Nevesty z Trnavy, pridajte sa
- Sponzor fóra
- 23. jún 2008
@katrin
co som nasla adresy a precitala, kto vsetko chce...
ale uz som aj zmensila fotky aj tak sa mi to vracia...
@elanor
kde si?
@hanka
na teba maila nemam, asi ti to prislo do katrin...to neva, ale videla si...
jo a orchidea - jednoznacke..paradnu mala bebcko kyticku...
@delina
ahojcek...vitaj po dlhm case...no...a to sme sa potom videli asi dva tyzdne na to v cukroske..nezabudnem na tvoje nadherne saty, dobry uces a fotku na lavicke s botankami...ta sa mi pacila...
@lucia
chvilku..jo?
@smeji
ok23. jún 2008- Sponzor fóra
kocky
dakujeeeeeeeeeem
@hanka_april
neviem ci presedlal, pytal sa, co by som asi chcela a tak sme to nejak spolu dobojovali
a ano, Orchidea je suprova
ked uvidis tu vyzdobu, co nam urobili do Prestige.......... to je este len bomba
@lomnicka
nahrdelnik, ozdobu do vlasov a nausky mi robili na mieru v Jablonci nad Nisou
mozno bude na predaj, este vaham..................23. jún 2008ako u nas sa cera vecer asik zblaznili teplomery. mame klasika jeden na balkone, ked isla o 4tej este von, pozrem nanho ze 32 - v tieni samozrejme. a vecer okolo 6-7 mej nam na ten balkon zacina svietit slnko, a ani neviem co ma to napadlo zase pozriet na ten teplomer, som myslela ze mam vidiny, a isla som si oci vyocit, uz reku mi vypadnu. baby tam bolo ze 39 stupnov. manza necel verit, no reku moj zlaty ibaj sa kuknut. pak som zobrala teplomer co mame vovnutry, vycapila som ho von, no zachvilu aj na tom ze 38 aj chlp.
24. jún 2008no tak to ja som spala ako zabita, len rano pozeram,ze v noci prsalo?
som absolutne sa nezobudila...asi preto ze isiel dobry vzduch z vonku....ale veru robit sa mi nechce...uz aby bola dovolenka
bebecko...videla som na fotkach tak v diali tu vyzdobu a vyzerala fakt krasne elegantne, hod potom nejake blizsie fotoinak tu kyticu co mas ty ponukal ten pan v orchidey aj mne, ale ked som mu ukazala doplnky, ake mam (korunku a nausnicky) tak usudil, ze to lyko by bolo pri tom moc slamene a spravil mi to z drotu, ale tie gulicky a kvety su presne to iste
24. jún 2008
katrin poslala som ti ešte jednu stránku..