Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
no svadba bude v Park hoteli na Cingove, cize blizko tvojej svadby, ale bohuzial nepocula som na Park hotel velmi dobre referencie, ale skoda ze to bolo az po tom, ked som zaplatila zalohu
siska,my sa ideme svadbe venovat az od decembra,lebo sme v zahranici a ked prideme na vianoce domov,tak hadam nieco poriesime. neviem,nejako nas zatial netrapia taketo veci... ale pozeram,ze ostatne baby riesia svadbu rok az dva dopredu. ja si myslim,ze svadba sa da urobit aj za 3 mesiace aj skor,pretoze sesterka sa takto vydavala a mala super svadbicku.
baby,mne sa nechcela zobrazit stranka,tak som to vzdala. asi uz spite... evi,ja som dnes v noci tiez sama,moj ma nocnu.
siska-ebay. vysli ma 2000 Sk. dobre,nie?
do kelu... mrka ja som nestihla omrknut tie tvoje saticky :-|
tak my mame termin :-D restauraciu, nejake ubytovanie pre "cezpolnych" a to je zatial vsetko ;-) verim, ze farara netreba zajednavat rok dopredu ( :-D ) aha uz par dni sa chystam zavolat kamoske, lebo jej otec je kameramanom... snad este ma volny tento termin...
hudbu ratame, ze zabezpeci kamarat, taktiez "zabavu", snad sa dovtedy nic nepredvidane neudeje :-D
kolace sa budu piect doma (to len tazko zmenim, lebo mamina sa na to vyslovne tesi), kvetinovu vyzdobu bude robit kamoska (snad to nebude problem, kedze je z NR a tiez ich "zneuzijeme" lebo si kupili nove auto, krasny "jeep" a po tom som vzdy tuzila svadobne auto - poriadny jeep alebo braskovu nalestenu skodovicu :-D ale prekazil mi to... uz sa jej zbavil :-S
... a saty si nechavam az na zaver :-N ten pocit, ze si ich teraz vyberiem, zarezervujem a cely rok ich oni budu poziciavat brrr to mi "nevonia" tak si to nechavam naposledy, mam "konfekcnu" velkost s tym by nemal byt problem... a tiez viem, ze tie co by som chcela, kt mam teraz vyhliadnute v auguste 2008 uz nebudu mat (kedze su z kolekcie 2006 :-| ) takze saty neriesim... a tiez sa pohravam s myslienkou, ze by som si ich dala usit... ale to je este vo hviezdach :-)
Čaute holky - Spišiačky. ;-) Pridávam sa k vám do klubu. Ja mám svadbu 16.08.2008. Máme zatiaľ vybavenú sálu, hudbu a kameramana. Akurát riešime nejakú výzdobu sály, keďže to je tá "komunistická" obrovská sála :-)