Nevesty z Trnavy, pridajte sa

13. dec 201688750
  • @nelly  3
    ahojcek...sme vas pozerali vcera s drahym na fotkach...uzasni ste boli...nadherna si bola...z malo fotografii ide tolke stastie a pohoda...veliiice pekne...este raz gratulujem..

@katrin
    sak s dominikou mame len jednu fotku? ci si cvakala este aj pred tym? no to si nepovedala... 😉 😃 😎

• esteze som nebola aj ja, pozeram ze ste potom boli v dreame, tam som sto rokov dozadu pracovala a odisla odtial a skoro isla na policiu, tam by ma ani parom volov nedostali 😠

• diky, katrin, krasne fotky aj nevesta...tie cervene saty poznam,su z e-bay, ze? ale pekne su, aj mne sa pacia a dlhsie vaham si ich vydrazit...teraz ma laka ich objednat v tmavomodrej...lebo na ples by sa uzivili 🙂

no skoda, ze som neisla...

• Sponzor fóra
  • bambulka: no vsak keby o to islo, mohli sme ist kdekolvek inde, ale kedze to bolo najblizsie, tak sme isli tam... ako sa hovori dobre bolo- malo bolo.....

lomnicka: ta tvoja mala nema chybu. este teraz zíram..

• baby, pošlite foto aj mne, prosím - ljenocka136@pobox.sk
    díky moc 🙂

• alwe nabuduce, ak nejake bude ovsem, sa pridam aj ja 😉 rada by som vas spoznala

• ljenocka: chcela som ti poslat 4 fotky dominiky, ale dava mi nedorucenie...

Inak, dufam, ze sa Dominika nenahneva, ze sme ju toko fotili a teraz " o nas ,bez nas".... 😉 😐 😃

• urcite nie...ved to vedela uz ked sa s vami fotila, ze sa to tu "rozleze" 😃

• a ved hanbu jej nerobime, ved ju chvalime 😉

• katrin
    no, pošta mi prišla, ale bez príloh 😐

• tak neviem.... som skusala 2x...

• @katrin21
    akurat som si otvorila stare trnavsko a tam som si precitala clanok, ze prebehlo vo stvrtok v sieti isteho nemenovaneho hypermarketu simultanne citanie feldekovej knihy rozpravok a chcelo to trhnut tusim nejaky rekord (nedositala som)..reku, keby som to bola vedela, tak idem aj so stuplicou, nech si pocita aj ona..

posli foto, prosim, aj ljenocke, kedze si autorkou...dik aj za leinocku..

@hanka
    satky - ano su z ebay...na ples v pohode sa uzivia...

@bambulkat
    prides nabuduce...aj ja ta rada spoznam..a urcite aj babulky, ze?

@michala
    bou bou...reku, ci sa neminulpovolanim..reku aky model..som tak dumala, ze tito knazi musia mat hlavu...myslim akoze su inteligentni, ze do nej dokazu dostat to vsetko, co sa ucia a tak..

• @katrin21  a ljenocka
    katrin, mozem preposlat ljenocke?

• lomnicka: skusam posielat, 3 pokus pre ljenocku.. tak uvidime...

hanka: tie saty na fotkach su tak 50% z reality.. my sme si s Michalou ako prve povedali, ze a tejto tu o co ide, prva druzicka chce zatienit nevestu?? 😃 ale nie, vazne, su nadherne, ta spodna krajka bola taka smotanova a ten satenovy vrch... + kvietky povystrihovane z krajky na ozdobu, ci ako to bolo spravene.. fakt dobre...
    Na ples su urcite nanajvys vhodne, mat ich tak doma tak sa do nich navleciem hocikedy, len tak pre radost.. len sa obavam, ze by mi boli tak po clenky 😃 😃

• @katrin21  a ljenocka
    ked neprejde, dajte vediet, skusim ja...

• Sponzor fóra
  • lomnicka:
    jasne ze mozes..

• lomnicka:
    skus to ty

• mojmu mailu asi sibe.... furt mi vracia maily... doparoma aj s technikou....

• ahojte baby. mozete aj mne poslat foto dominiky niektora? jazu@centrum.sk
    ja som totiz kvoli drahemu nestihala prist. jedine som sa potom stretla s elanor a ta vravela, ze bola naaadhernaaa.

• elanor a spol. tak ja neviem, asi mi zblbol mail, aj ked to poslem len po 4 fotky, co je cca., 3.5 Mb aj tak to nechce ist... bud mate plone schranky alebo neviem...

• @katrin
    ..prave sa mi vratili...

@smeji  a michala a ljenocka
    skusim inak..asi ich zmensim a skusim tak...

• male schranky..neostava mi nic ine, len ich zmensit... 😒

• no, ono sú asi nejaké obmedzenia na veľkosť mailu. neviem aké sú na post.sk a pobox.sk, ale ja na firemnom mám len 2,5 MB.

• a dominika je uz na dovolenke, ze? to maju ako z filmu, hned po svadbe odfrcat na dovcu, aka romantika 😵 my sme nemohli kvoli draheho praci, sa mu nedalo uvolnit, tak pojdeme v tych hycoch julovych, prip. augustovych. jejda ked si predstavim ako sa niekto vala na piesku a pocuje sum mora, citi ten vanok slany, jaj, az ma ide vystret. a ja tu sedim na hrbou papierov a ucim sa, v pondelok mam statnice, baby akoze ak ma nachyti infarkt teraz, tak uz nikdy

• lomnicka: tak to rovno posli aj elanor....

• zmensim ich...vydrzte..chvilu potrva...

@bambulkat
    statnice? lava zadna..hlavne sa neznervoznuj...viem, ze je to psychicke vypatie..ale po statniciach si pamatam, ako som sa cvachtala vo fontane vedla budovy jednej banky..a zahodila som tasku so skriptami do smetiaka a povedala si, ze uz ucenia staci..no nestaci..zas do toho idem..uvidim, ci to zvladnem...a ci ma vezmu..takze...kliiid..ale budem na teba mysleit a drat palce..hod do ip, co to studujes...teda uz dostudovavas..

• @katrin
    idem hladat adresy

• poslem ti ich... do IP

• manazment kult. a turizmu, externe. a ide ma porazit lebo si nic nepamatam a to sa ucim uz mesiac.

• @bambulkat
    to mas len taky pocit, ze si nic nepamatas...neboj ono to zapnevtedy, ekd bude treba... 😉

@katrin
    posli..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov