Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
12. sep 2008- Sponzor fóra
lydia tak ja som ti aj napísala na icq že som bola v nemocnici tak preto som nemohla s tebou kecať ale teraz už budem asi len a len doma ešte uvidím že čo na to povie doktor ale mám odporúčaný klud tak uvidíme tak ak budeš mať čas tak popíšme cez icq lebo mne to tu niekedy hápruje a nepošle mi tu správu tak som potom veľmi nadurdená
12. sep 2008Lydka, veľmi pekne fotky. Gratulujem ešte raz.Líčiť si sa bola kde? Ja mam tiež šaty s Jasmine a tušim že som sa rozhodovala aj medzi tými čo si mala na sebe ale vybrala som si ine. s tym salonom mam len a len dobre skusenosti. Ako ste priviazalu tu ozdobu na auto? Myslím tie stuhy, lebo ste to mali dobre vymyslene.
12. sep 2008veronika1982:ozdobu na auto mam zo salona Karin a je to na 4 otvory takže tam stuhu pekne daš, nebol s tym problem! ličila ma kozmetička z Levoča Maria Puhalova ak chces dam ti kontakt!
treba si kupiť tu hrubu stuhu a potom to pekne priviazať moj brat ma s tym skusenosti ale myslim že ani ty nebudeš mať s tym problem. keby si ešte mala otazky kľudne sa pytaj. pa13. sep 2008- Sponzor fóra
Ahojte kočky, viem že som tu dávno nebola, a nebojte sa určite som na vás nezanevrela. Len pred svadbou som pomaly nič nestíhala a po svadbe zas bola malá chorá a súčasne aj oba modemy, teda t-com aj t-mobile mi vypovedali službu. Ale som rada, že svadbu už mám za sebou. Teda dve svadby moju a braškovu. A bola to veru hektické ja v piatok a dvojička v sobotu. Len sme totálne doplietli rodinu a priateľov, tí už nevedeli či to v piatok ale bo v sobotu
ale dobre to dopadlo. No malá sa ozýva ale ešte sa ozvem. pa kočky.
A lydka všetko najnajlepšie. Ako sa tí páči život už ako mangelke?17. sep 2008
Lydia, nech sa Vám darí v manželstve, láska a porozumenie nech vás prevádzajú po celý život!
kedy pridáš fotečky? Už sa teším na ne!