Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
ivinka...si zlataáá...mooooooooooooocccccccccccc mooooooocccc ďakujem....
ja sa s vami rozlúčim lebo o 10 min padám...tak sa majte krásne a krásny víkend... :-D
keby som bola zlataaaaaaaa tak som davno v zalozni a tolko prachov moj Matko nema, aby ma vybral :-D :-D :-D mimochodom zlato neznasam :-)
ficim domkov, krasny vikendik babulky
tak to ti teda verím...ja som mala včerajšok naprd.... síce spala u mňa kámoška a potom sme boli celý deň spolu, lebo manželík prišiel z čiech až večer....ale čo mi pokazilo celú nedeľu..tak to, že prišla "tetka z ameriky" :-( ...a tak som dúfala!!!
my sme mali vcelku prijemny vikend - az na ten nepodareny piatok, no ale co uz...ale aj tak mam naladu pod psa...a to Zio otvaraju tento vikend...pozerala som z okna v sobotu lebo sme si neboli isti, ale bolo zatvorene...boli ste niekde vonku s kamoskou?
cafte baby. tak aj ja som uz konecne v praci. v piatok ma chytil zachvat kaslu, tak som sla radsej domov...bude mi smutno za sefom, taketo veci vedel pochopit...
inac, k tym oslavencom - brat mal v sobotu narodky - dostal kilo zele medvedikov - tie miluje, no a zaroven drahy mal meniny - dostal 10 benatovych tyciniek (lizatka), takze take sladke oslavy.
sranda bola v sobotu, ked ma drahy zobudil - tu mas ranajky, musis zobrat tabletky... a ja jemu, ze ty tiez (mal chripku)...po chvilke ma napadlo - ved takto to asi bude vyzerat o 50 rokov... :-D :-D :-D strasne sme sa narehnili - musis zobrat tabletky.... :-D :-D :-D
leni.. áno boli sme, ale až v nedelu...vo venuši na kávu......v sobotu sme pôvodne chceli do toho zia, ale neboli sme si isté či je otvorené....a potom aj mne večer bolo dosť zle...takže sme len kecali u nás... ináč... ked sa ti bude chcieť niekedy večer vypadnúť vonku,tak sa kludne ozvi.;-) ak budem môcť tak rada pôjdem...
maťka... tak to ste si aspoň precvičili...ale takto skoro fakt začínať nemusíte ;-)...ináč aj babka je chorá a aj Adamko..síce on už včera nemal teplotu....bola som ich v sobotu pozrieť...a zaspomínali sme aj na Rasťa, že má meniny ;-)
nasi mi hovorili, ze adam je chori, ale babku nespominali...dufam, ze bude OK.
inac julia, to, ze ste "zaspominali" na Rasta - to znie tak pohrebne...on predsa este zije a dlho bude! :-D
julia, nedrazdi! spomina sa na mrtvych, na zivych sa mysli... :-D :-D :-D
inac zaucam novu babu, tak tu budem coraz menej, kedze mame len jeden pocitac...no a nemusi vsetko vediet... :-p
ahojte ;-) náš víkend zbehol dosť rýchlo. v sobotu sme boli v Tatrách, ale len krátko, lebo dosť fúkalo a ja som chorá. ešte sa nám podarilo zapadnúť s autom :-| a dobú polhodinu sme sa pokúšali ho dostať preč až kým nám nepomohli ho jedni ľudia potlačiť. večer šiel drahý do nočnej. a v nedeľu sme boli v Spišskej u našich na obed.
Leni - a ako to nakoniec dopadlo s tým piatkom? Potom ste oslavovali v sobotu spolu?
no moj vikendik tiez ubehol ako voda... v piatok oslava 30tky naj kamosky,celu sobotu som sa z toho liecila :-D a nedelu som mala "zienko-domacku" pranie, zehlenie, upratovanie...
no piatok som ostala doma a v sobotu sme oslavovali s rodicmi - prisli okolo 13-tej, odisli okolo 20tej a potom dosli este jedni znami a kecali sme do druhej rana...ale predstavovala som si to inac :-(
inac? no jednoducho spolocne...tesila som sa na piatok, ze sa zabavime a nakoniec to chlapi spravili bez nas - bez zien...a ked nie tak aspon nejaka romantika vo dvojici ( ale cely tyzden chodil neskoro z prace a potom bol unaveny...)a na mna nebol cas...som jednoducho sklamana
leni..tak to mi je ľúto... neboj určite ti to nejako vynahradí ;-) aj ked ten víkend čo si zažila určite už nič nevráti...hmm...tak ten piatok ma mrzí teraz ešte viac...:-(
ahojte baby? u nas bol vikendik suprovy... v sobotu stretko v nedelu stretko... vobec som nevarila, teda ani riady neboli, ani som neupratovala, neprala, nezehlila, len sme si uzivali pohodu, rodinu a vselijake dobroty :-) aj nas nabalili domov... takze vynikajuci vikend... mohlo by to byt aj castejsie. :-D
okrem toho sme havinovi kupili budu... hmm taku skladacku, hmm a ten navod bol skutocne originalny, po styroch hodinach "logickeho" myslenia sme to vzdali... vecer sme zbehli do hornabachu, nafotili sme si original, a doma v detskej sme ju uz bez problemov zlozili... ale veeelmi sme penili... aj sme ju chceli ist vratit, lebo taky "smejd" sme uz dlho nevideli... ale drahy je sikovny, a ma potrebne nacinie, tak ju "doladi"
inak viete aky je dnes dobry biznis predavat psie budy? ceny idu od 6tis... vyssie, podla velkosti psika...