Nevesty z Trnavy, pridajte sa
lucia: skoda, ona je tam uplne od zaciatku, bola 8 mes, na zaskoleni vo FR , takze asi je v kontakte s olivierom, kedze vie po francuzsky, ale nevadi... som len velmi zvedava..
Inak, aj ja idem na dovolenku, ale az na nejaky LAST minute, asi do chorvatska... uvidime.. minuly rok sme boli v Ciernej hore... nikd viac.. aj ked ceny su tam fajn aj jedlo, ale bordel....22. máj 2008- Sponzor fóra
ljenocka, pasové je v budove novej polikliniky na sídlisku družba, oproti daňovému úradu. Hodiny pre verejnosť pondelok, streda, piatok, myslím, že od 8,00 tam púšťajú.
Pre zaujímavosť:
http://herichova.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=141343&bk=89918
Vybavíš to vešmi rýchle.22. máj 2008ljenocka,
vdaka za komplimentPoviem zenichovi, pohladkame chlapsku samolubost
Tes sa na svadbu, bude to super.... a ak mozem poradit, nenechaj si pokazit naladu tym, ze nieco nie je 100 % take, ake si chcela. ved ostatni o tom aj tak nevedia. Ja som nikdy nechcela visiacu kyticu a vidis, aku som malaKvetinarka to ponala po svojom a spravila tam chvostik... patkrat som si povedala, ze ja som nechcela s chvostikom... a potom som to pustila z hlavy a bavila sa
22. máj 2008ved ich objednaj sama a mas pokoj
ja mam najlepsieho manzela on mi na vsetko povedal "milacik, mne sa tvoj vkus velmi paci a najstastnejsi budem, ked nebudem musiet riesit taketo, detaily, ktore su mi uplne ukradnute..." tak som bola stastna a on spokojny, ze ma odo mna pokoj
este nechal na mna komu ich rozoslem aj z jeho strany
to uz je vrchol dôvery
22. máj 2008hanka
mne v podstate povedal to isté, ale jediné čo od neho chcem je, aby si otvoril odkaz v e-maile a napísal mi, že OK.... ja vybavím všetko ostatné okolo toho... určite ho nebudem otravovať farbou písma a pre chlapov podobnými prkotinami.... len chcem, aby aspoň videl aké bude
vivere
tak vy ste to mali teda trošku neskôr asi než ste plánovali, že??
kolko sú vlastne nejaké štandardné dodacie lehoty?? 2 týždne?? 3???22. máj 2008- Sponzor fóra
my sme mali tam ako je fotosluzba pri Balakove a mali sme do 14 dni, ale bolo z katalogu, len farbu pisma a termotlac bola ina...su to tie oznamenia z pamas.sk
22. máj 2008my ešte potrebujeme využiť dovču na stretnutie s fotografom, kameramanom a neradi by sme si na to brali ďalšiu dovču. tak sme si vybrali na 8 dní, nech potom máme ešte nejaké pracovné dni voľno /lebo z práce budeme preč 2 týždne/.... to bude už mesiac pred svadbou, takže budeme mať aspoň pár dní na vybavenie takýchto organizačných vecí....
22. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ljenocka my ideme do Tunisu