Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • Bre ranicko 😉

• Dakujem kocky. Tak pozeram,ze vsetky mate internet v praci,ked sa nikto cez vikend neozval. 😉 Sama som tu bola... 😞

• hmmm aj my sme boli v piatok v Maxe, ale nic sme nekupili 😐 -nasla uplne nadherne sportove topanky, ale nesedeli mi 😞 , inac dzuli neviem aky ty ale mne ta svalovka dala cez vikend pekne zabrat - vcera som mala krizu, fakt sa mi tazko chodilo...

• Sponzor fóra
  • Dzula,ja ti tvojho manzela tusim poznam z videnia! Pekna si bola nevesticka. Zlatucka. 😵

• ahojte kočky
    tak ako po taebu lenka ?? da to zabrať však?
    a hlavne ked ideš po schodoch.. 😉

• leni...tak ja som včera mala krízu a to na lítku... asi som si natiahla sval..ale dnes je to už lepšie... no teším sa už na piatok 😉 my sme v maxe nakupovali v obchodíku GATE - mali tam likvidáciu tovaru ..😉

mrka... ďakujem pekne 😃 ...a manželík robí s automatmi..tak možno v nejakom bare si ho zazrela 😉

• aaaa zabudla som, manzelik si tam kupil pulover 😵 ,
    mna boli hlavne zadok a stehna, inac ok...Olinka kedy sa pridas? inac taku dobru naladu som potom mala, konecne sa citim lepsie...

mrka, si priamo zo SNV?mne pride povedomy zase tvoj nastavajuci... 🙂

• dzulinka tusim to bude skor zo skoly. do barov nechodim,kedze som v UK... aaale ved to je fuk. idem na nakup,lebo vecer idem do prace. tak sa majte krasne zienky. papa
    PS: kde jeto ten Max? Lebo ja fakt neviem... 😬

• mrka..tak pekný dník...😉 MAX je hypernova v poprade 😉

leni..aj ja som mala dobrú náladu a super pocit ešte pretrváva..😉 uvidíme kedy sa to odzrkadlí aj na postave 🙂

• no leni čim skôr..možno teraz v piaotk uvidim..a nezlakla si sa ked tak kričal na cvičeni? 😉

• olgynka... super že sa pridáš..😉 zasa spoznáme ďalšiu tvár..😉 .... ja som sa vôbec nezľakla..práveže ho niekedy nebolo ani rozumieť čo rozpráva....ale v pohode..

• ja som skor bola prekvapena z toho, aky je do toho zazraty 😃

• no to hej..len vydržte baby..stoji to zato..
    a džuli ty kde byvaš?

• ahojte. som rada, že som už v práci a môžem aj trochu s vami pokecať..
    aj ja by som rada šla na to taebo, uvidíme..teraz som schudla aj bez cvičenia - z tých stresov čo sme mali.

• ahoj livi, pridaj sa, urcite ti to pomoze - budes veselsia... 😉

• Sponzor fóra
  • olgynka...my bývame na mieri ale som z Jamníka 😉

livi vitaj.. no to ti teda verím 😞 ale aspoň zmeníš prostredie...tam chodia aj chudučké žienky... 😉

• dzuli ti si chodila na banicku tisku?

• áno..ako vieš??

• ja ja ale ja som bola o rok mladšia...
    bože ten svet ja maly 😉

• no to teda je... ale že si ma pamätáš...to je zázrak... 😉

• noa ja som si všimala.....same baby my sme boli od veci..
    ja som potom chodila ešte 2 roky na dnadstavbu na geodeziu....

• dzuli, leni - vy budete chodiť na to taebo aj v stredu, alebo iba piatky?

• olgynka...noo samé baby v triede nič moc... 😐 to poznám .....

livi..tak ja len v ten piatok... 2x to by bolo moc..😉 ked chodím ešte aj 2x do fitka...

• ja by som sla aj tu stredu, ale az neskor ked si na to tempo zvyknem, zatial mi staci piatok...a plus ta posilnovna...

• no mne bude hádam tiež na začiatok stačiť ten piatok. aj tak na viac nemám čas.. len dúfam, že bude aj nejaký výsledok 😉

• livi..myslím si že vysledok sa dostaví ak tam budeme chodiť pravidelne...😉

• Julia vy dnes nemozete ist skor cvicit, kamoska robi do 6tej?

• noo áno ona robí do šiestej... a ty ako si sa rozhodla? pôjdeš skôr?

• asi ano, chcem byt doma ked sa L. vrati ... uz aj tak travime spolu malo casu...

• okey v pohode..😉 tak uvidíme koľko tam bude dnes ľudí....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov