Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivinka...ďakujem...len si na ne musím zvyknúť.. ;-)
Odpovedať
dobré ránko :-) juli - prídeme pozrieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
DZULI neboj, zvyknes si raz dva :-) LIVI breeee ranicko
Odpovedať
Profilova fotka
livi...kedykoľvek...;-) ale ako som tak na ne včera aj dnes pozerala... akosi mi nepadli do oka... možno to je fakt len zvyk...oni sú pekné...len niečo mi na nich vadí...no neviem ...veď uvidíte a zhodnotíte...;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale moj manželík sa s nimi toľko natrápil...že musím byť spokojná... :-D ...ale aj tak som mu povedala že mi na nich niečo nesedí...a zobral to s úsmevom...
Odpovedať
Profilova fotka
DZULKA on ich robil sam ? fiiiiha...sikulkaaa !
Odpovedať
dobre ranko :-) neboj dzuli - vascinou to spravi malickost a bude to vyzerat ok ;-)
Odpovedať
ozaj a ako je to s tym cvicenim? dnes by som sla - tak okolo siedmej, potrebujem vybit energiu... ja som volala na to cislo, ale nepadarilo sa mi s nimi spojit, este to skusim - mozno poobede...
Odpovedať
Profilova fotka
ivinka..nooo on ich striekal s farbou a lakom... leni...tak dúfam že ak dôjdete, tak mi poradíte čo a ako ;-) aa čo sa cvičenia týka...ja rada pôjdem... myslíš to číslo na taebo? však...
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom mas dzulka doma sikulu :-) mozes byt len pysna !!!
Odpovedať
ja dnes nemôžem, ale inokedy sa rada pridám ;-)
Odpovedať
no presne to cislo...a vlastne by som dnes sla na cokolvek...nielen na taebo
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja sa dnes bohužiaľ ponáhľam domov - ale čo cez obed?
Odpovedať
Profilova fotka
leni... a chceš ísť cvičiť, alebo len vypadnúť z domu???
Odpovedať
jedno aj druhe, lebo ked som sa rano pozrela do zrkadla, moje zdesenie bolo neopisatelne a vypadnut chcem - aby som zase nebola sama - chlapi chodia utorky na futbal... potrebujem nieco robit...
Odpovedať
môj drahý mi včera sľúbil, že ide chudnúť, tak som zvedavá.uvidím, čo vymyslí, ja sa pridám. vždy lepšie,keď na to budeme dvaja.
Odpovedať
Profilova fotka
livi..tak dotoho...;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kedže môj cvičiť nepotrebuje a ani na to nemá čas...tak ja sa sama neprinútim...síce raz ma to držalo, no maximálne 3 dni :-(
Odpovedať
no môj sa bude musieť prinútiť.. ;-)
Odpovedať
ja sa na seba hnevam lebo zatial len rozpravam a skutek utek...
Odpovedať
ahooj vsetkym,super...moja oblubena tema-chudnutie :-N ja som uz presla od aerobiku cez taebo a plavanie atd....presla vsetko ale nic ma nechytilo za srdce :-D zajtra zacinam so spinningom tak som zvedava,mate s tym niekto skusenosti?
Odpovedať
ahojte, ja som len jeden jediny krat v zivote drzala dietu, a schudla som :-) moj drahy ju tiez raz drzal a schudol 8 kg za 2 tyzdne (ale nedodrziaval ju prisne!) vsetci moji znami, kt ju drzali si ju chvalili, ziaden jojo efekt. a priznam sa, na cvicenie tiez nemam cas, ale vsimla som si, ze po 25-tke sa tie kilecka akosi zacali ukladat, a nie a nie zmiznut... ak by ste chceli vyskusat moju dietku, ozvite sa :-D zarucujem dlhodobe schudnutie :-D
Odpovedať
simasi tak mi to posli do IP ;-) megy a kde ides spinningovat?
Odpovedať
simasi - pošli mi tú diétku - a je veľmi drastická?
Odpovedať
simasi aj ja aj ja chcem x-) lienka idem do toho noveho fitka do smizian tak som zvedava ;-) ,musim sa prinutit vydrzat.
Odpovedať
Profilova fotka
simasi aj ja...:-) megy..a na taebo si chodila kam??
Odpovedať
na taebo do snv na strojnicku alebo na mier.je to super,urcite sa z toho chudne ale ja som tam sla dusu vyplut,tak som to asi po 5 "navstevach" nechala.vravim ze som strasne nedisciplinovana x-)
Odpovedať
Profilova fotka
SIMASI no sup sup sem s nou , cakam v IP :-))) aj ked...ja osobne si myslim, ze nie kazda dieta zabera na kazdeho rovnako... moja mamina napriklad prestane jest chlieb a biele pecivo a sladkosti a hned ma 3 kila dole a ja napriklad sladke vobec nejem a pecivo tiez nemusim a aj tak priberam.... lebo zeriem po nociach :-) ale zas na druhej strane, staci mi jest normalne, dokonca sa aj vecer prezierat , ale ak tyzden chodim 2krat hore po schodoch na 5 poschodie, mam 3 kila okamzite dole, to mam otestovane :-) takze na mna zabera jedine pohyb ! kazdy ma iny metabolizmus a nieco ine nanho zabera... MEGY ja som na spinning chodila, je to skvele, na kondicku , aj na chudnutie... len po case som z toho zacala mat problemy s kolenami, lebo je to zataz predovsetkym na nohy :-(
Odpovedať
prvy a tusim siedmy den je drasticky :-D ale ma to svoj zmysel. v tej diete su zastupene vsetky zlozky zdravej vyzivy, ziaden tuk a cukor. ale mam to v excel-i takze vam to viem poslat len mailom. lienka tvoju adresu mam, ostatne mi napiste do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
SIMASI mas to tam... tak cakam :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?