Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
jeeeeeeeej tak som prvaaaaa v predstihu :-D tak este raz vsetko naj... hlavne nech si zdravia a nech sa ti splnia v zivote vsetky aj tie najtajnejsie tuzby a sny !!!
ahoj mirecka - dakujem ;-) , licila ma Martinka Siroka - Art kozmetika (alebo Art studio - neviem presny nazov) ma salon v Smizanoch na namesti - oplati sa k nej zajst, ma skvele ceny (za tu pracu) a prisla az ku mne domov (co mi usetrilo kopec casu :-) ) a je to straaaasne zlata sympaticka osobka :-)
Ahoj. Som rada, že si odpísala,hľadám kozmetičku, čo som sa pýtala kamošiek, tak nikto nemá dobré skúsenosti v snv tak som rada.A koľko asi stojí to líčenie, robí tam sama alebo sú tam viac.
ahoj ivinka, pre mna to bol dost unavny vikend - plny nicnerobenia ...v sobotu sme boli von, zaspali sme okolo 4tej a celu nedelu som prespala. Som na to asi uz stara :-N
Ahoj Leni.V piatok som sa ta už nestihla spýtať,vieš ohľadom tej kozmetičky, môžeš mi ju prosím ťa opísať, aby som si bola na 100% istá, že je to ona, lebo ked v tom čase porodila, tak tam asi nebude ona, no ale to su len moje dohady dik
taka vysoka, okata baba, tmave kucerave vlasky (teraz ich nosi na kratko), velmi pekna :-) , ale neboj urcite tam bude ona, lebo pokial viem tak ta baba co ju zastupovala uz u nej nerobi...