Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • o Julii neviem nic, nejako nie sme v kontakte, asi ma toho vela

• cafte baby, pekny zvysok dna, ja ficim na slniecko
    paaaaaaaaaaaaaaaaaa
     😉

• dobreeeeeee ranko , je tu niekto??? 😕

• Sponzor fóra
  • ahoj ja som tu 😉

• ahoj aj ja som tu 😉
    ....co myslite ako bude 19.maja???????nezamrznem len korzete o 17.00???? 😒 😒 😒

• megy2,
    no my to budeme mat o tyzden po tebe a tiez mam obavy, ci nebude zima. Hostinu mame navyse v tatrach...

Holky, ako ste riesili, resp. budete riesit vyzdobu na auto? Objednali ste si vyzdobu v kvetinarstve?

• ....no neviem,asi dame len stuhu a takych kazdych 15cm ju stiahneme takymi umelo-susenymi ruzickam,alebo neviem.....co!! 😐 😐
    ....a tie tatry to je super,ale to pocasicko 😎 😎

• megy, vy mate kde svadbu?

• ....v park hoteli oproti hotelu cingov 😉

• MEGY no ak pocasie pojde takto dalej, tak si myslim, ze urcite nezmrznes 🙂

• jej, tam je pekne, my tam chceme mat po svadbe v nedelu afterparty 😉

• a este...
    nepoznate nejaku DOBRU vizazistu v SNV?

• ..myslis ivi?ale tu je riadna kosa 😠 😠

• neboj megy, snad sa za dva tyzdne vycasi 😉

vyzdobu na auto? mne robila svagrinka...nadherne srdce z konarikov vytvorila (ktore nam teraz vysusene visi na stene v spalni) do ktoreho pripla zive kvety a pripevnila maslou...krasne to bolo a stale je...uz ju nahovaram nech take predava 😃 je to fakt krasna spomienka na svadbu

ozaj uz mam dobite tie baterky, takze vsetko pofotim a dam to sem 😃

• MEGY podla mna ten kusok, kym prejdes do saly vydrzis a ak nemate svadbu vonku, tak by si nemala zamrznut...
    LENI no skveleeeeeee tak pofot, tesim 🙂
    ozaj baby, co s tym stretkom ?

• Sponzor fóra
  • ...no super leni,tesiiiim 😉
    ....zuzky nepoznam vizazistky,ta co bude licit mna,licila aj kamosku a bolo to celkom fajn,tak uvidim ako dopadnem ja.

• stretko? zatial plati...uvidime lebo u mna je to tak na hrane (tento vikend sme mali vycestovat na zapad, ale nevyslo to a tak mozno pojdeme tento nasledujuci 😐 , ale ani to nie je iste a zavisi to od istych okolnosti)

• čaute baby. 🙂 u mňa to stretko vyzerá reálne 😉

• no u mna je to tiez take rozlietane,ale duuufam ze to vyjde 🙂

• no super, u mna na 100% len mi dajte vediet kedy a kde 😃 ja si budem doma len sunky valat, takze sa prisposobim Vam pracujucim...

• tak sa majte pekne, príjemný zvyšok dňa, ja pre dnešok končím 🙂

• LIVI no teeeeeda ty flakacka 😬 uzi si dnik, paaaaaaaa

• no a u mna to uz tiez vyzera realnejsie 😉 ...zapad sa asi nekona - budem do nedele na vystavakoch v PP 😞

• LENI tak to je super, takze snad nam to vyjde...

• dobré ránko 🙂
    Leni - budeš v PP? to ťa môžem prísť pozrieť 🙂

• DOBREEEEEEEEEEEEE RAAAAANECKO 😉

• dobre rano!!!
    livka priiid!!!zachranis ma od tej nudy 😃 ...ale budem tam az od zajtra asi az do nedele...

• dobre prídem. a kde to presne bude?

• na zimnom stadione, my budeme niekde na rohu na pravej strane ked vojdes do vnutra...ak sa nemylim, ach jaj ked si spomeniem 😴

• a to tam musíš stráviť celý víkend?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov