Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • ZUZKY ja mam kamosku, takze je to "gratis" tak ti asi bohuzial neporadim 😞

• Zuzky, moj ocko je profi fotograf, takze ja mam tiez o starost menej, ale ak by si mala zaujem, tak sa mozes informovat priamo u nho a jeho pracu si mozes pozriet aj na tychto strankach v albume mojej sestry a este jednej nevesty, ked to najdem, poslem ti link

• ahojte,
    mrknite do albumu dala som tam moje "dielka" 😵

ivinka vcera som to skusala, ale "makro" tam nemam, nic to, dnes budem pokracovat 😉
    vcera sme boli v kine, na "noc v muzeu" taka pohodova komedia na odreagovanie 😃

• Sponzor fóra
  • Dakujem Zlatik 🙂

• Zuzka, skus si vyhladat album podla autorky meno je: lubie, svadba sa konala 9.septembra 2006 v Sp.Podhradi

• Zuzky, pozri si album mojej sestry - autor je : matus a svadba sa konala 24.juna v Levoči

• Ahojte baby.... tak konečne som sa sem aspoň na chvílku dostala...

simasi....tak tie obrázky sú veľmi pekné... 😃 ...hmm aké talenty sa tu nachádzaju 😉

• pekne, pekne, verim ze v skutocnosti este krajsie 😃

mne spadla stranka, prave ked som mala rozpisany mail 😠

• Simasi, tie saty - tvoje favoritky su velmi krasne, aj mne sa pacia rukavy z cipky, len nebude v nich velmi teplo? Uz si ich niekde skusala?

• Dobre rano,
    aj mne sa take satky pacia, aj som povodne chcela, ale jednak som ich nezohnala a jednak ma odhovorili, ze z cipky ma budu svrbiet ruky 😞 , ale keby som nasla presne tie satky co som chcela, tak to "svrbenie" vydrzim 😃

• dobré ránko... noo keby som ja mala teraz svadbu tiež si vyberiem nejaké podobné šaty ako simasi..😉

ivinka..počuj nemáš tie fotečky so štvorlístkami náhodou vo väčšom formáte? vieš manželík má takú fotku vyvolanú vo formáte A4 a vyzerá super, nooo on mal veľkosť fotky okolo 3000xniečo..neviem presne 😉

• ahooooooooj baby, ja dnes makam ako farebna, musim vsetko postihat, lebo chcem zdrhnut skor, ficim totiz po praci domov do SNV jupiiiiiiii 😉

DZULKA mam ju doma v original formate, takze pozriem a preposlem, ak nezabudnem a ak nie dnes, tak potom v nedelu,oki ?

• super dík... a pošli obidve 😉.... a rýchlu cestu domov prajem 🙂

• zlatik, tie rukavy nie su so satami v celku, daju sa normalne vyzliect, a ja budem mat svadbu asi niekedy na jesen, okt - nov. ale zatial sme este nezacali nic vybavovat, je to u nas trosku komplikovane, a ani sa do tej svadby nejako nehrnieme 😉

• DZULI dik moc , snad nebude celu cestu liat alebo primrzat 😞

• Sponzor fóra
  • ivinka
    ked sa budes vracat prines trosku "zimy" 😃

zlatik, sorry, nieco som poplietla, tie rukavy sa nedaju dat dole 😬 ale to neva 😃

• ako tak pozeram, dnes sme vsetky trosku viac zaneprazdnene...

dzuli ideme dnes na taebo?

• SIMASI donesiem ti aj sniezik v sklicku, ak bude 🙂 chces? ozaj...ak by si potrebovala nieco z domu, tak no problem, staci povedat...

• ivinka
    dakujem, 😵 si zlata, ale teraz nic nepotrebujem 😉 min. vikend bola u nas mamina, a niekedy bud. tyzden ma dojst bratranec s malou, opat maju ist na nejake vysetrenia... mozno ich dovezie brasko, takze rodinka chodi za mnou 😃

• Simasi a ako je to teda s vasou svadbou, ked pises, ze sa do nej nejako nehrniete?

• leni..tak ideme .... pôjde aj kolegyna..ale nie Lívia...😉 ja sa mam s kolegynou stretnuť pred jednotou o pol šiestej, tak povedz kde nás budeš čakať a o koľkej..😉

• SIMASI no teda ty to mas skvelo zariadene....ked nechce Mohamed dk hore, tak pride hora.... 😃

• Ahojte kocky
    chcem sa Vas opytat, ci mi viete niektora poradit, kde v Polsku by som mohla pozhanat svadobne pierka a ozdobu na auto? V nejakomm obchode alebo na trhu?Ja nemam cas, aby som si to sama vyrobila som dost pracovne vytazena.Poradte ak viete prosim dik dik 😃 😃 😃

• tak pred skolou okolo 17.45... moze byt?
    smejko, netusim...

• leni môže byť... 🙂

smejko ani ja neviem... 😐

• cafte baby, ficim ja domkov pomalinky....tak kraaaaaaaasny vikendik prajem
    paaaaaaaaaaaaa

• Ahoj zienky. Ja som tiez zo Spisa! Respektive zo Sp. Vlach. Takze patrim k vam! Ja sa budem tiez vydavat,ale az o rok,takze mam cas,ale uz si zacinam pozerat pomaly nejake vecicky. Takze tak. Sem tam sa zapojim do diskusie. Hej? Cau zatial.

• Livi,ty si mala krasnu kyticku. Kde ti ju viazali? V SNV? Ja by som chcela mat vo svadobnej kyticke urcite slnecnice,len neviem,ci ich zozeniem v kvetinarstve v SNV... 😬

• Dobre ranko 🙂 tak ako ste vikendovali?
    mrka vitaj...k tej kytici, slnecnice ti v pohode zozenu, ked sa v kvetinarstve dohodnes 😉

• ahojte....

tak mi sme víkendovali prevažne doma..akurát v nedeľu sme boli v PP... a aj dobre lebo v Max-e boli výpredaje..takže sa mi podarilo kúpiť manželíkovi darček na narodky 😉 a niečo sa ušlo aj mne...😉

mrka...vitaj... 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov