernícke potreby... nájdeme to tam v pohode??

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    0903 591 415
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov