ahoj domi :)
vcera sme boli celi den s manzeom.... prechodili sme mesto krizom krazom. najviac sa mi aj tak pacil prechd krala cez mesto, to bolo fajn, konecne nieco ine ako len stanky s handrami a cucom... :-D
dnes ideme zasepoobede s kamosmi popozerat a pak niekam zapadneme a trosku poklebetime ;-)
tak vy sa mate... jarmocite, ja som v praci...
ale neva, bola som na jarmoku vcera - no nic moc ako po ine roky... akurat tie remesla su zaujimave... a co mi padlo do oka - hodvabne satky roznych farieb...
a vecer sme si trocha posedeli s kamosmi - prisli na par dni z londyna :-) tak aspon trocha zmeny :-)
-lomnicka-
ved to nevadi :-) ja sa len tesim ,ze sa im predavaju a-ze sa tak pacia ;-)
-Dominika-
ahoj ako sa ti-vam dari?? ja som tu len dlho nebola asi 2 mes.som nemala net :-S
-all-
ale cez to vsetko, ked si nahodou spomeniete dajte vediet ,rada si pozriem ako pristanu aj inym nevestickam :-)
-aa -jarmocenie by som si dopriala veru aj ja ,vsetky tie nezdrave dobroty by som si dala,len ja uz som v rusku-heh -takze vam len doprajem-prijemne dni oddychu a jedenia to ktomu patri :-D :-p
Ahojte baby...
no vidím, že vy ste jarmokovali o dušu... :-D :-D ...aj keď teda poooriadna kosa teda bola ]-(
ja som už nejakých 9 rokov v trnave na jarmoku nebola.....
baby, neviete o niekom, kto sa eštelen na svadbu chystá a zháňa pre svojho drahého vestu aj s franc.kravatou??? Ja tú našu budem predávať... ak by ste o niekom vedeli, tak ho nasmerujte na mňa....
no veru pekne sa nam ochladilo...a ten dazd..
inak ahojte...
Luci, mame sa fajn, dakujem za opytanie... ako sa dari vam? a vy se v Rusku? tam mate asi tiez peknu zimu....
ja si sedim zabalena v dekach na gauci.. :-D ale budem musiet ist nieco aspon nakupit..
nie, v pohode.... :-)
ja mám len dnes absolútnu depku na svoje zamestnanie, kolegov, kolektív, firmu, klientov... proste na všetko. dnes to tu neznášam do špiku kosti a aby mi ľúto nebolo, tak dnes mám najviac roboty ]-(
ahoj :-)
Leni aj ja som prisla teraz domov, bola som v novej praci na stretnutie s konatelom, bol to velmi prijemny pan, po anglicky vedel uplne super, ale ked zacali oni medzi sebou po korejsky fuuuuuuuuuu :-D :-D a to som bola odhodlana rano ze sa budem ucit aj po korejsky :-D :-D bola som na protitetanovke, no nic to nebolo, ale uz ma nejak zacina pobolievat zadok :-p
inak sa musim postazovat na elektrarne, kurnik...manzel vybavil pripojenie, minuly utorok som zaplatila poplatok a poslala im zmluvu,elektriku stale nemame, otec dneska volal riaditelovi jednej divizie, co je jeho znamy, nech to posuri a on povedal,ze nemame nahlasenu sadzbu a zálohy, pritom muz povedal,ze to nahlasoval, tak som tam volala a dozvedela som sa akurat,ze so mnou sa bavit nebude,lebo je zmluva pisana na manzela, ako toto v zivote nepochopim, ale vytiahla som z nej,ze sadzba je nahlasena, ale ze uz mi nic viac nepovie,nech zavola muz, no ako toto som este nevidela,keby ako manzelovi sa nieco stalo,tak ako koniec, alebo co....no a to sa este nevyjadrujem,ze manzel tam bol,ked nam odpajali "stavebnu" elektriku a hovori tomu panovi,ze nech len odpise stav a odteraz uz platime my, novy majitelia....kdezeeeeeeeee,ani pocut, normalne odpojil elektromer a pome vybavovat odznova....takuto byrokraciu som este nevidela,ked takto mrhaju casom sa nedivim,ze je potom ta elektrika taka draha a ja nemozem ist ani upratovat na byt,lebo neni svetlo, ani kotol, ani bojler nam nezapoja, aj ked plyn uz mame, lebo nie je elektrika.... :-( :-(
