Nevesty z Trnavy, pridajte sa
- Sponzor fóra
ahojte babulky...
a tak sme sa s ljenockou konecne stretli...vytesujem sa ako male decko
boli sme v tom speci "vlasovom" obchode, kde sme si kupili drdole do vlasov...ljenocka preto, lebo ho potrebuje, ja preto, lebo viem, ze ho raz budem potrebovat...
teda, dufam...
ale kavu sme nestihli, bolo malo casu..a tak sme debatili na lavicke...
23. máj 2008@smeji
mam cingrlatka, hor sa na kostol...
@ljanocka
nasla som nejake obrazky kyticiek, co sme sa dnes rozpravali, poslem na mail...ale to kvetinarstvo, veru neporadim...este sa spytam draheho, ze co si on mysli a ako by to riesil, keby bol zenich...
ozaj a smiem prist zbierat kytice? teda pomahat...
jo, babulky, dostala som od draheho kyticu tulipanov..juj..sa vytesujem...23. máj 2008ahojte baby,
hanka
no, našli sme to úplne v pohode... sme si tam pokecali s tým ujom, bol hrozne zlatý... myslím, že to bol majiteľ...
lomnicka
no môžeš prísť dokonca zdobiť reštauráciu, ak budeš mať chuť
s tou kytičkou ešte aj ja budem premýšlať, že čo a ako.... nejak to určite vymyslím
katrin
víkend?? no, nejaký nie moc dobrý...26. máj 2008ljenocka... s pasom mame pataliu aj my s Dankom, ale nie vlastnou vinou... jeho dcera nema pas a jej uzasna mama nie je schopna jej ho dat uz skoro mesiac spravit a to chceme ist hned zaciatkom jula, a vybavenie trva nejake TRi tyzdne, z toho ona este tyzden bude v skole v prirode ( od soboty) takze ma na to len tento tyzden... ma porazi, ako to nestihne, boze , to su len same problemy... caka na poslednu chvilu a potom sa cuduje, ze ´tam je vela ludi.... co uz... fakt sa ale tesim na ten kratky tyzden, a este k tomu aj vo stvrtok tu budem len pol dna, idem totiz k zubarke,he he.... fakt super!!
26. máj 2008- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte baby. konecne som si vytrhla chvilku aj na vas