Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
ahojte baby, ako tak pozeram, vsetkym nam ten vikend ubehol pekelne rychlo
boli ste na sv. veltrhu "blavacky"? ja som bola a bola som dost sklamanauz viem, do ktoreho salonu si saty urcite nepojdem vybrat
ale videla som suprove sv.oznamka, pekne, tradicno-netradicne a vtipne
a v stredu mam ist do kina a tiez som chcela vidiet Parfumbaby nekazte mi dopredu zazitok, ale nie, ja si pozriem hocico, len nie horory a scifi... inak videli ste Hostel? tusim najhorsi film, aky som kedy videla... skor bola donutena pozerat...
5. feb 2007- Sponzor fóra
neviem aky mas vkus, no mne sa nepacia take tie s holubickami, srdieckami, so zlatym pismom vycancane... az gycove...
ale zase tiez sa mi moc nepacia tie nove... s boxerkami a tangami a pod...
to ktore ma "dostalo" vyzeralo akoby papierove puzdro, na nom boli akoze svadobcania a dole nevesta so zenichom na bicykli, na strane bola taka snurka, kt ked si potiahla nevesta so zenichom sa dali do pohybu, a tym potiahnutim si vlastne z tej akoze obalky vyslo oznamko - teda text kto s kym, kde, o kolkej...
ak to nahodou najdem na nete, poslem ti5. feb 2007SIMASI nezacala som este s nicim
az buduci tyzden... idem tento vikend domov oslavovat tak to spojim s tym, ze nieco pobeham... a ty ?
a oznamko ? asi vlastna vyroba... nejaka nasa vtipna fotka a k tomu vymyslim nejaky vtipny text... inak v piatok nam s drahym sibalo, tak som mu namalovala mihalnice a fotili sme si ocka, kto ma dlhsie... neviem, ci ste si vsimli tu moju skvrnku v oku a z uzasom som zistila, ze on ma taku istu len zkadlovo....haluzmrknitedo albumu ak chcete
dam ju tam na chvilku
5. feb 2007ivinka
vy sa doma nenudite, ze
baby nechcem vas strasit, ale videla som zopar dokumentov, viete ze existuje "diagnostika" ochoreni podla skvrn v ociach?len neviem, ci je to uz aj u nastrosku posurfujem po nete
janka
posli link na tu strankuteraz su dost moderne take s "pauzakom" no tie ceny su hrozitanske! niektore stoja aj 50 sk/ks... k tomu este postovne... na to, zeich aj tak 80% ludi, ktorym to oznamko dojde zahodia... doslova su to vyhodene peniaze...
5. feb 2007- Sponzor fóra
www.miadesign.cz, mozno aj tu stranku poznate dost casto sa tu objavuju fotky a njapady z tejto stranky
5. feb 2007nie nikdy! ale vzhladom na okolnosti 1-2 rokov dozadu som bola odkazana hladat a studovat tie latinske slovicka...aby som porozumela co ocinovi je a ako sa mu da pomoct
a zistila som, ze je to zaujimave, co s cim suvisi, co treba robit vtedy a co vtedy, co sa ako prejavuje, kedy je skoro, kedy neskoro...objavila som rozne stranky a teraz ked niekomu znamemu nieco je, hned mrknem podla priznakov na tu stranku a najdem si to tam. ako vyhodu povazujem to, ze su tam napisane aj konkr. lieky kt. pomahaju, na predpis, alt. bez predpisu a to najpodstatnejsie - priroda - bylinky atd
5. feb 2007co je to za stranku? nemaju tam nieco o majich "cernajucich"prstoch?
inac o tych skvrnach v oku - tiez som o tom citala, ze mozu poukazovat na nejake ochorenia...
mne manzel rozpraval, ze chcel ist darovat krv so spoluziakmi a doktorka sa mu len pozrela do oci a poslala ho sameho domov..., bez vysvetlenia, bez testov,...no neviem co to malo byt
5. feb 2007dala som si na googli vyhladat skvrny v ociach a naslo to kopec stranok, tak studujem
internet je skvela vec!
a ta "moja" stranka je edusan.sk5. feb 2007ahohte baby. hlasim sa nachvilu z Krakowa. ja som uz fakt zavisla na tejto stranke...
livi, dakujem, nestihla som si to precitat, ale rychlo som na to prisla, kolko co stoji, hlavne taxi. je to tak, ako si pisala - 3 zlote za km + ak stoja, tak 5 zlotych.
baby, drzte mi palce, je toho strasne velaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ozaj, je tu este niekto?5. feb 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
kto by tu jedol ? vsetky drzime dietu