hanka
mňa udivuje jedna vec na našom byrokratickom systéme - OK, povieš manželovi, že nech zavolá on... .a ako ten vševediaci pánko z elektrární na druhom konci drátu vie, že nevolá Pišta Traktorista, ale tvoj manžel??? to ako cez telefon zisti jeho DNA alebo čo??? Veď to môžeš strčiť sluchátko kolegovi a nech sa tvári, že je tvoj manžel :-D
no to je tiez pravda, uz volal manzel, ze sa ho iba pytali na to, co im povedal aj minule...ach zurim ]-( a som sama doma, idem dat nieco na jedenie, lebo rano som do seba nevedela nic dostat :-D a drz sa leni, nenervac, aj ked viem,ze to je tazke,lebo u mna uz posledne mesiace ored vypovedaou boli asi na urovni zuriveho byka, normalne som musela mat na jazyk zbrojny pas,aky som ho mala nabruseny :-D :-D :-D ale u mna je super,ze sa tesim do novej prace, bude to tam asi dost narocne,podla toho co dnes hovorili, ale mna by nebavilo sa vyvalovat doma a cakat, kto sa o mna postara, mam rada vyzvy v praci, preto ma uz ta stara nebavila, lebo to bola nudaaaaaa :-p
ja teda nudu práve nemám, hani....
ja som tiež akčný človek, neviem si predstaviť byť v práci a nudiť sa....
len keby tí ľudia naokolo mňa neboli takí..... no.... proste no takí........
ja mám prácu zaujímavú, na to sa sťažovať nemôžem, len je jej strašne a veľa a štve ma strašne nespravodlivosť, že na inom oddelení, ktoré nosí všetky veci mne na kontrolu zase pribudne ďalšia baba - už sú tam 4... a ja??? ja som na svojom oddelení sama a to už 4 roky.. a keď poviem, že nestíham, tak sa na moju hlavu vznesie hrba poznámok, že my nemám toľko zmlúv, aby som mala ešte jedného človeka ;-( ;-(
no tak to mas potom fakt hrozne :-| viem co to je, ked sa niecoho dovolavas u nadriadenych a ti len skusaju dokial vydrzis... :-| stale sa vsetci tvaria,ze nic nerobis a ked odides tak ti len vyvolavaju, lebo zrazu zistia, ze nie ten,kto ma okolo seba stale komentare robi, ale ten kto sedi ticho a robi svoju robotu... |-|
hani - presne tak....
zrazu, keď som preč, tak si nevedia s prepáčením ani prdnúť bezo mňa...
v piatok som prišla do práce o deviatej, lebo som si išal vybavovať nové doklady.... samozrejme všetci zvyknutí, že ja krava už o 6,30 sedávam v robote, tak mi v panike volali, že kde som, či ako neprídem alebo čo.... lebo oni niečo potrebujú.....
ahojte baby :-)
Nemam velmi kedy pisat, len som citala, co pisete vy.. Hani, za tu elektriku nemozu elektrarne, ale Zapadoslovenska energetika, to je " nas" klient, ktoremu my predavame vyrobenu elektriku... ale mas pravdu, ze je to chaos, aj tu v SE je strasna byrokracia...
Ja mam dnes " velky den". Caka ma tá akcia pre 467 ludi, cele to mam uvadzať ,pritom dohliadat , ci je vsetko OK, autobusy sme dali kordinovat jednemu chalanovi, tak aspon tam byt nemusim.. a vecer ma caka druha varka ludi, uz len 120.. a zajtra 2x po 160... takze veselo.. najviac mam obavy z toho, ze kedy pridem domov, pocitam ze tak o 20.00, .... a zajtra tiez... tak moi drzte palce, aby to vyslo vsetko tak, ako ma, je to moja prva akcia. :-))
dominika: aj ja chcem by doma v deke !!!! ( s vendulkou naveky vhupneme do deky.. :-)))
Katka,
inak nakoniec vcera elektriku zapli :-) teda dosiel pan a zapol hlavny istic...tak nechapem naco ta skoro 2-tyzdnova prestavka :-S este zaciatkom tyzdna pridu zapojit kotol a boiler a byvameeeeeeeeeee x-) x-) x-)