Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • ja sa priznám že ani neviem kde tá pekáreň je..ale ako tak čítam..asi mi to prezradíte...a niekedy tam pošlem manželíka na nákup...😉

• dzuli prinesiem ti na ochutnavku 😉

• lienka tak to je super...
    len tusim sa tam da kupit len vacsie mnozstvo, nie? zboznujem kakaovy, uff, uz mi tesu slinky...

• Sponzor fóra
  • ale nie da sa aj mensie mnozstvo, len je to reba objednat lebo maju toho vela...
    ja milujem makovy a orechovy(jeden mi tu lezi na stole-pozostatok ranajok 😬 ), mnam

• ach, ty potvora, sa ti hovori, ked ho tam mas pod nosom 😃 ale co ja?

• 😃 to hej...ozaj drzis tu dietu? ivinka sa na tuto temu uz nevyjadruje...ivka ake mas vysledky po 10 dnoch? vydrzala si?

• LENI nooooo vysledok... 5,1 kila za dva tyzdne 🙂
    SIMASI len fot... tesim na fotocky...

• ale coby, porusili sme ju uz v prvy den, vecer, a potom na druhy den nas zlomila draheho "macocha" a dotiahla nas na pizzu... no nedaj si... a drahy je aj tak chorlavy, a berie nejake lieky, tak sme ju odlozili na neskor 😃

• ivinka to je slusne...hmmm klobuk dolu, ze mas vydrz 😉

• no baby, ja padam, trosku napapat brusko, ked uz hovorime o tej diete 😃
    papa

• LENI to nie je vydrz....to je sebazaprenie so zatatymi zubami 🙂 len som zvedava, kolko z tych zhodenych kileciek mi pocas tohto "oslavno-alkoholickeho" tyzdna pribudne naspat 🙂

• dzuli, co manzel podarilo sa?

• nasla som to oznamko, dam ho do albumu, ale obrazok nie je moc kvalitny, vyzera skor priserne, nez pekne 😦 v skutocnosti je krajsie 😉

• leni..čo sa malo podariť??

simasi..to oznamko je celkom fajn..len z neho neviem vyjsť..😉

tak ja sa na dnes lúčim..majte sa krásne

• SIMASI mne sa paci to oznamko... je mileee 🙂
    aj ja sa lucim, pekny vecer babulky... mna zas caka dalsie kolo oslavy uff 😃

• Sponzor fóra
  • tí dvaja na bicykli, na pravo je snurka, ked ju potiahnes ti dvaja sa daju do pohybu, tou snurkou vlastne vytiahnes karticku, na kt je napisane kto s kym, kedy, kde... 😃

pekny zvysok dna prajem 😉

• Ahojte 🙂
    Julia PC som myslela, ci vyhral aukciu...
    simasi- mne sa tiez paci oznamko, original 🙂

• noo nie...pretože v tom čase bol ešte v práci... 😐 ..ale má ešte jeden v zálohe.. 😉

ináč dobré ránko...

• DOBRE RANKO baby , tak ako dneska ?

• noo dnes nám trochu nasnežilo...ale tak akurát na čapkanicu.. mne osobne sa tu vôbec nechce byť.. 😐 😴

leni..ako? bola si plávať? ja som nebola cvičiť..samej sa mi nechcelo...

• nebola, nieco mi do toho prislo...

• hmm..tak mi to flákame 😉

• Leni..skyeurope...ponúka letenky do paríža za 1798,- na osobu..je to spiatočná letenka a sú v nej zahrnuté aj letiskové poplatky... volá sa to valentínsky úlet... skús sa mrknuť na ich stránku...www.skyeurope.com

• ahojte baby, nechce sa vám skočiť dnes na obed? ja by som šla, aspoň trochu vypadnem z roboty..

• ja mozem livi o 12tej 😉

vdaka dzuli, kuknem sa na to 🙂

• ahojte babule 😉

• SIMASI ajoj dvojicka, co noveho ?
    LENI chystate sa do Pariza?

• livi..tak aj ja pôjdem síce..mám obed..ale môže mi zostať na zajtra..lebo zajtra nebudem mať..😉...aj ja môžem na 12:00 a kde sa stretneme? v sonáte?

• cauko,
    to je este vo hviezdach, ale pozriet sa tam by som chcela...

• noveho? nic ... drahý siel rano s babkou do nemocnice, asi uz pomalicky odchadza 😞
    dnes mame ist do kina, ale Parfum nedavaju v case pre mna vyhovujucom, takze som sa tesila zbytocne, ale aspon si dnes kupim nejake platna,aj nove farby, lebo uz citim "deficit" vyse mesiaca nemam na co malovat 😦
    v baum. som si kupila taku drevenu krabicku, a tiez sa ju chystam "dotvorit" 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov