Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
@meritka
nic moc30. jan 2011- Sponzor fóra
@simonkulos co nic moc?
30. jan 2011@h.a.i.n.y koláče asi budú z hrabušic, to zařiuje svokra a tortu som ochutnala úžasnú narodeninovú mojej svedkyně a je jasná volba upečie mi svadobnú...... toto si na starost zobrala práve svedkyňa kedže to je ich známa. bohužel tedy nemám ani na jednoho dodavatela kontakt ale myslim že by to nemal byť problem
31. jan 2011@janabanana A tie kolaciky z Hrabusic si uz chutnala? A kto bude tvoja svedkyna? Ona je nejaka cukrarka?
31. jan 2011chodte si dat piect do mnamky do smizian pri kat. kostole je to.......dobre ceny velmi chutne a kvalitne urobene ...od mojej svadby na kazdu oslavu davame tam a nikdy sme sa nesklamali
)))) a tortu tam dajte tiez piect------a chodte ku grigerovi - z LE on je fotograf aj kameraman v jednom a vyjde vas to lacnejsie a tak isto dobre akoby boli dvaja--------na celom vychode nepoznam nikoho kto by urobil za tak malo penazi tak vela
))) mame krajsiu a kvalitnejsiu verziu ako ti co dali 700 eur za kameru...ozaj sa nesklamete
)))
31. jan 2011@simonkulos Ja som tiez rozmyslala nad Mnamkou. Mozem sa ta opytat ako dlho pred svadbou ste zajednavali kolace a tortu?
31. jan 2011@h.a.i.n.y hej hej svokra tam nechavala piect na vianoce naposledy..... jinak si tam necháva pict stále..... niesom velmi taký koláčový typ, nemám rada maslové plnky ale odtud mi koláče chutia
31. jan 2011@h.a.i.n.y ja som mala zo Smizian, z Fantazie. mne sa lubi, ze robia aj mini kolace. maju aj web stranku, ale tam nemaju cennik mini zakuskov. doporucujem vam mini zakusky, isli viacej na dracku, nez normalne.
31. jan 2011- PRO
@malajana pripájam sa...
minizákusky ja obľubujem omnoho radšej...
ideálne pri ochutnávaní jednotlivých druhov...
31. jan 2011 @h.a.i.n.y mini zakusky vyzeraju rovnako ako velke (aspon na fotkach), len su mensie. tusim to bolo na pocet 20 velkych = 30 malych. to na mensie krajaju, resp. ak su nejake kosicky a tak tam davaju mensie formicky.
31. jan 2011- PRO
@h.a.i.n.y noo my sme naposledy piekli koláčiky min. rok na brachovu svadbu doma ... a nám sa osvedčili maličké... rozdiel je len v tom, že je to viac roboty
viac krájania a obaľovania...a pod...
ale na druhej strane je viac kusov z jedného plechu..
) takže ich je na oko viac. Takže ja to poznám z tejto stránky...nedávali sme si ich piecť..
31. jan 2011 - Sponzor fóra
@angieska hej.... tie čo sme rozprávali??? těšm sa s tebou
31. jan 2011@janabanana hej, presne tie
v aprili este bude mat nove, zavola mi, ked i vyberim z nich ok, ked nie, upravi mi tie vybrate
31. jan 2011@dominika87 no skusala som v karin, miriam, pozrela sisi a vybrala si v El
treba pochodit a hladat, kym sa nebudes citit, ze tieto su tie prave
31. jan 2011@dominika87 Amadeus ani neviem, kde je, ale uz by som teraz ani nemenila
31. jan 2011@simonkulos koľko to je tak malo penazi za foto aj video v jednom ????? Môžeš mi vysvetliť ako dokázal kameraman aj fotiť ??? To akože zložil kameru a fotil a potom naopak ???
31. jan 2011@kocika Nie
Kamera dokaze aj fotit
A popri natacani hned cvakal a film bezal dalej.
31. jan 2011@h.a.i.n.y v dnešnej dobe dokáže fotiť aj mobil
dokonca natáčať video
len ten výsledok
31. jan 2011@kocika Ty si sa len pytala, citujem: ,,Môžeš mi vysvetliť ako dokázal kameraman aj fotiť ??? To akože zložil kameru a fotil a potom naopak ???" a ja som ti len odpovedala ako je to mozne. Ja viem ze mobilom sa da aj fotit aj natacat video. Zijem v dnesnej dobe
1. feb 2011@kocika A myslim si ze mobil sa neda porovnavat s kamerou. Lebo ak ma kvalitnu kameru tak dokaze robit aj kvalitne snimky popri natacani. A s mobilom nepsravis kvalitne ani jedno, ani druhe.
1. feb 2011@kocika ja budem mat tiez kameramana, ktory nas bude aj fotit..nevidim v tom ziaden problem..z kamery sa daju urobit krasne fotky a ked uz nie si taky typ, ze potrebujes mat uplne perfektne milionpercentne zabery vsetkeho, vela ludi na dokumentovanie a mas na to, objednat tolkop ludi, kameraman ti urobi super fotky takisto a velakrat nerozoznas rozdiel, ze to nerobil profesionalny fotograf
1. feb 2011@h.a.i.n.y citam vas tu tam mozem odporucat tie kolace z hrabusic su vyborne aj torty tam davame piect ale tie pecie druha pani su uzasne lebo ona robi take ako pudingove plnky su fakt chutne...mozem ti poslat cisla mam na obe...
1. feb 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@lienkabubu
))))
ja by som ju mala na tvojom mieste v sonate v redute... je to velmi pekna mala retsauracia a dokonca sa tam da vytvorit aj maly parket...ked mas tak malo ludi je to pekne, alebo by som sla do hotela park...mam je naozaj nadherne a hlavne najesen...kpec svetla este popcas svadobnej hostiny....rodina tam mala svadbu aj tam spali a je to krasny utulny a mili hotel