ahoj lucia ;-) tinak sa ma dobre, na cvicisko ideme dnes 1. krat, vecer, minule sme sa boli len informovat, sa tesim, aspon fyzickou aktivitou vybijem stresy :-D chuda male, budem ju musiet drezurovat, ale pre nu lepsie. aj pre nas samozrejme, nechceme neposlusneho psa a hlavne ona musi polsuchat, lebo bude velmi silna a svalnata :-. a ty ako, co porabas, v praci?
bambulka ja nepracujem... momentálne som doma a čakám na svadbu... :-D v máji som dokončila školu, zajtra mám promócie...do práce chcem ísť až v auguste...ak by som nastúpila teraz tak nedostanem dovolenku...olivierovi rodičia sú tu po svadbe ešte na týždeň a potom odchádzame na týždeň do tunisu..ale byť doma je na nervy...aj vám závidím že ste v práci...
jaj, este si to uzi kym si doma, je to nuda, ja viem, ale zas denno denne vstavat tiez nie je bohvieco :-S a ked si potrebujem nieco vybavit, ani nehovorim, vzdy padne za obet min. pol dna dovolenky, len na urady, doktorov a pod. a to mi ma akoze stacit 20 dni volna. najlepsie na tom je, ze som si vacsinu vyplieskala na skolu 8-(
na letnu dovolenku idem pytat neplatene volno. ked mi sef povie nie, tak ho mozem os..t, na svadobnu cestu idem aj keby co bolo, radsej dam vypoved, ja tak som v tejto praci len kvoli tomu ze sa tu mozem ucit
ozaj baby, menim si doklady a cakam na 1.jul lebo maju zacat vydavat europske obcianske preukazy a potrebujem teraz novy pas, staci ak donesiem sobasny list?
aha, tak to je ine. to chapem, ja by som bola na nervy z toho, tiez neviem doma sediet. podla mna najlepsi styl prace je flexibilny prac. cas, pripadne len na skrateny uvazok, brala by som pracu z domu, pripadne nieco kde nemusim sediet v kancli od-do
s tou dovonkou mate pravdu, aj ja by som jej brala viac.... kukla som ake ma byt pocasie, cely tyzden 33 a pod... asi sa tu zblaznim, chcem ist niekam k vode a od prace mat pokoj!!!
ahoj, luci. tak to nam teda nemaa vela co zavidiet, v takomto horku byt v praci a makat je riadne o nicom. ako uz som ako sardinka vo vlastnej stave, hadam aj tricko by som si mohla zmykat. a uz sa mi ani cmurkat nechce nieto este premyslat a makat ako srob.
no v kazdom pripade som vdacna vyrobcom dricloru, aspon sa nepotim :-D vam sa v noci da spat v tomto teple? mne sa blbo dycha a s manzelom si podavame inhalator, ako babak a dedko, ale ked v noci je taaak dusno :-(
ja spim strasne zle uz asi tyzden, v sobotu som bola uz taka nervozna, ze som skoro " zozrala" mojho draheho, chudacik ( v TT v jeho byte je totiz neskutocne horko, byva na najvyssom poschodi, strecha rozpalena, 100 stupnov vnutri...).. ale na stretku s babami vecer som sa ukludnila a domov som sa vratila ako anjelik... aspon ma drahy " pusti" aj nabuduce :-D :-D
ahoj eli..neverila by si ale mám..je na nervy sedieť doma a nemať čo robiť...neviem byť odkázaná na peniaze drahého :-p ...on nemá problém dávať mi peniaze vo francúzsku je to normálne ale ja som už ako stredoškoláčka chodila na brigády :-D
katrin...áno...je to krása keď si môžeš takéto zviera pohladkať..krásne sú keď sú malé...máme neskutočné kvantum foto s tigrom...nachádzajú sa pri Senci je to otvorené denne...
no hej.,. ale aj tak.... ja by som to neriskla.. na stranke merkizy bolo dnes video z tusim Thajska aleno malajzie, kde krotitel krokodilovi 100 dal ruku do ust a nic... vcera si zmyslel cvaknut... ruka od zapestia fuc... vraj dalsie cislo mala byt hlava..... to by uz asi nerozchodil.. a tiger si tiez moze cosi zmysliet... ja by som sa bala..... ale musi to byt super zazitok... videla som v Senci odbocku na tigre.... ale odvahu nemam...
dosla som z obedika :-) na tie tigre sme sa boli pozriet tiez uz viackrat. nachadzaju sa v kralovej pri senci a su to sibirske tigre. su fakt nadherne ;-)