Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
- Sponzor fóra
hmmm to je slusne ivi
, ja som bola cely vikend super leniva...v piatok som bola v KE - skvely den, stretla som sa s kamoskou, poklabosili sme a este som si kupila aj krasne topanocky
, v sobotu sme sa vybrali do Starej Lubovne na hrad a celu nedelu sme prelezali doma...ja som sa hrala na manzela a manzel na mna
co v reale vyzeralo, ze on varil a umyval riady, upratoval a ja som pozerala telku a hrala hru na PC
(mne sa to celkom pacilo, ale jemu asi nie
)
a este nieco - konecne sme urobili fotky bytika, ale...nedaju sa stiahnut do PC, nevieme v com je problem, snad sa to skoro vyriesi a ukazem vam ich28. máj 2007- Sponzor fóra
dobre ranko
supolienka presne ako ivinka vravela - je to vec dohody a moznosti tej ktorej rodiny...napr. nasi mi zaplatili fakt vsetko, vratane siat (trvali na tom)....ja som si kupila len doplnky a topanky...manzelovi rodicia zaplatili hostinu (teda ich polovicu), on si uz potom kupil oblek, topanky, obrucky...naozaj je to vec dohody, ale to by ste sa mali o tom bavit s rodicmi - ty s tvojimi a nastavajuci so svojimi...v nasej rodine sa tiez viac dodrziavaju zvyky a bolo u nas normalne, ze nasi mali dopredu nasporene na svadbu, vzdy s tym ratali, takze nemali problem...svokrovci s tym prave neratali, manzel im vzdy tvrdil, ak svadba, tak len mala29. máj 2007...ahoj...u nas to bolo tiez tak,ze nasi rodicia platili hostinu a vsetko ostatne my,vratane DJ
....s fotkami sa polepsim slubujem..
....inac vcera som hodinu a pol stala na policii na obciansky a pani vo vnutri mi vravela ze ked nemam prefoteny sobasny list tak sa mozem otocit a prist znova.....to ma tak nas..ze som sa jej opytala ci nemaju kopirku a ona ze nie,ze az na okrese,no chapete????v dnesnej dobe a nemaju na policii kopirku???..29. máj 2007asi od siedmej aspo na obcianskom a treba kolok 200Sk a vraj tiez prefoteny sobasny list ked je to z dovodu svadby,i ked sa mi to nezda,ved predsa ked im predlozis novy obciansky tak naco im je aj sobasny,ale ja uz beriem zo sebou vsetko a karticku poistenca a mozno aj karticku bata klubu
29. máj 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no ved hej,ale mas pravdu ze ked ides autom tak je to lepsie......autom s klimou