bebcko - to poznam... ese mam v cerstvej pamati tie stresy ked sa niektore veci na poslenu chvilu rucali a komplikovali, ale neboj vsetko sa nakoniec na dobre obrati :)
ozaj
myslim, ze sa to tu uz davnejsie aj preberalo ale fakt by mi bodol typ na super kadernicku alebo kadernika, potrebujem nafarbit vlasky na ten den D
bebecko -
vela veci nam nakoniec vyslo, niektore sice neboli tak ako sme si povodne predstavovali, ale nakoniec sme aj tak boli nadmieru spokojni.
neboj, urcite to budete mat aj vy skvele a nezabudnutelne ;-)
Ahojte,
mate prosim niektora kontakt na p.Zvolenskeho zo Zelenca alebo na pani z Modranky, ktora pecie torty?
Alebo na niekoho, kto upecie peknu jemnu neprezdobenu poschodovu tortu. Poprosim Vas o kontakt do IP.
Majcichov nie - ti uz maju nas termin obsadeny.
Vdaka.
ahoj smeji, no ja som si dala rano este sacko a to len take bez podsivky a 3/4 gate a teda dobre teplo mi bolo aj o 6,30 :-p a to sa este potim 3-nasobne, lebo mam svalovicu, manzel zacal so mnou chodit behavat a trenovat ma (aj moj havko s nami behava, bolo to super :-) ), tak som hotova, kazdy pohyb citim :-p najhorsie, ked soferujem a mam stlacit spojku :-D :-D :-D
v divadle bolo super, manzel sa velmi na to nenamotal, nebavi ho divadlo, ze uz viac tam nechce ist, ze radsej 10x kino - cez prestavku si musel supnut 2 metaxy :-D :-D saty sa pacili ;-)