Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
julia, tak som rada, ze sa to podarilo. staci mu poslat ten kod, ale vlado spominal, ze staci predlozit pas a oni to uz maju v systeme.
livi, nepodarilo sa ti zistit tie ceny?
ivka dik. v ktorej budove sedi tvoj Matko? Asi som ho este nestretla.. ;-)
livi..presne s tými cenami to maju dosť prehnané...ale si zober..že stále majú plno...tak si to asi môžu dovoliť..my zvykneme chodiť skôr do sonáty...tam je to lacnejšie a menej ľudí tam chodí..takže tam stále najdeme voľný stôl...
tina..no tak super... dúfam že to prebehne bez problémov...
tina - drahý mi nedvíha momentálne telefón, ešte mu budem skúšať volať počas dňa, ale určite ti dám ešte dnes vedieť.
ja tiež idem sem-tam aj do Sonáty, jedlo sa mi zdá v pohode a vo Venuši napríklad nikdy po 12-tej nemajú všetky jedlá ]-(
noo my sme raz boli aj v gril-bare, lebo sonata mala zatvorené a venuša bola plná...ale poviem Vám dosť ma sklamal... je tam len jedno jedlo..a akurát vtedy nebolo podľa môjho gusta.. :-p
tina - už to mám - nástupné je od 4 do 6 zlotych, a km okolo 3 zl. záleží od mesta (čím väčšie mesto, tým drahšie), inak oni majú aj prirážky - cez víkendy, sviatky a v noci sa jazdí ešte drahšie. skús ešte pozrieť aj stránku toho mesta - možno tam bude aj cenník taxislužieb.
DVOJICKA aj tebe kraaaaaaaasny vikendik, uzi si to s maminkou....
ficim aj ja, pripravit zurik :-) pitivko a papanicko...
tak sa majte baby, kraaaaaaaasny vikendik
TINKA cinkni ked budes mat chvilku ze co a ako a kde si a tak :-D
nooo presne tak... keby tak rýchlo zbehol aj prac.týždeň....
ivinka a ako párty ;-)
leni..a vám sa podarilo vstať v sobotu ráno... ja som vstala až o 11-stej ;-)
vstali sme a celkom v pohode, ale bola som unavena...domov sme prisli okolo 9tej vecer. Vcera sme mali navsetvny den, dosla svagrinka s rodinou, tak sme boli u svokrovcov, a zase sme prisli vecer...a co ty? v pohode?
noo áno... celkom v pohode.... kedže som bola v sobotu do večera sama..tak som mala čas sa z toho vyspať...;-) no a v nedeľu sme boli prevažne doma..takže tiež pohoda...
ozaj aj tu v SNV ide PARFUM... my sa naň chystáme s drahým na jeho narodky...presne 25.2. to ide v Baníku ;-)
Ahojte :)
chcete si pozriet PARFUM ?
No, aj ja som si myslele ze to bude super film, lenze, mozno ma peknu , myslienky a tak, ale v celom filme nevidite inu farbu okrem okrem odtienov sedej a hnedej.
Inac je spracovany tak dobre, ze ta spina, neporiadok a zapach su neskutocne realane, a cele je to za trochu nechutne.