Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • Ahojte kočky,

ináč ja som si na svadbu šaty kupovala, takže teraz ich mám doma. Ak máte záujem môžem predať alebo požičať. Zatiaľ pekný deň.

• Ahojky Maruska, 😉 my mame mat svadbicku teda sobas v Spisskej, ale tancovacka bude v Sale Siroke, nic podobne velke sme v Spisskej nenasli-140 ludi, mame aj rezervacku v Kosiciach u mojho nastavajuceho, kde teraz byvame, takze takto ak sa nic nezmeni, uvidime...A kde mate svadbicku Vy? Na iP som ti poslala kontakt na p. Evku, je super, vychadza v ustrety ako sa da, ma super napady,tak jej brnkni...Keby nieco napis, ja sice moc nepisem, ale raz za cas si k pocitacu sadnem 😛 tak papa

• ...ahojky afibenka...my mame sobas v Kurimanoch to je asi tak 12 km od SNV a zabava bude v Levoci..lebo sme tiez nic velkeho pre 140 ludi nenasli...dakujem za IP..papa

• Sponzor fóra
  • ahoj Mrka slniečko nam nesvietilo ale zato svadba dopadla vyborne, hostia sa zabavali az do rana

• petachrustik, no vidis,tak super. blahozelam vam! 🙂 😵

• ahoj Maruska83 dam ti kontakt na jednu osobku www.aranzerskysalon.dnh.sk

• Dakujeme krasne 🙂

• baby poradte mi dobru vizažistku. zatiaľ má stále líčila pani v Sintre ale tá skončila, raz som bola u jednej pani za levočskou bránou ale teraz neviem. chcela by som aby ma prišli nalíčiť priamo do kaderníctva že nemusím lietať v natáčkach po meste.

• ..ahoj Veronika 1982...skus este kozmetiku tam na rohuako je istrobanka..su tam fakt zlatucke baby a odvedu vzdy skvelu pracu a mas tam hned aj kadernictvo..ja som s nimi stale spokojna..cesali aj licili moju svagrinku..velmi pekne naozaj odporucam 🙂

• caute baby a vedeli ste ze aj na Smižianskom druztve sa daju robit hostiny? mne tam robi sesternica a ma nabity kazdy vikend, a je to tam dooost velke. uz som si rezervovala u nej miestnost aj pre seba 😃

• ..ahojky jahody...ja somtam bola na svadbe kamosovi..bolo fajn len trosku malo miesta na tancovanie ak mas viac ludi..ale inak aj jedlo super.. 🙂

• No ved tam sefuje sesterka 😃 a obvzlast na moijej sa bude musiet posnazit 😵

• ..no jasne..vzdy je lepsie ak mas znameho.. 🙂

• aj cenovo su celkom v pohode.... akurat som to ratala tak z mojej strany by malo byt do 40 LUDI, DUFAM, ZE SOM NA NIKOHO NEZABUDLA 😒

• ...no tak to si myslim je v pohode na taku salu..ja budem mat tak okolo 70 a priatel tiez...sme velka rodinka 🙂

• Sponzor fóra
  • 🙂 fuu, to vam teda nezavidim, a hlavne rodicom... koli financiam.... ja asi nasim nieco prispejem, doba je tazka a vsetko je take drahe... ale co uz, ved je to jeden den za zivot, tak si ho treba uzit, nie? 😃

• ..aj pracujem v zahranici takze..nasi zaplatia len kolaciky a nieco na pitie....nechcem ich tiez zatazovat po financnej stranke..taktiez uz maju toho dost na starosti...a satky uz mas vyhliadnute?

• 😒 jaj to este nie, ja som v BA a saty chcem poziciat az doma, tu pytaju nehorazne sumy... chystam sa cez vianoce , v podstate mam este cas do konca juna ...
    ja som chcela tiez nasim dat peniaze ale mamka nechce ani pocut otom... vraj ked sestre vystrojila, tak preco nie mne... 😐

• maruska83 ďakujem, skor som chcela niekoho kto ma pride nalíčiť priamo do kaderníctva. ja už roky chodím do sintry na nechty a do kaderníctva takže to tam mám osvedčené. mne sa včera prihodilo to že kameraman mi zrušil termín lebo odchádza do prahy a tak som musela nájsť inu alternatívu. nakoniec sme z popradu zohnali firmu, ktorá aj kameruje aj fotí a v takej istej cene. takže držím palce aby sa tebe niečo take neprihodilo

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• lubod: kolko stoji pozicanie navlekov od teba? 😉

• wow, asi ta to bavi, ze? no neviem este popremyslam, este je casu a casu .. teraz zhanam skor kontakty na nejaky autobus a nie moc draheho kameramana...

• Takze sa mam priamo obratit na sadku? co to stoji? a ten kameraman, boli ste s nim spokojny? a kolko zobral? mam vela otazok, ze? bojim sa ze po prichode esura vsetci zdvihnu ceny nahor... 😒

• neposles mi cisielko na toho kameramana cez IP? 😵 , tak a autobus potrebujem len zo smizian na radnicu a odtial na zabavu, koniec. vecer pojde kazdy sam domov 😃

• dobre ranko 🙂

• Ahojte baby aj nam bol p. griger a bola som veľmi veľmi spokojna a aj nas fotil mame vyše tisic fotiek a tak do mesiaca sme to mali. a ake su ukažky na stranke lebo mal dať naše tak neviem musim kuk. 😃

• ..ahojky mozes mi napisat..stranku na pana grigera...chcem si pozriet jeho pracu ..dakujem..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov