Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • LENI neboooooj to zvladnes!!! 🙂

• 😛 tak to vyzera...vobec nie som nadsena, ...cakaju nas tazke min. dva tyzdne - s drahym sa uvidime asi len vecer v posteli 😐

• LENI nebud smutko, o to viac si budete vzacnejsi... ! 😬

• Sponzor fóra
  • DOBREEEEEEEE RAAAAAAAAAAAAAANKO dievcinky 😉

• dobré ráánko.máme tu piatok 🙂 dnes sa mi vôbec nechcelo vyliezť z postele 😴 😴

• LIVI ahoj, no veruze ani mne... ale nastastie je piatok...tak to nejak zvladneme, nie? 😉

• no jasné 😉

• ozaj a co s tym pondelkovym stretkom baby ??? 😕

• no ja prídem určite. končím v práci o šiestej.

• LIVI a uz ste sa dohodli presne , ze kedy a kde ???

• nie, zatiaľ sme sa nedohodli. môžme sa ešte dohodnúť v pondelok v priebehu dňa

• oki mozme, snad sa mi podari dostat na net... posnazim sa
    keby nahodou nie, tak ti poslem do IP moje tel.c. a budes taka dobra, posles mi smsku s infom, kedy a kde?
    dikeeeeeeeeeeeeeeees 😉

• jasné pošlem ti 😉

• oki tak ja ficim pomalinky smer vychod, tak sa majte baby, krasny vikendik Vam prajem a v pondelok sa vidime, tesim sa....
    paaaaa
     😃

• pekný víkend aj tebe 😉

• Sponzor fóra
  • prijemne dobre ranko 🙂

este raz by som sa chcela podakovat kockam,ktore reagovali na moju prosbu o kontakt na Peta Tomka,dakujem Vam velmi pekne.
    Bola som tam a bola som velmi spokojna 🙂

Ozaj preco nefunguje lady.sk ??
    myslela som,ze len maju problem so serverom,ale zas az 3 dni???? 🤔

prijemne vstavanie 🙂

• Ahojte vsetky?
    tak ako dnesne stretko, plati?

• ahoj Leni, ja končím o šiestej, potom môžem

• jee az o siestej? 😐 , ale nevadi aspon si trosku doma upracem...
    ja som dnes taka unavena, vobec nevladzem rozmyslat a neviem ci nemam horucku...som tam pekne zmrzla 😠

• no bola tam riadna kosa..a ty si tam musela byť 3 dni 😛

• Ahojte baby, ja som dalsia zo Spisa 🙂 . Pozeram, ze vy tu fungujete uz dlho a poznate sa, ale hadam vam nova osoba nezaskodi. Budem rada, ak budem moct pocut vase pripomienky resp. skusenosti o svadbe, ta nasa bude na jesen. Zatial caute

• vitaj supolienka 😉 dneska mame stretko, nechces sa pridat? my sa tu totiz pozname len z tychto stranok a osobne sme sa vacsina nevideli,ale dnes sa to dufam zmeni... 😉

• inac chcela som spravit tie fotky a ono to nejde...asi tam treba dat nejaku pametovu kartu alebo take nieco 😛

• Leni, máš IP

• Ahoj lienka111, dakujem za pozvanie, ja momentalne zijem a pracujem v Martine, takze stretko dnes nie je mozne. Som z dedinky par km od SNV, ale od jula minuleho roku byvam s drahym v jeho rodnom meste.

• no super z Martina tu este nikoho nemame 😃 , skoda, ze nemozes, ale mozno niekedy nabuduce...

a co uz ta "chytila" svadobna horucka a pripravy? 😉 ....

• no mame momentalne take divoke obdobie, lebo v lete menime pracu a aj mesto, takze je rok plny zmien... Stale si hovorim, ze do oktobra je este casu dost, len aby som to nepresvihla. Svadbu mame v Levoci v Gastrodome - inak bola som pozriet aj na Flore, len sa mi to tam zdalo male. Riesim saty, chcela som si dat usit, kedze mam rada len jednoduche veci, tak krajcirka, ktora mi sila saty na stuzkovu a promocie, by to zvladla, len kamosky ma prehovaraju, ze preco si nechcem saty pozicat. Takze fakt neviem. Nechcem mat zivu hudbu, takze zhanam DJ-a, ak nejakeho poznate, dajte vediet... Aj sa na ten den tesim, ale aj uz by som ho mala rada za sebou a mala sväty pokoj 🙂
    Inak vy viacere ste uz po svadbe, vsak? Ako? Nezrutili sa idealy?

• hmm na Flore je optimum tych 80 ludi...DJ mala livi, ale inac neviem, nepoznam...
    co sa siat tyka nenechaj si ujst to skusanie - je to celkom prijemne ked ta navlecu do krasnych siat ako od princezny 😃 hoci take nechces...no ale preco neskusit, ved kedy najblizsie si budes moct splnit detske sny 😉 a mozno pritom natrafis na take, co sa ti budu pacit, jednoduche a krasne 😉 a ak nie, tak krajcirka to vyriesi...no a na zaver svadobny den bol krasny, ale manzelstvo je este krajsie 😉

• ahooj,ja len na chvilku lebo mam kopec roboty,to dnesne stretko ma mrzi ale fakt nemozem,na buducu sobotu je svadba a frmol okolo nej akurat dnes 😠 😠 s
    ....budem rada ked sa stretneme niekedy po svadbe hmmm?

• akurat som ti chcela pisat megy...skoda, no ale pred svadbou je to pochopitelne... 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov