Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • ivinka...ďakujem...len si na ne musím zvyknúť.. 😉

• dobré ránko 🙂 juli - prídeme pozrieť 😉

• DZULI neboj, zvyknes si raz dva 🙂
    LIVI breeee ranicko

• Sponzor fóra
  • livi...kedykoľvek...😉 ale ako som tak na ne včera aj dnes pozerala... akosi mi nepadli do oka... možno to je fakt len zvyk...oni sú pekné...len niečo mi na nich vadí...no neviem ...veď uvidíte a zhodnotíte...😉

• ale moj manželík sa s nimi toľko natrápil...že musím byť spokojná... 😃 ...ale aj tak som mu povedala že mi na nich niečo nesedí...a zobral to s úsmevom...

• DZULKA on ich robil sam ? fiiiiha...sikulkaaa !

• dobre ranko 🙂
    neboj dzuli - vascinou to spravi malickost a bude to vyzerat ok 😉

• ozaj a ako je to s tym cvicenim? dnes by som sla - tak okolo siedmej, potrebujem vybit energiu...
    ja som volala na to cislo, ale nepadarilo sa mi s nimi spojit, este to skusim - mozno poobede...

• ivinka..nooo on ich striekal s farbou a lakom...

leni...tak dúfam že ak dôjdete, tak mi poradíte čo a ako 😉
    aa čo sa cvičenia týka...ja rada pôjdem... myslíš to číslo na taebo? však...

• tak potom mas dzulka doma sikulu 🙂 mozes byt len pysna !!!

• ja dnes nemôžem, ale inokedy sa rada pridám 😉

• no presne to cislo...a vlastne by som dnes sla na cokolvek...nielen na taebo

• ja sa dnes bohužiaľ ponáhľam domov - ale čo cez obed?

• leni... a chceš ísť cvičiť, alebo len vypadnúť z domu???

• jedno aj druhe, lebo ked som sa rano pozrela do zrkadla, moje zdesenie bolo neopisatelne a vypadnut chcem - aby som zase nebola sama - chlapi chodia utorky na futbal... potrebujem nieco robit...

• Sponzor fóra
  • môj drahý mi včera sľúbil, že ide chudnúť, tak som zvedavá.uvidím, čo vymyslí, ja sa pridám. vždy lepšie,keď na to budeme dvaja.

• livi..tak dotoho...😉

• kedže môj cvičiť nepotrebuje a ani na to nemá čas...tak ja sa sama neprinútim...síce raz ma to držalo, no maximálne 3 dni 😞

• no môj sa bude musieť prinútiť.. 😉

• ja sa na seba hnevam lebo zatial len rozpravam a skutek utek...

• ahooj vsetkym,super...moja oblubena tema-chudnutie 😬
    ja som uz presla od aerobiku cez taebo a plavanie atd....presla vsetko ale nic ma nechytilo za srdce 😃
    zajtra zacinam so spinningom tak som zvedava,mate s tym niekto skusenosti?

• ahojte, ja som len jeden jediny krat v zivote drzala dietu, a schudla som 🙂 moj drahy ju tiez raz drzal a schudol 8 kg za 2 tyzdne (ale nedodrziaval ju prisne!) vsetci moji znami, kt ju drzali si ju chvalili, ziaden jojo efekt. a priznam sa, na cvicenie tiez nemam cas, ale vsimla som si, ze po 25-tke sa tie kilecka akosi zacali ukladat, a nie a nie zmiznut... ak by ste chceli vyskusat moju dietku, ozvite sa 😃 zarucujem dlhodobe schudnutie 😃

• simasi tak mi to posli do IP 😉
    megy a kde ides spinningovat?

• simasi - pošli mi tú diétku - a je veľmi drastická?

• simasi aj ja aj ja chcem 😵
    lienka idem do toho noveho fitka do smizian tak som zvedava 😉 ,musim sa prinutit vydrzat.

• simasi aj ja...🙂

megy..a na taebo si chodila kam??

• na taebo do snv na strojnicku alebo na mier.je to super,urcite sa z toho chudne ale ja som tam sla dusu vyplut,tak som to asi po 5 "navstevach" nechala.vravim ze som strasne nedisciplinovana 😵

• SIMASI no sup sup sem s nou , cakam v IP 🙂))
    aj ked...ja osobne si myslim, ze nie kazda dieta zabera na kazdeho rovnako... moja mamina napriklad prestane jest chlieb a biele pecivo a sladkosti a hned ma 3 kila dole a ja napriklad sladke vobec nejem a pecivo tiez nemusim a aj tak priberam.... lebo zeriem po nociach 🙂 ale zas na druhej strane, staci mi jest normalne, dokonca sa aj vecer prezierat , ale ak tyzden chodim 2krat hore po schodoch na 5 poschodie, mam 3 kila okamzite dole, to mam otestovane 🙂 takze na mna zabera jedine pohyb ! kazdy ma iny metabolizmus a nieco ine nanho zabera...

MEGY ja som na spinning chodila, je to skvele, na kondicku , aj na chudnutie... len po case som z toho zacala mat problemy s kolenami, lebo je to zataz predovsetkym na nohy 😞

• prvy a tusim siedmy den je drasticky 😃 ale ma to svoj zmysel. v tej diete su zastupene vsetky zlozky zdravej vyzivy, ziaden tuk a cukor. ale mam to v excel-i takze vam to viem poslat len mailom. lienka tvoju adresu mam, ostatne mi napiste do IP.

• SIMASI mas to tam... tak cakam 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov