Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
ivinka....noo víkend bol taký návštevný....ako skoro každý..kedže cez týždeň nič nestíhame...:-)
leni..no už by sme mohli ;-)..teším sa...tak sa potom dohodneme... a mam sa po starom :-|
noo ani nie... akosi to nevychádza... na taebo vôbec...a do posilky len sem-tam...vieš raz sa mne nechce,alebo nemôžem..potom zasa kolegyni...a samej sa mi nechce... :-p ...takže som zlenivela..! :-S ale aj ked je horuco tak v posilke je to o život... :-p
:-D :-D ja to uz teraz chapem, len som si myslela ze sa to da kupit len zvlast - bud ako verzia s pevnou strechou alebo verzia s platenou. :-p ...no je to jedno, ale je ozaj krasne, tak nech vam dobre sluzi ;-)
nooo uvidime, snad bude dobre sluzit... ked uz si ju drahy tolko vysnival... :-D aj ked... neviem si celkom presne predstavit, ked dojde rad na tie moje sny, kam poskladame tie decka :-) asi budeme kociky na motuzikoch za sebou tahat :-D
...ahoj,no konecne uz mam volnejsie ze sa k vam mozem pripojit x-) x-)
...ivi kraaasne auticko,ale fakt kam date kociarik :-D :-D :-D ....aj moj drahy rozmysla kupit nove auticko a vysvetloval mi uz musime take ze sa vojde aj kociar aby sme vzdy nemuseli uplne rozoberat este aj kolieska,i ked neviem kam na to chodi ze "kociarik" :-p :-p :-p
čaute baby,ivinka fakt nádherné autíčko-ale fakt tak len pre dvoch.Ked prídu detičky tak budete určite
potrebovať niečo vačšie :-D :-D :-D
megy:tak sa mi zdá,že Tvoj manželík rozmýšla ako ten môj ked sme sa vzali.Už sa oženil tak už rozmýšľa nad detičkami.Je to veľmi zlaté a prirodzené aj ked sa mi zdá že Ty máš ešte strach/ja som ho mala tiež ako Ty/a preto si ešte užívajte seba a ono to s detičkami príde samo-myslím ten pocit chcenia.
A čo sa týka ešte auta-my máme XSARU a už sa mi zda mála a to hlavne teraz ked sa chystáme na dovolenku.Chcelo by to už COMBI verziu. x-) x-) x-)
....hej mas pravdu ajam,ja milujem deti...ale vlastne este asi nie ;-) ;-)
.....a on tuzi po takych autach sice su combi ale pre nas asi skor nedostupne combi :-S :-S ,este nemame splatene jedno |-|
vsetkym lenkam ...
...vsetko naj!!!
ivinka... no ked pride babo, tak bude tvoj drahy velmi trpiet :-D ... nieco podobne preziva aj kamoskin manzel... kedze sa musi vzdat svojho dvojmiestneho veterana... no co neurobi pre rodinu;-)
No ak to bol jeho sen tak je veľmi pekné,že si ho splnil a ked prídu detičky tak potom auto možete vymeniť za iné podľa potreby.Ja by som si ho na Vašom mieste užívala a tešila sa z neho pokiaľ je to možne/ale to Vy dvaja určite robíte ;-) /.Ve sny sa majú plniť,ak by sme nesnívali tak by sme nemali pre čo žiť ;-)
lenka:všetko naj nech máš pekný tento ako aj ostatné dni :-)
SIMASI no,,,bolo mi slubene, ze ked mi zacne rast brusko, tak dokupime druhe auto, rodinne... tak snad trpiet nebude... ;-)
AJAM no mas pravdu, sny su na to, aby sa plnili...a kedze jeho sen je uz splneny, tak dufam, ze teraz pridem na rad ja...a Sara alebo Samko :-) :-D x-)
AJAM no v podstate je to jedno, ci Sara, ci Samko, ci Jakub... hlavne, ze to je zdrave nie? ;-)
LENI no okolo mna sa to tiez hemzi samymi Sarinkami :) tak uvidime, ci si o nerozmyslim a nezmenim to na nejaku Ninu :-) alebo nieco ine :-)