Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
prijemne dobre ranko
este raz by som sa chcela podakovat kockam,ktore reagovali na moju prosbu o kontakt na Peta Tomka,dakujem Vam velmi pekne.
Bola som tam a bola som velmi spokojna
Ozaj preco nefunguje lady.sk ??
myslela som,ze len maju problem so serverom,ale zas az 3 dni????
prijemne vstavanie7. máj 2007no mame momentalne take divoke obdobie, lebo v lete menime pracu a aj mesto, takze je rok plny zmien... Stale si hovorim, ze do oktobra je este casu dost, len aby som to nepresvihla. Svadbu mame v Levoci v Gastrodome - inak bola som pozriet aj na Flore, len sa mi to tam zdalo male. Riesim saty, chcela som si dat usit, kedze mam rada len jednoduche veci, tak krajcirka, ktora mi sila saty na stuzkovu a promocie, by to zvladla, len kamosky ma prehovaraju, ze preco si nechcem saty pozicat. Takze fakt neviem. Nechcem mat zivu hudbu, takze zhanam DJ-a, ak nejakeho poznate, dajte vediet... Aj sa na ten den tesim, ale aj uz by som ho mala rada za sebou a mala sväty pokoj
Inak vy viacere ste uz po svadbe, vsak? Ako? Nezrutili sa idealy?7. máj 2007hmm na Flore je optimum tych 80 ludi...DJ mala livi, ale inac neviem, nepoznam...
co sa siat tyka nenechaj si ujst to skusanie - je to celkom prijemne ked ta navlecu do krasnych siat ako od princeznyhoci take nechces...no ale preco neskusit, ved kedy najblizsie si budes moct splnit detske sny
a mozno pritom natrafis na take, co sa ti budu pacit, jednoduche a krasne
a ak nie, tak krajcirka to vyriesi...no a na zaver svadobny den bol krasny, ale manzelstvo je este krajsie
7. máj 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
LENI neboooooj to zvladnes!!!