Nevesty z Trnavy, pridajte sa
ahoj lucia
tinak sa ma dobre, na cvicisko ideme dnes 1. krat, vecer, minule sme sa boli len informovat, sa tesim, aspon fyzickou aktivitou vybijem stresy
chuda male, budem ju musiet drezurovat, ale pre nu lepsie. aj pre nas samozrejme, nechceme neposlusneho psa a hlavne ona musi polsuchat, lebo bude velmi silna a svalnata
a ty ako, co porabas, v praci?
23. jún 2008- Sponzor fóra
bambulka ja nepracujem... momentálne som doma a čakám na svadbu...
v máji som dokončila školu, zajtra mám promócie...do práce chcem ísť až v auguste...ak by som nastúpila teraz tak nedostanem dovolenku...olivierovi rodičia sú tu po svadbe ešte na týždeň a potom odchádzame na týždeň do tunisu..ale byť doma je na nervy...aj vám závidím že ste v práci...
23. jún 2008@lucia
iiiha..promocie...gratulujem...
praca pocka...uzi si,kym sa da...
23. jún 2008jaj, este si to uzi kym si doma, je to nuda, ja viem, ale zas denno denne vstavat tiez nie je bohvieco
a ked si potrebujem nieco vybavit, ani nehovorim, vzdy padne za obet min. pol dna dovolenky, len na urady, doktorov a pod. a to mi ma akoze stacit 20 dni volna. najlepsie na tom je, ze som si vacsinu vyplieskala na skolu
23. jún 2008@nelly3
posli do ip maila....
@bambulkat
mas pravdu...23. jún 2008- Sponzor fóra
ja spim strasne zle uz asi tyzden, v sobotu som bola uz taka nervozna, ze som skoro " zozrala" mojho draheho, chudacik ( v TT v jeho byte je totiz neskutocne horko, byva na najvyssom poschodi, strecha rozpalena, 100 stupnov vnutri...).. ale na stretku s babami vecer som sa ukludnila a domov som sa vratila ako anjelik... aspon ma drahy " pusti" aj nabuduce
23. jún 2008no hej.,. ale aj tak.... ja by som to neriskla.. na stranke merkizy bolo dnes video z tusim Thajska aleno malajzie, kde krotitel krokodilovi 100 dal ruku do ust a nic... vcera si zmyslel cvaknut... ruka od zapestia fuc... vraj dalsie cislo mala byt hlava..... to by uz asi nerozchodil.. a tiger si tiez moze cosi zmysliet... ja by som sa bala..... ale musi to byt super zazitok... videla som v Senci odbocku na tigre.... ale odvahu nemam...
23. jún 2008@Michala
saty su v albume
dala som par foto23. jún 2008
poslala.. smejulienka ma juzu@centrum. sk , ostatne su v IP