Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
ahoj dvojicka... vela a zaroven nic...cez vikend sme boli "doma" v snv, v sobotu v polsku pre tie nase slavne dvere a v nedelu sme pol dna vahali, ci sa mame vydat na tu cestu alebo nie... nakoniec sme sa rozhodli a hned pred popradom nas stihla taka strasna burka, a my sme mali na voziku nalozene tie dvere... mali sme ich zabalene a obalene igelitmy ale aj tak ta voda bola vsade... prezili sme cca 7 hodin nervov a stresov, lebo vsade kam sme sli tie mracna sli za nami... ale nastastie ked sme dorazili a vybalili tie dvere, tak boli uplne suche, neporusene, ani vozik nebol vo vnutri mokry, takze to cele dobre dopadlo... ale tie nervy... :-S
a ty ako? auticko ste uz poriadne prevetrali?... my sme tomu nasmu dali poriadne zabrat urobili sme 1400km za vikend... to by sme uz boli aj niekde pri mori :-D a to sme boli len doma po rodine a v tom polsku :-)
..ahoj baby,neviete mi poradit kde v blizkosti SNV kupim peknu modernu sedacku???vcera sme presli cele mesto a nic :-( :-( vsetko take tradicne,ja som chcela nieco hranate a krvavo cervene :-p ....nepoznate nejaky dobry obchod v Poprade???....ale aj cenovo dobry :-S :-S
ahojte, megy a boli ste aj v DOMUSE a v byv. Novom Domove? obcas tam zvyknu mat nieco zaujimave ... inac cervenu tu asi tazko zozenies, ale vzdy sa da objednat sedacka podla vzorkovnika, no nie?
MEGY mozem ti darovat moju :-) mam krvavo cervenu a hranatu :-)
SIMASI no my auticko vetrame kazdy den, uplne sa vytesujeme ako male deti... nikdy by som neverila, ze sa na to tak namotam, je to vazne skveleeeeeeeee !!! nakupila som si uz aj satky a stylove velke brile cez pol ksichtu hehe , takze uplny "style" :-D
a mala som tu nasich na 5dni, takze som si uzivala maminku a ocinka dostatocne, ale vcera uz sli spat do SNV, no a cakaju ma este 2 skusky a potom finito, huraaaa "prazdniny" :-D potom by sme mohli konecne spachat nejake to kafinko, uz budem mat kopec casu ;-)
ej ale ste sa rozpísali :-D
ivi - dostala som prsteň, parfém, tričko a bundu od drahého, ktorú sme boli kúpiť včera v Košiciach, keďže v PP som nezohnala takú ako som chcela :-D vlastne som si všetko vybrala sama, rodinka iba zafinancovala :-D :-D
ivinka, OK, potom sa ozvi
konecne som sa uz stretla s kamoskami s jednou som bola naposledy pred 3 rokmi... nechcela som tomu verit, ze to bolo tak davno... a to sme obe tu v BA... este s jednym starym kamaratom a potom uz budem happy, ze som si konecne nasla cas na ludi, ktorych mam rada... ten cas tak strasne leti...
ivinka ladovce? tu pri strkovci len prsalo :-)
lienka... keby som nebola v robote a nemala obviazanu nohu, tak vybehnem :-D zboznujem letny dazd... spaja sa mi to so spomienkami z detstva, z prazdnin... hmm len nech neprsi v noci a hlavne rano ked mam vstat x-)
:-D :-D no hej ja mam tiez rada taky dazdik teply, prijemny :-) ale ladovcov sa dost bojim - naposledy nas zastuhli v aute v starej Lubovni- brrr nebolo mi vsetko jedno :-N