Nevesty z Trnavy, pridajte sa
- Sponzor fóra
@ljenocka
tu je adres a cislo..skus zavolat...
Rímsko-katolícky farský úrad
Tel: +421/33/551 44 24
M. Sch. Trnavského 3
917 01 Trnava3. sep 2008ahojte.... no vidim ze stale spekulujete co je so mnou...
nie som urcite v nemocnici, neboj sa Kati.som doma na PN..
citam vas kazdy den.. ale este som sa chcela vyhnut otazkam typu "si tehotna?"...preto nepisem..
Lebo, ano som tehu, na sono idem az zajtra lekarovi, tak verim ze to bude v poriadku... a ked mi povie ze je to v poriadku tak az potom som vam chcela napisat. ja len proste nechcem kricat huraaaa popredu....
tak mi drzte palceky na zajtra..
no a ked uz som tu, tak Leni, prajem vam vsetko najlepsie do spolocneho zivota. velmi vam obom gratulujem, nech je vam stale spolu tak krasne..
skoda ze som nevidela fotky....pozeram ze baby uz videli..3. sep 2008dominika:
jeeeej!!!! tak gratulujem, uz sme to tusili.... a mes nejake problemy, ked si radesj PN??? DUfam, ze nie) mojej kamoske sa predvcerom narodilo babo, sice o par tyzdnov skor , ale nemusi byt ani v inkubatore, ona bola na umelom oplodnení, az na tretí krát to vyslo, tak sa tesim s nou, aka je stastna.. tak hadam to vsetko dobre dopadne.. vidis, aj sa vam to vcelku rychlo podarilo
)) super!!
3. sep 2008- 3. sep 2008
Kati,
nemam ziadne problemy.. len som chcela ostat doma, kvoli tomu aby som mala pohodu a ziadne stresy z prace... Mimi je pre mna dolezitejsie ako praca.
tak radsej oddychujem ako sa da a navyse mam aj nevolnosti, neviem si predstavit ze by som bola v robote takto a este aj cestovala kazdy den.. to nie.... lekar ma bez problemov nechal doma...
a papam, jak za styroch3. sep 2008- Sponzor fóra
@dominika
mudro mas...doma pekne v pohodicke treba byt...
inak, medzi nami babami, vcera a dnes nerobim nic ine len cumim na tv, kde, jak naschval, su programy o svadbach a babatkach...tak si viete predstavit, ze cely cas rumazgam...a to musim nieco porobit a telefonovat a taaaak...sedim s krabicou vreckoviek a fnukaaaam...pomooooc...3. sep 2008dominika
ahoj, tak teda ešte negratulujem, budem až potom, keď sa potvrdí, že všetko OK... ale hrozne moc držím palčeky, aby to bolo všetko v pohode....
veru, aj ja by som už chcela. čím ďalej tým viac
a pošlem ti do IP odkaz aspoň na také amatérske fotečky z našej svadby...
lomnicka
no ja so nechcela úradné hodiny.... asi sme sa nepochopili.... nevadí.....
a ty by si chcela baby, lomnicka??? či len tak, ťa to privádza do takého stavu "na mäko", keĎ to pozeráš???
aj ja som v práci.... zarezávam, ale nebaví ma to....
a už mi volala mama, že mám doma sobášny list, tam môžem budúci týždeň vybavovať nové doklady....3. sep 2008tak sa drž, dominika...
a potom konečne dáme všetky tú dlho plánovanú kávu. už sa teším
a ďakujem. som to tu už písala, že sme akísi ešte viac zalúbení od tej svadby.... neviem čím to, ale fakt zo mňa opadol v ten deň všetok stres a bola som len hrozne šťastná - šťastná, že si beriem toho môjho
Tak dúfam a pevne verím, že takto budem hovoriť i za 30 rokov3. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
takze nevie ziadna tie uradne hodiny? ja to nemozem najst na nete