Nevesty z Trnavy, pridajte sa

13. dec 201688750
  • ahojte baby. konecne som si vytrhla chvilku aj na vas 🙂

• ahoj, smeji 🙂

• ahoj, eli.
    nepytala si sa svokry na ten cepiec?

• Sponzor fóra
  • jj, spravi

len ten moj mam doma u nasich, tak pojdem cez vikend prenho at to moze podla toho, bo este jedna babulka by cela, za chvilu na svadbu...

• ahojte babulky...

a tak sme sa s ljenockou konecne stretli... 🙂 🙂 🙂 🙂 vytesujem sa ako male decko 😃 😃 😃 😃 boli sme v tom speci "vlasovom" obchode, kde sme si kupili drdole do vlasov...ljenocka preto, lebo ho potrebuje, ja preto, lebo viem, ze ho raz budem potrebovat... 😎 teda, dufam... 😬 ale kavu sme nestihli, bolo malo casu..a tak sme debatili na lavicke...

• @smeji
    mam cingrlatka, hor sa na kostol...

@ljanocka
    nasla som nejake obrazky kyticiek, co sme sa dnes rozpravali, poslem na mail...ale to kvetinarstvo, veru neporadim...este sa spytam draheho, ze co si on mysli a ako by to riesil, keby bol zenich... 😬
    ozaj a smiem prist zbierat kytice? teda pomahat...

jo, babulky, dostala som od draheho kyticu tulipanov..juj..sa vytesujem...

• ahoj leni,

bola som vcera na skoleni, ale ako vidim v pohode ste nasli 🙂 pekny zvysok vikendu 🙂

ja uz mam komplet vsetky latky na plesove saty, tesim sa ak moj havko, ked ma vidi 😃 😃 😃 (aspon niekto,ze...) len este aby to krajcirka stihla za 3 tyzdne - necele 🤔 😐

• ahojte, je tu niekto dnes rano? aky ste mali vikend, baby? ja som sa prvykrat opalila, ale zabudla som si natriet nos a teraz ho mama cerveny jak papriku, vyzera to uzasne, ani make-up to nezakryje... 😛

• ahojte baby,

hanka
    no, našli sme to úplne v pohode... sme si tam pokecali s tým ujom, bol hrozne zlatý... myslím, že to bol majiteľ...

lomnicka
    no môžeš prísť dokonca zdobiť reštauráciu, ak budeš mať chuť 🙂
    s tou kytičkou ešte aj ja budem premýšlať, že čo a ako.... nejak to určite vymyslím 😃

katrin
    víkend?? no, nejaký nie moc dobrý... 😐

• cauko,ja som mala v pohode 🙂

• baby,
    mňa chytila typická pondelková darebóza....
    a pritom tu mám roboty, že by som ju mohla vidlami prehadzovať 😞

• ljenocka:
    Aj ja mam tu" darebozu", citam si novy cas byvanie. 😃 do 11 mam relativne veget, potom budem musiet ist tlmocit... ale uz sa utesujem tym, ze tento tyzden mam len 4 dnovy a v piatok mam volno a budem uz od stvrtka vecera v Trnave s drahym.. hurááááá, hadam vyjde aj pocasie.

• ahojte baby. zelam pekny den. ja uz som hodinu v praci, ale este som nic nespravila. zeby ta dareboza?

lomnicka:
    ty myslis na ten moj kostol. mila. uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. to bude krasne. a mas uz aj nejaku predstavu?

• mmm, skrátené pracovné týždne milujem 😃
    ja budem mať asi búdúci... pôjdem vybavovať ten neštastný pas do trnavy....

• ljenocka... s pasom mame pataliu aj my s Dankom, ale nie vlastnou vinou... jeho dcera nema pas a jej uzasna mama nie je schopna jej ho dat uz skoro mesiac spravit a to chceme ist hned zaciatkom jula, a vybavenie trva nejake TRi tyzdne, z toho ona este tyzden bude v skole v prirode ( od soboty) takze ma na to len tento tyzden... ma porazi, ako to nestihne, boze , to su len same problemy... caka na poslednu chvilu a potom sa cuduje, ze ´tam je vela ludi.... co uz... fakt sa ale tesim na ten kratky tyzden, a este k tomu aj vo stvrtok tu budem len pol dna, idem totiz k zubarke,he he.... fakt super!!

• Sponzor fóra
  • ahoj babulky 🙂

• ahoj eli :o)

• cauko....tusim idem domov, mali sme ist dnes do divadla a manzel mi prave volal, ze sa asi nebude moct uvolnit z prace 😞 som rozladena 😦

• hani, tak to je otrasne. aj mne dokazu taketo veci pokazit naladu. 😒

• hani

tak to teda vie nastvat...

ja som zasek celkom slusne nervozna, ocakavam telefonat od manzela. slubil ze ked prileti do viedne tak sa ozve, a zatim stale nic, takze nervicky uz pracuju...

• a chcela som si dat nove saty ak prekvapko pre neho, uz ich mozem tak vysmarit z okna!! 😦

• hani -
    hmmmm, tak to zacina byt hodne vazne...
    asi by som zavolala jemu sefovi a vypocul by si co este v zivote nepocul...

• no prave mi volal, ze teda bude moct 😵 😵 ...no ma stastie, to by som bola zase vytocena, ani z toho divadla by som nic nemala....

norika, neboj zavola 🙂 svagrinej minule meskalo lietadlo 45 minut a to isla len z Londyna...

• hani - supeeer, to som rada aj za teba ze to nakoniec vyjde 🙂

jupiiii, pred chvilou volal, fjuuuu, taky kamen mi odpadol... zoberie taxi a pofici domenko. konecne ho budem mat po 5tich dnoch doma 😃 😃 😃

• jemine, tak to bude "happening" doma, az sa bude dlazka triast 😃 😃 😃

• baby, takze vam to vsetko vychadza 🙂

• hani-

dlazka??? skor by som povedala ze cely barak 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• ale babyyyyyyyy 😃

• ahojte baby...
    ako??

ja som dnes otvorila svoj album a pozrela, že svadba ma čaká za presné 3 mesiace a 3 dni 🙂 .... také pekné "číslo"...

• ahoj

hmmmm, pekne 😉
    take pekne cisla si pamatam aj ja, a ani som sa nenazdala a uz je 24 dni po...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov