Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • no ved hej,ale mas pravdu ze ked ides autom tak je to lepsie......autom s klimou 😃 😃

• dobre raaaaaaaanko baby 🙂
    jeeeeej mame jubilejnu 200-tu stranu 😉
    krasny piatkovy dnik vam prajem...

• dobre ranko! tak tebe sa to ivi krati! 😉

• Sponzor fóra
  • ....dobre rano,to je hic co????????????????
    .......booze teraz som bola pre sobasny list a ked som pocula s výmenou dokladou tak si beriem pondelok dovolenku na tych birokratov...

• ahojte 😉 ,ja mam dnes pol dna dovolenky, huraaaaa 😃

megy pekne nervy 😉 ja dodnes nemam vymeneny vodicak 😛

• ahojte, no Leni tebe je hej 🙂

• Dobre rano!!! tak co mate noveho po vikende?

• dobre ranko
    no LENI ty sa mas... 🙂
    a aky ste mali vikendik ? ja som si skvelo oddychla, chytala bronz na slniecku a stihla som aj jednu skusku v skole 😉

• hmmm to je slusne ivi 🙂 , ja som bola cely vikend super leniva...v piatok som bola v KE - skvely den, stretla som sa s kamoskou, poklabosili sme a este som si kupila aj krasne topanocky 😃 , v sobotu sme sa vybrali do Starej Lubovne na hrad a celu nedelu sme prelezali doma...ja som sa hrala na manzela a manzel na mna 😃 co v reale vyzeralo, ze on varil a umyval riady, upratoval a ja som pozerala telku a hrala hru na PC 😃 (mne sa to celkom pacilo, ale jemu asi nie 😃 )

a este nieco - konecne sme urobili fotky bytika, ale...nedaju sa stiahnut do PC, nevieme v com je problem, snad sa to skoro vyriesi a ukazem vam ich 😉

• ahojte, my sme si včera dali riadnu cyklotúru a v sobotu sme boli s drahým na autotuningovom zraze v Trenčíne. ale ten víkend riadne ubehol

• LENI ta hra s obratenymi ulohami sa mi velmi paci...aj ked... ja mam pocit, ze sa ju hrame skoro stale 🙂
    a na fotky sa tesim, snad to nejak vyriesis,...
    a kde je MEGY a jej fotky ??? 😕

• vsak, strasne rychlo zbehol 😐 , ani ziaden sviatok v obzore 😃

• no veru do kelu, clovek sa 5dni tesi ako blazon a potom to zbehne, ani sa nenazdame 😦 to nie je spravodlive.... 😕

• inac livi, v piatok bola akcia z Avonu v KE 😃 , asi traja nas "lamali" ci nechceme novu spiralu...lenze take rady tam boli...a vobec ako to je s tou akciou, to musis mat staru avonacku spiralu alebo akukolvek?

• neviem, asi avoňácku myslím.

• Sponzor fóra
  • ahojte!!!
    ivka, ty ma ignorujes? 😞 😵

• caute babenky, potrebujem poradit - ze co vlastne platia rodicia a co my dvaja s drahym? Napr. take obrucky plati kto? keby ste mi to tak mohli nejak zrekapitulovat... dakujem.

• SUPOLIENKA podla mojho nazoru je to absolutne len vec dohody... nejake vseobecne pravidlo asi neplati... kazdy plati to, co si moze dovolit 😉 si myslim 😬

• dobre ranko 😉

supolienka presne ako ivinka vravela - je to vec dohody a moznosti tej ktorej rodiny...napr. nasi mi zaplatili fakt vsetko, vratane siat (trvali na tom)....ja som si kupila len doplnky a topanky...manzelovi rodicia zaplatili hostinu (teda ich polovicu), on si uz potom kupil oblek, topanky, obrucky...naozaj je to vec dohody, ale to by ste sa mali o tom bavit s rodicmi - ty s tvojimi a nastavajuci so svojimi...v nasej rodine sa tiez viac dodrziavaju zvyky a bolo u nas normalne, ze nasi mali dopredu nasporene na svadbu, vzdy s tym ratali, takze nemali problem...svokrovci s tym prave neratali, manzel im vzdy tvrdil, ak svadba, tak len mala 😃

• dobré ránko, mne sa dnes tak nechcelo z postele 😴 😴 😴
    supolienka - je to vec dohody medzi vami a rodičmi - naši nám zaplatili hostinu - napoly so svokrou a ostatné veci, ako šaty, oblek, topánky, obrúčky..sme si platili my.

• ...ahoj...u nas to bolo tiez tak,ze nasi rodicia platili hostinu a vsetko ostatne my,vratane DJ 🙂
    ....s fotkami sa polepsim slubujem..
    ....inac vcera som hodinu a pol stala na policii na obciansky a pani vo vnutri mi vravela ze ked nemam prefoteny sobasny list tak sa mozem otocit a prist znova.....to ma tak nas..ze som sa jej opytala ci nemaju kopirku a ona ze nie,ze az na okrese,no chapete????v dnesnej dobe a nemaju na policii kopirku???..

• a vodicak si si nebola nahodou vybavovat? ako to tam vyzera? a co pasove, tiez su rady?

• na pase bolo menej ludi ako na obcianky a na vodicaku nikto,ale vodicak mi vydaju az na zaklade obcianskeho.
    ....zajtra rano to idem skusit zas tak dufam ze budem uz mat vsetko 😠

• uau nikto? a o ktorej zacinaju? a co tam potrebujem mat so sebou?

• ahojte baby... vidim, ze vsade to klape rovnako...
    my sme zazili uzasny den pri prepise auta... podla mna je to ten najskorumpovanejsi urad v celej SR! a na pobavenie tam maju taky oznam... "Pomozte nam bojovat proti korupcii"... 😃 😃 😃

• asi od siedmej aspo na obcianskom a treba kolok 200Sk a vraj tiez prefoteny sobasny list ked je to z dovodu svadby,i ked sa mi to nezda,ved predsa ked im predlozis novy obciansky tak naco im je aj sobasny,ale ja uz beriem zo sebou vsetko a karticku poistenca a mozno aj karticku bata klubu 😃 😃

• MEGY ako tak sledujem tiez nase "skvele" urady, tak si nie som ista, ci by si si nahodou nemala so sebou zobrat aj menstruacny kalendar 😉 pre istotu 😬

• dobré upršané ránko 😴 😴

• ahojte, to je teda hnus vonku 😠 , zase by som spala

• no to teda je..a keď som videla drahého, ako si sladko spinká, najradšej by som aj ja ostala v posteli 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

JMPHOTO
    Celé Slovensko
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov