Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
@h.a.i.n.y no neviem ako to bude ci nas pustia z prace s drahym,ale tak snad na vlastnu svadbu si mozme odbehnut :-D Tu v Spanielsku su troska ine naroky na zamestnancov :-(
ahojte dievčatá, myslíte, že sa mi podarí na koniec septembra/začiatok oktobra zohnať ešte nejakú sálu, lebo ako tak čítam vaše príspevky, mám pocit, že som s tým začala dosť neskoro..... :-(
@vladka1828 reba skusit ;-). nam sa podarilo zohnat salu o 4 tyzdne. teda ako salu sme nasli za 2 dni ;-), planovat sme zacali 3.4. a svadbu sme mali 9.5. ;-). takze treba skusit.
@malajana tak to si ma celkom potešila :-) ja som si už myslela, že to bude beznadejné, no uvidím, či sa mi podarí ešte niečo vybaviť.......len som bola celkom zaskočená, že niektoré holky mali sály zarezervované už rok dopredu - sú šikovné, že si to tak všetko naplánovali ;-) tak mi držte palce, dúfam, že sa mi to podarí....rada by som sa vydávala ešte toho roku :-D
@blueeyeska som priamo zo spišskej.....a myslela som si, že stačí tak pol roka dopredu zarezervovať :-( .....ale možno by som brala aj svadbu v niektorej z blízkych dedín
@vladka1828 treba vyskusat, mozno sa ti nieco podari...skus sa poinformovat cez svojich znamych, kamaratky, ze kde mali hostinu, co ti odporucia atd a hned tam aj volaj alebo zajdi osobne...ked sa niekomu podari vybavit svadbu za mesiac, preco by sa to nemalo tebe? :-) drzim prsty
Uf no tak to pozerám, že som veľa toho zameškala od kedy som tu nebola, ale aj vela sa toho zmenilo. Konečne sme si s drahym vydobili taku svadbu aku sme od zaciatku chceli. Bude to len 16 ludi, vidim, ze tu vsetky pisete o velkych svadbach. Chcela by som sa opytat, da sa fotograf objednat len na fotenie pred obradom -myslim tym niekde von napr Spissky hrad a potom obrad a blahozelania a koniec?? kedze potom budeme mat len nieco ako svadobny obed, tak tam si nas uz pofotia znamy a rodicia samy..
baby, pozrite ake krasne fotky zo spisskeho hradu:
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/cuk...
Och zase rozmyslam, ze mozno by sme sa predsa len mali ist fotit na hrad...
@beronsche Krasne fotocky naozaj :-) Ja som tu niekde citala ze na hrade sa tiez plati 20 € ale 3 € hore dole. Treba sa jednoducho rozhodnut kde. My asi ostaneme pri tom kastieli lebo to mame blizsie :-)
@beronsche dobrý fotograf, ako v tomto prípade, ta nafotí dobre aj na odpočívadle na dialnici...nezáleži to vobec od miesta. ;-) podla mna je uplne zbytocne vyhadzovat peniaze za spissky hrad...este chapem tie markušovce ako alternatívu v pripade zleho pocasia.
@kamila.k.@katka_mis Aj ja suhlasim. Dobry fotograf, je urcite zaklad dobrych fotiek... Niekedy sa fakt cudujem s akymi fotkami su nevesty spokojne... =-)
A Katka ma pravdu, ten hrad tam dodava krasnu atmosferu.. :-)
:-) Máš pravdu beronsche. Tiež si tieto veci všímam. A som toho názoru, že na svadobný deň sa oplatí profi fotograf, ktorý má pre túto prácu nie len techniku, ale aj talent. To je cítiť na fotkách. :) Aaaa... nechcem nikoho uraziť, je to vec pohľadu a názoru, ale tiež sa niektorým nevestám čudujem. =-)
@beronsche
žienky máte niektorá skúsenost s krajčírkou v spišskej alebo okolí.... začal sa mi pačiť nápad s družičkami a stejnými šatami. Videla bych to na letné lahké jednoduché koktejlky ale sehnat žlté a za dobrou cenu je kríž :-D
@beronsche no to suhlasim...som fotografka a az sa mi kruti hlava ked mi povedia ze na fotenie pojdu na pol hodinku niekde pred kostol...ked uz je ten den D tak sa tomu povenujem, nech to stoji zato, no nie?
tak podarilo sa mi aj v takom pokročilom čase vybaviť sálu a aj kapelu, takže svadba bude predsa len toho roku.....a neviete mi niekto poradiť dobrého kameramana?