Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
Aeternus Pictures
Celé Slovensko
Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
Svadobné fotografie a výzdoba sál
Celé Slovensko
0903 591 415
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
megy a nebude ta tvoja kyticka z tolkych kvietkov trosku tazka?
dufam, ze nas taketo veci obidu... lebo my sme taki "pritahovaci" podobnych malerov
no neviem, ktora baba si svoj snubny na ktory caka 5 rokov neobzrie z kazdej strany aj stokrat za den... a oni ma tam presviedcali... ale potom to trosku zahladili, ci vylestili, tak to bolo OK
ale ten zduty ksicht predavacky, si este pamatam
) neprijatelna, aj ked nasi chceli, ja som to od nich nemohla prijat. a ta predavacka sa k nam spravala ako k nejakym chudakom!!! brrr, keby mi tam drahy nekupil snubny a nemusela som si ho tam ist zmensit a samozrejme nedali mu poukazku na zlavu z dalsieho nakupu, tak tam nikdy nic nekupim...
lienka, tak to boli riadny fuseri
ja som si bola dat zmensit snubny prsten, a ked mi ho dali, objavila sa tam taka akoby miniryha, tak som im to dala spat, ze to tam nebolo, ale oni, ze som si to nevsimla, ze to tam urcite bolo
nasi mi tam kupovali prstienok k narodkam, ale ja som nechcela ten co sa mi straaaasne pacil, lebo bol s briliantmi, a ta cena bola pre mna (za kus kovu so sutrami