Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
LENI supeeeeeeeeer !
SIMI presne tak....tiez mam prudko "aktivny" den.... joj to slniecko ma laka... do kelu :-(
inak mrknite album na chvilku, robila som fotky kamoskinej dcerke...
...u nas asi taky tak,pred svadbou by som prisahala ze za vyzbierane peniazky pojdeme niekam...ale teraz ked si predstavim ze si mozem kupit sedacku za hotove alebo chladnicku tak sa mi to nezda az taky dobry naaapad....takze asi pojdeme maximalne na senec k svagrinej :-N :-N ;-( :-D
.....joooj tak este kazdy den "prijimame"nejake navstevy takze vobec nemam zrobeny este vyber.
....ale ani neviem ako sa to tu dava,ja som antitalent na taketo veci........
presne tak megy, aj my sme takto rozmyslali a hlavne ked popritom treba platit aj ine veci, takze je lepsie mat nejaku tu rezervu... ;-) a vlastne mi to ani velmi nechyba - lezat pri mori...radsej by som sa vybrala autom niekde do Talianska, tak aby sme kazdy den stravili v inom meste alebo ak by sa nam tam pacilo aj dva...proste pohodicka ale podla nas x-) , aj tak na jednom mieste dlho neobsedim :-)
mna vcera navnadil sef ked hovoril o taliansku - navyse som pozerala na cestu a vychadza to na nejakych 950 km resp. 13 a 1/2 hodiny cesty autom, co je uplne super x-) ,neviem preco som si myslela, ze je to dalej =-) , ale aj niekde do Nemecka by som sla...ach jaj skoda ze je tam to "by" :-(
no hej ale autom je to "na skok", mozes sa hocikde zastavit...ja by som tu cestu brala ako vylet, zastavili by sme sa v roznych mestach a statoch, videli by sme vsetko pod jednym...
megy si zober ze do Prahy si sla 8 hodin...a to je hned vedla